Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κοριτσάκια καλησπέρα και καλή χρονιά!Θα ήθελα να μου προτείνετε κατά προτίμηση μαγαζιά ή έστω και sites για παιδικά μονά κρεββάτια, ειδικά μανούλες που έχετε αγοράσει για τα παιδάκια σας και έχετε μείνει ευχαριστημένες, θα ήθελα κάτι ανθεκτικό να μας βγάλει για τα υπόλοιπα χρόνια, δηλαδη στα 2μέτρα σίγουρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά!

Ψάχνω στο ioffer για μποτάκια ugg και μου φαίνονται όλα ίδια! πως θα ξέρω ότι είναι δερμάτινα ή ότι έχω επιλέξει σωστό πωλητή; δε μπορώ να βρω κάπου reviews του.. αυτά μου άρεσαν http://www.ioffer.com/i/new-womens-5803-snow-winter-short-boots-ugging-563531899

αλλά και εδώ στην αναζήτηση όλα ίδια φαίνονται http://www.ioffer.com/search/items/ugg+boots?page=1

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλησπέρα!!!Και εγώ έχω δυο ερωτήσεις σχετικά με το ioffer.

Τα προιόντα αν κατάλαβα καλά στέλνονται από Κίνα, ελοχεύει ο κίνδυνος Τελωνείου ή προς το παρόν τα στατιστικά σας είναι ενθαρρυντικά?

Επίσης λεπτομερή περιγραφή του προιόντος που μπορούμε να δούμε?

Και τέλος, αν κάνουμε προσφορά στον πωλητή έχουμε ελπίδες ή συνήθως απορρίπτεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποια κοπέλα γνωρίζει ας απαντήσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!Και εγώ έχω δυο ερωτήσεις σχετικά με το ioffer.

Τα προιόντα αν κατάλαβα καλά στέλνονται από Κίνα, ελοχεύει ο κίνδυνος Τελωνείου ή προς το παρόν τα στατιστικά σας είναι ενθαρρυντικά?

Επίσης λεπτομερή περιγραφή του προιόντος που μπορούμε να δούμε?

Και τέλος, αν κάνουμε προσφορά στον πωλητή έχουμε ελπίδες ή συνήθως απορρίπτεται?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποια κοπέλα γνωρίζει ας απαντήσει!

εγω τωρα ξεκινησα και σου λεω με την πολυ μικρη εμπειρια μου, οτι αλλοι πωλητες βαζουν λεπτομερη περιγραφη, αλλοι βαζουν φωτογραφιες με διαστασεις και λενε οτι "what you see is what you get" και αλλοι τιποτα. οσες φορες εστειλα ερωτηση , μου απαντησαν αμεσα, σε κινεζοαγγλικα!προσφορα κανεις, σου βγαζει συνηθωε και ενα παραθυρο και σου δειχνει και αλλες προσφορες που εγιναν στον πωλητη, το ποσο και αν της απερριψε η οχι. 2 αγορες εχω κανει, και μο εκοψαν και τις 2 φορες 5-8 δολαρια , δεν ξαναπροσπαθησα μετα δευτερη φορα. οταν παραλαβω θα πω εντυπωσεις!

εγω τωρα ξεκινησα και σου λεω με την πολυ μικρη εμπειρια μου, οτι αλλοι πωλητες βαζουν λεπτομερη περιγραφη, αλλοι βαζουν φωτογραφιες με διαστασεις και λενε οτι "what you see is what you get" και αλλοι τιποτα. οσες φορες εστειλα ερωτηση , μου απαντησαν αμεσα, σε κινεζοαγγλικα!προσφορα κανεις, σου βγαζει συνηθωε και ενα παραθυρο και σου δειχνει και αλλες προσφορες που εγιναν στον πωλητη, το ποσο και αν της απερριψε η οχι. 2 αγορες εχω κανει, και μο εκοψαν και τις 2 φορες 5-8 δολαρια , δεν ξαναπροσπαθησα μετα δευτερη φορα. οταν παραλαβω θα πω εντυπωσεις!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, ήσουν πολύ κατατοπιστική.:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τελευταία παραγγελία στο i-herb έκανα στις 6/12. Στις 3/1 (λογική η καθυστέρηση, μεσολάβησαν αργίες) μου ήρθε ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ ότι ήρθαν τα 2 από τα 3 πακετα. Σήμερα που πήγα στο ταχυδρομείο βρήκαν κ το 3ο πακετάκι μου. Μια χαρά τα παρέλαβα, ουφ!

