Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 26/12/2024 at 3:56 ΜΜ, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Το sportsdirect έχει δωρεάν μτφ με αγορές άνω των 50 λιρών με το κωδικο FREEDEL50

Εγώ μόλις το είδα κ πριν δύο ώρες έβαλα παραγγελια.. Έχω απογοητευτεί τόσο.. γιατί τα μτφ μου ήταν 26 ευρώ.. (έχουν ανεβάσει και πάλι τις τιμές στα μτφ μου φαίνεται..)

Τους έστειλα e-mail και περιμένω... δε βλέπω βέβαια φως..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα. Μήπως κάποια κοπέλα γνωρίζει τα κοριτσίστικα garvalin τι φόρμα έχουν; Ειναι σαν τα agatha ή είναι πιο μεγάλα;

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Το sportsdirect έχει δωρεάν μτφ με αγορές άνω των 50 λιρών με το κωδικο FREEDEL50

Εγώ μόλις το είδα κ πριν δύο ώρες έβαλα παραγγελια.. Έχω απογοητευτεί τόσο.. γιατί τα μτφ μου ήταν 26 ευρώ.. (έχουν ανεβάσει και πάλι τις τιμές στα μτφ μου φαίνεται..)

Τους έστειλα e-mail και περιμένω... δε βλέπω βέβαια φως..

Την Πέμπτη εκανα παραγγελια , κοντά στα 300? Κ τα μεταφορικά δεν ξεπέρασαν τα 10? .. Ποτε τα αύξησαν πάλι;;;;

Το free delivery δεν ισχύει για Ελλάδα; Τι εννοεις εχεις απογοητευθεί;

Καλησπέρα και απο μένα.. Καινουρια μανούλα με έναν μπόμπιρα σχεδόν 7 μηνών. Θα ήθελα την βοήθεια σάς. Επεσε το μάτι μου σε ενα καθισμα αυτοκινητου cybex Pallas δε ξέρω αν το γνωρίζετε. Μου αρέσει πολυ θεωρώ πως ειναι το πιο ασφαλές απο αυτά που υπάρχουν. Ξέρει κανένας κάποιο site μήπως του εξωτερικού που θα μπορούσα να το βρω σε λιγο πιο λογική τιμή απο αυτή που υπαρχει εδω.? και αν κάποιος το εχει να μου πει την εμπειρία του. Ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα, να σου ζήσει ο Πριγκηπάκος σου:P

Έχουμε 4 καθίσματα αυτοκινήτου ένα εκ των οποίων είναι αυτό

http://www.amazon.de/gp/product/B0047CPSYA/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Είμαι πολύ ευχαριστημένη, το μαξιλάρι πλέον δεν το χρησιμοποιούμαι σε κοντινές διαδρομές γιατί ο γιος μου μεγάλωσε αλλά γενικότερα είναι ένα πολύ καλό κάθισμα. Αν το συγκρίνω όμως με το maxi cosi priorfix που έχουμε εμείς, το τελευταίο είναι κορυφαίο και σαν κατασκευή και σε ποιότητα υφασμάτων και πρώτα από όλα σε ασφάλεια.

http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-PrioriFix-Forward-Facing-Reflection/dp/B000RO2I3G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385993673&sr=8-1&keywords=maxi+cosi+priorifix

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Την Πέμπτη εκανα παραγγελια , κοντά στα 300? Κ τα μεταφορικά δεν ξεπέρασαν τα 10? .. Ποτε τα αύξησαν πάλι;;;;

Το free delivery δεν ισχύει για Ελλάδα; Τι εννοεις εχεις απογοητευθεί;

κι εγώ έκανα τη προηγούμενη βδομάδα κ πλήρωσα 10 ευρώ.

Η σημερινή ήταν 308 με 26 μτφ

Το free ισχύει για την Ελλάδα. Εγώ το είδα αργά. Άφου είχα κάνει τη παραγγελία μου. (παίζει να τη βάλαν τη προσφορά κ κανένα μισάωρο μετά τη παραγγελία μου).

