Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ baby! Τελείως κουλό μου ακούγεται αλλά σε κάποιες περιπτώσεις εξυπηρετεί μάλλον. Το έχει κάνει κανείς άραγε?Δηλαδή στέλνεις τον συγγενή σου, δίνει παραγγελία εκ μέρους σου στα στοιχεία σου, σε χρεώνουν 15 λίρες μεταφορικά και στα στέλνουν? Χμ, πολύ παρακινδυνευμένη και ομολογώ πρωτότυπη διαδικασία...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ baby! Τελείως κουλό μου ακούγεται αλλά σε κάποιες περιπτώσεις εξυπηρετεί μάλλον. Το έχει κάνει κανείς άραγε?Δηλαδή στέλνεις τον συγγενή σου, δίνει παραγγελία εκ μέρους σου στα στοιχεία σου, σε χρεώνουν 15 λίρες μεταφορικά και στα στέλνουν? Χμ, πολύ παρακινδυνευμένη και ομολογώ πρωτότυπη διαδικασία...

ναι, ναι ακριβως οπως το λες γινεται!

τι να πω και εμενα πολυ παραξενο μου ειχε φανει..

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

ναι, ναι ακριβως οπως το λες γινεται!

τι να πω και εμενα πολυ παραξενο μου ειχε φανει..

Ωστόσο έχω βάλει κάτι στο καλάθι μου και το παίρνει κανονικά. Και στο τσεκάουτ μου χρεώνει και τις 15 λίρες. Είμαι πριν δώσω πιστωτική δηλαδή, θα κάνω όμως μια παραγγελία να δω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια την έκανα την παραγγελία και ήρθε και επιβεβαιωτικό e-mail. Για να δούμε!

Πλακα κανεις!!!!!!! αν υφισταται οντως θα κανω κι εγω, τρελλαθηκα τωρα!!!!!!

Διαφημίσεις

Πλακα κανεις!!!!!!! αν υφισταται οντως θα κανω κι εγω, τρελλαθηκα τωρα!!!!!!

Περιμένω e-mail ακύρωσης!!Αν δεν έρθει θα κάνουμε πάρτυ!!!

Στην μικρή μου πήρα από εδώ μια φλις ρομπούλα στα 25 Ευρώ και την έχει μόνο 9 λίρες.

Αυτήν εδώ

http://www.marksandspencer.com/Hello-Kitty-Hooded-Dressing-Gown/dp/B000KAL81U

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα, καλημέρα!!!Καλή Πρωτοχρονιά εύχομαι σε όλους μας, υγεία κυρίως και όλα τα άλλα θα τα βρούμε!

Έλαβα e-mail από Marks&spencer ό,τι η κάρτα μου χρεώθηκε και τα πραγματάκια μου έχουν σταλεί!!!!!Άμα παραλάβω θα μπορούμε να πανηγυρίζουμε και επισήμως, ωστόσο εφόσον το σύστημα επέτρεψε να γίνει η παραγγελία νομίζω πως κάτι έχει αλλάξει από πριν μιας και παλιότερα είχα επιχειρήσει πολλές φορές να παραγγείλω και δεν προχωρούσε καν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα, καλημέρα!!!Καλή Πρωτοχρονιά εύχομαι σε όλους μας, υγεία κυρίως και όλα τα άλλα θα τα βρούμε!

Έλαβα e-mail από Marks&spencer ό,τι η κάρτα μου χρεώθηκε και τα πραγματάκια μου έχουν σταλεί!!!!!Άμα παραλάβω θα μπορούμε να πανηγυρίζουμε και επισήμως, ωστόσο εφόσον το σύστημα επέτρεψε να γίνει η παραγγελία νομίζω πως κάτι έχει αλλάξει από πριν μιας και παλιότερα είχα επιχειρήσει πολλές φορές να παραγγείλω και δεν προχωρούσε καν!

τι λες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

α μπαινω και γω να δωσω παραγγελια!

καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα :D

τι λες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

α μπαινω και γω να δωσω παραγγελια!

καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα :D

Ναι επιχειρησε και εσυ να δουμε.Για αντρικα περναει και εκπτωτικος κωδικος -10%, EXTRATEN.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!

Επειδη δεν εχω ψωνίσει πότέ από marks, ειναι τυπου ..zara΄?

Από ποιότητα εννοώ..

Επίσης , στην on line παραγγελια που έδωσες τωρα, παρήγγειλες μόνο ρούχα

ή κ΄ είδη σπιτιού;

Ευχαριστώ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους μας!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια μου χρόνια πολλά ... μήπως θυμάται καμιά σας από παλιά σε ποια sites φτιάχναμε photobooks??

Καλησπέρα εγώ έχω δοκιμάσει από Ελλάδα το www.myikona.gr καΙ από Αγγλία το www.printerpix.co.uk. Στο αγγλικό site έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε templates και αν γραφτείς στο newsletter τους, συχνά πυκνά κάνουν καλές προσφορές. Οι χρόνοι παραδοσης ήταν ίδιοι και για τα δύο sites...

Καλημέρα!

Από ποιότητα εννοώ..

ή κ΄ είδη σπιτιού;

Με συγχωρεις για την καθυστερημενη απαντηση.Δεν εχω ιντερνετ σημερα και μπαινω απο κινητο.

Εκανα μια μικρη παραγγελια,κυριως δοκιμαστικα και εβαλα μονο δυο αντρικα πουλοβερ,μια φλις παιδικη ρομπα και δικα μου εσωρουχα.Οι γραμμες του ειναι ανετες και μεγαλες,οπως σχεδον ολα τα Αγγλικα καταστηματα. Περιπου σαν τα Mothercare.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ποιοτικα τα Marks & Spencer ειναι καλυτερα απο το ZARA.Καλη χρονια με υγεια!!!

Καλημέρα!

Από ποιότητα εννοώ..

ή κ΄ είδη σπιτιού;

ποιοτικα τα Marks & Spencer ειναι καλυτερα απο το ZARA.Καλη χρονια με υγεια!!!

1000 φορες καλυτερα εννοειται... ας μας πουν τα κοριτσια που εχουν παραγγειλει νεωτερα... ααα και καλη χρονια να εχουμε!!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...