Πάνω στα κουτάκια υπήρχε ένα κίτρινο ρομβοειδές αυτοκόλλητο που έγραφε στα αγγλικά ότι τα προϊόντα δεν υπάγονται στα τάδε άρθρα του τελωνείου. Δεν ξέρω αν είναι καινούριο, δεν το είχα παρατηρήσει άλλη φορά.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσάκια καλησπέρα και καλή χρονιά!Θα ήθελα να μου προτείνετε κατά προτίμηση μαγαζιά ή έστω και sites για παιδικά μονά κρεββάτια, ειδικά μανούλες που έχετε αγοράσει για τα παιδάκια σας και έχετε μείνει ευχαριστημένες, θα ήθελα κάτι ανθεκτικό να μας βγάλει για τα υπόλοιπα χρόνια, δηλαδη στα 2μέτρα σίγουρα.

πηραμε πρόσφατα αυτήν την κουκέτα (σε άλλα χρωματα), εχει και αλλα σχεδια για μονά κρεββατάκια, ρίξε μια ματιά στο σάιτ.

dJzIp2.png Fysmp3.png

ευχαριστώ, ναι ειναι πολύ ομορφη και πρακτική (η δικιά μας ειναι κατα βάση μπεζ και κόκκινες και μωβ λεπτομερειες), ανεβαινω κι εγώ στη σκαλα και στον διαδρομο, και στρωνω το πανω κρεββατι μια χαρά!

dJzIp2.png Fysmp3.png

ευχαριστώ, ναι ειναι πολύ ομορφη και πρακτική (η δικιά μας ειναι κατα βάση μπεζ και κόκκινες και μωβ λεπτομερειες), ανεβαινω κι εγώ στη σκαλα και στον διαδρομο, και στρωνω το πανω κρεββατι μια χαρά!

Τέλεια είναι!!! Πόσο την πήρες; Σκέφτομαι μήπως σε μαραγκό βγει πιο οικονομικά...

Στο επάνω κρεβάτι από τι ηλικία τα βάζουμε; Γιατί φοβάμαι μην πέσει η μεγάλη μου...

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

Με κάποιες προσθηκες και αλλαγες που έκανα, εφτασε τις 2.000

Σε μαραγκό το ειχα ψαξει κι εγω, δεν ειχε μεγαλη διαφορά και δε μου εκανε και την ιδια δουλειά (ειναι μελετημενο το κρεββατι, δεν εχει γωνίες, ειναι ολα στρογγυλεμενα κλπ). Βεβαια αν εχεις γνωστό σου μαραγκό, ίσως σου κανει κατι καλύτερο.

Ο γιος μου κοντεύει τα 5 και το πήρα τελικά αποφαση, δε νομίζω να ενδεικνυται για μικρότερα παιδάκια. Όχι μονο για τον ύπνο, αλλά και στο παιχνίδι ειναι επικίνδυνη η κουκετα, γιατι τα παιδάκια συνηθίζουν να στεκονται όρθια και να χοροπηδάνε πανω στο κρεββάτι. Από μια ηλικία και μετά πιστεύω μπορείς να συζητήσεις και να τους δωσεις να καταλάβουν τον κίνδυνο.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Με κάποιες προσθηκες και αλλαγες που έκανα, εφτασε τις 2.000

Σε μαραγκό το ειχα ψαξει κι εγω, δεν ειχε μεγαλη διαφορά και δε μου εκανε και την ιδια δουλειά (ειναι μελετημενο το κρεββατι, δεν εχει γωνίες, ειναι ολα στρογγυλεμενα κλπ). Βεβαια αν εχεις γνωστό σου μαραγκό, ίσως σου κανει κατι καλύτερο.

Ο γιος μου κοντεύει τα 5 και το πήρα τελικά αποφαση, δε νομίζω να ενδεικνυται για μικρότερα παιδάκια. Όχι μονο για τον ύπνο, αλλά και στο παιχνίδι ειναι επικίνδυνη η κουκετα, γιατι τα παιδάκια συνηθίζουν να στεκονται όρθια και να χοροπηδάνε πανω στο κρεββάτι. Από μια ηλικία και μετά πιστεύω μπορείς να συζητήσεις και να τους δωσεις να καταλάβουν τον κίνδυνο.

μμμμ....κάπως έτσι τα σκεφτόμουν κι εγώ...

Αλλά το κόστος απαγορευτικό για μας προς το παρόν....

Έχουμε καιρό μπροστά μας, για το δημοτικό με το καλό το βλέπω που θα έχουν διαβάσματα. Μέχρι τότε δεν μας πειράζει να είναι στριμωγμένα στο παιδικό δωμάτιο αφού είναι μικρούλες ακόμη!:D

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!:D Να το χαρούν τα ζουζουνάκια σας!!!:P

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

πηραμε πρόσφατα αυτήν την κουκέτα (σε άλλα χρωματα), εχει και αλλα σχεδια για μονά κρεββατάκια, ρίξε μια ματιά στο σάιτ.

σ ευχαριστω πολύ κοριτσι μου, τωρα το είδα το μήνυμά σου, θα ρίξω μια ματιά. Όποια άλλη μανούλα έχει να μου προτείνει κατι εύπροσδεκτη κάθε γνώμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...