Μόλις μου απάντησαν κ δε μπορούν λέει να κάνουν "αλλαγές" στη παραγγελία από τη στιγμή που θα δωθεί!!! σιγά που θα μπορούσαν!

Α ρε Άμαζον..!!

Διαφημίσεις

κι εγώ έκανα τη προηγούμενη βδομάδα κ πλήρωσα 10 ευρώ.

Η σημερινή ήταν 308 με 26 μτφ

Το free ισχύει για την Ελλάδα. Εγώ το είδα αργά. Άφου είχα κάνει τη παραγγελία μου. (παίζει να τη βάλαν τη προσφορά κ κανένα μισάωρο μετά τη παραγγελία μου).

Μόλις μου απάντησαν κ δε μπορούν λέει να κάνουν "αλλαγές" στη παραγγελία από τη στιγμή που θα δωθεί!!! σιγά που θα μπορούσαν!

Α ρε Άμαζον..!!

Υπάρχει τίποτα ...περίεργο, τεραστιο, υπέρβαρο

που μοορει να αύξησε τόσο το ποσο των μεταφορικων;

Κρίμα να τα αύξησαν παλι!

Τουλάχιστον τον κωδικό για το -10% τον εβαλες;

Καλησπέρα, να σου ζήσει ο Πριγκηπάκος σου:P

Έχουμε 4 καθίσματα αυτοκινήτου ένα εκ των οποίων είναι αυτό

http://www.amazon.de/gp/product/B0047CPSYA/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Είμαι πολύ ευχαριστημένη, το μαξιλάρι πλέον δεν το χρησιμοποιούμαι σε κοντινές διαδρομές γιατί ο γιος μου μεγάλωσε αλλά γενικότερα είναι ένα πολύ καλό κάθισμα. Αν το συγκρίνω όμως με το maxi cosi priorfix που έχουμε εμείς, το τελευταίο είναι κορυφαίο και σαν κατασκευή και σε ποιότητα υφασμάτων και πρώτα από όλα σε ασφάλεια.

http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-PrioriFix-Forward-Facing-Reflection/dp/B000RO2I3G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385993673&sr=8-1&keywords=maxi+cosi+priorifix

Ευχαριστω πολυ!!!

Το maxi cosi ειναι group 1 ενώ εγω θέλω 1-2-3 γιατι ο μπεμπης ειναι επτά μηνών και θα αλλάξουμε καρέκλακι τον άλλο μήνα γιατι αυτο δεν τον παίρνει άλλο. Εψαχνα το cybex γιατι απο οτι είδα το συστημα με το μαξιλάρια κι πρεπει να ειναι πολυ καλο αλλα ειναι πολυ ακριβό. Γι' αυτο ήθελα καμια βοήθεια μήπως ξέρει κανεις κάποιο site που να με συμφέρει.

Ευχαριστω πολυ!!!

Το maxi cosi ειναι group 1 ενώ εγω θέλω 1-2-3 γιατι ο μπεμπης ειναι επτά μηνών και θα αλλάξουμε καρέκλακι τον άλλο μήνα γιατι αυτο δεν τον παίρνει άλλο. Εψαχνα το cybex γιατι απο οτι είδα το συστημα με το μαξιλάρια κι πρεπει να ειναι πολυ καλο αλλα ειναι πολυ ακριβό. Γι' αυτο ήθελα καμια βοήθεια μήπως ξέρει κανεις κάποιο site που να με συμφέρει.

Εγώ το είχα πάρει από το Γερμανικό άμαζον, με συνέφερε καλύτερα παρόλο που είχε μεταφορικά. Τα maxi cosi το είχα πάρει από το mytoys.de

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ το είχα πάρει από το Γερμανικό άμαζον, με συνέφερε καλύτερα παρόλο που είχε μεταφορικά. Τα maxi cosi το είχα πάρει από το mytoys.de

Επειδή δε γνωρίζω Γερμανικά και δεν μπορω να κατέβω το my toys.de εχει μεταφορικά? και αν ναι μπορείς να μου πεις ποσά? Auto-Kindersitz Pallas 2, Graffiti Green, 2013

Μόλις το είδα εκεί. Αν δε σου ειναι κόπος. Ευχαριστω

Επειδή δε γνωρίζω Γερμανικά και δεν μπορω να κατέβω το my toys.de εχει μεταφορικά? και αν ναι μπορείς να μου πεις ποσά? Auto-Kindersitz Pallas 2, Graffiti Green, 2013

Μόλις το είδα εκεί. Αν δε σου ειναι κόπος. Ευχαριστω

Πολύ ευχαρίστως αλλά λίγο αργότερα γιατί τώρα είναι όλοι παρόντες:tongue:

Κοίτα και στο mytoys.com είναι το ίδιο σάιτ αλλά από όσο θυμάμαι δεν έχει όλα τα προιόντα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει τίποτα ...περίεργο, τεραστιο, υπέρβαρο

που μοορει να αύξησε τόσο το ποσο των μεταφορικων;

Κρίμα να τα αύξησαν παλι!

Τουλάχιστον τον κωδικό για το -10% τον εβαλες;

φόρμες (αρκετές όμως), εσώρουχα, άλλα ρούχα και δύο ζευγάρια γυναικεία μποτάκια. α! και δύο παιδικά επιτραπέζια (τα οποία είχα από την αρχή στο καλάθι κ έβγαζε 10 ευρω μτφ). τίποτα φοβερό κ ογκώδες!

το 10% το έβαλα αλλά δε θα με πείραζε να γλυτώσω άλλα 26 ευρώ! καθόλου όμως!

Διαβάζω κ αλλού ότι ανέβασαν πάλι τα μτφ. κρίμα..!

φόρμες (αρκετές όμως), εσώρουχα, άλλα ρούχα και δύο ζευγάρια γυναικεία μποτάκια. α! και δύο παιδικά επιτραπέζια (τα οποία είχα από την αρχή στο καλάθι κ έβγαζε 10 ευρω μτφ). τίποτα φοβερό κ ογκώδες!

το 10% το έβαλα αλλά δε θα με πείραζε να γλυτώσω άλλα 26 ευρώ! καθόλου όμως!

Διαβάζω κ αλλού ότι ανέβασαν πάλι τα μτφ. κρίμα..!

Πωωωωω πολύ κρίμα!

Ελπίζω να ειναι προσωρινό..

Κορίτσια, είχατε γράψει στο παρελθόν για τα concord transformer

αλλά δεν βρίσκω τις σελίδες πλεον! Ενδιαφέρομαι για την κατηγορία 15-36kg

αλλά δεν καταλαβαίνω την διαφορά του Τ από το ΧΤ !

Επίσης εκτός απο Άμαζον και mytoys, που αλλού κοιτάμε για καθίσματα;

Ευχαριστώ!!!

εγώ φαρδιά γραμμή θα έλεγα ότι έχουν.. αγόρασα πέρσι ένα κοτλέ παντελόνι που το πήρα στο νούμερο μου αλλά μάλλον χρειαζόμουν ένα νούμερο μικρότερο.. δεν έχω πάρει όμως πολλά για να ξέρω... ίσως τα άλλα είδη να είναι κανονικά.. εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι πολύ τα σχόλια από κάτω..

Kαλησπέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά η φόρμα τους μου φάνηκε ελαφρώς φαρδιά και μας έπεσε τέλειο το μπουφαν!

Σχετικά με τα μεταφορικά από sportsdirect που συζητήθηκαν, πλήρωσα 7 ευρώ για παραγγελία 100 ευρώ.

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...