Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Το strawberry δεν είναι αγγλικό?Γιατί πληρώνεις τελωνείο?Νομίζω πως είχα παραγγείλει & εγώ από εκεί αλλά δεν μου ζήτησαν τιποτα τέτοιο εκτός και αν κάτι άλλαξε τώρα..Δεν τους στέλνεις κανά μαιλ να δεις τι θα πούνε?

εχω παραγγείλει και εγω αλλες 2 φορές χωρίς τέτοιο θέμα. Δεν νομίζω οτι ειναι αγγλικό. νομιζω απο Χονγκ Κονγκ στέλνονται. Ημουν απλα άτυχη και ήταν η "σειρά" μου να το κρατήσουν? Θα στείλω μαιλ να δω τι θα μου πουν.

Ποσα να είναι τα έξοδα εκτελωνισμού άραγε?

zi9Np3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.amazon.co.uk/LIMITED-OFFER-Homescapes-Microfibre-Avaliable/dp/B005GF4CYE/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1385765871&sr=1-1&keywords=pillow+washable

ε τι αλλο θα σκεφτουν πια!!!!!!! μαξιλαρι που παιρνει mp3!!!!!!!!!!!!!

και επειδη ψαχνω για μαξιλαρια εχετε παρει απο αμαζον ή καπου εδω οικονομικα? θελω πλενομενα και υποαλλεργικα.... απλα επειδη θελω 4 ηθελα οικονομικα......

και επιπελον ψαχνω και 2 παιδικα!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

να κάνω μια ερώτηση.. ξέρω ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας..

Οι γυναικείες φόρμες lonsdale στο sportsdirect τι γραμμή έχουν; Να πάρω ένα νούμερο μικρότερο σε ότι διαλέξω;

Σε lee cooper που είχα αγοράσει το καλοκαίρι είχα πάρει large και μου ήταν μια χαρά.

Εδώ όμως τι κάνουμε; Να πάρω Medium? Φοβάμαι να μην μου πέσει κοντή μόνο.. έχω ύψος 1,74

Στον άντρα μου θα πάρω σίγουρα ένα νούμερο μικρότερο..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

να κάνω μια ερώτηση.. ξέρω ότι έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας..

Οι γυναικείες φόρμες lonsdale στο sportsdirect τι γραμμή έχουν; Να πάρω ένα νούμερο μικρότερο σε ότι διαλέξω;

Σε lee cooper που είχα αγοράσει το καλοκαίρι είχα πάρει large και μου ήταν μια χαρά.

Εδώ όμως τι κάνουμε; Να πάρω Medium? Φοβάμαι να μην μου πέσει κοντή μόνο.. έχω ύψος 1,74

Στον άντρα μου θα πάρω σίγουρα ένα νούμερο μικρότερο..

Καλημερα...

Πηρα πρόσφατα δυο παντελόνια φόρμας lonsdale σε small!

Με ύψος 1,70 κ αυτή που δεν εχει λαστιχο κάτω μου σέρνεται.. Ειναι πολύ μακρυες, δεν νομιζω να εχεις προβλημα!

Διαφημίσεις

http://www.amazon.co.uk/LIMITED-OFFER-Homescapes-Microfibre-Avaliable/dp/B005GF4CYE/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1385765871&sr=1-1&keywords=pillow+washable

ε τι αλλο θα σκεφτουν πια!!!!!!! μαξιλαρι που παιρνει mp3!!!!!!!!!!!!!

και επειδη ψαχνω για μαξιλαρια εχετε παρει απο αμαζον ή καπου εδω οικονομικα? θελω πλενομενα και υποαλλεργικα.... απλα επειδη θελω 4 ηθελα οικονομικα......

και επιπελον ψαχνω και 2 παιδικα!!!!!!!!!

http://www.amazon.co.uk/Clevamama-7209-Clevafoam-Toddler-Pillow/dp/B004M3PS4O/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1385797697&sr=8-3&keywords=clevamama

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα...

Με ύψος 1,70 κ αυτή που δεν εχει λαστιχο κάτω μου σέρνεται.. Ειναι πολύ μακρυες, δεν νομιζω να εχεις προβλημα!

Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση! Εγώ έχω βάλει στο καλάθι με λάστιχο από κάτω γι'αυτο φοβάμαι το μήκος!

Πάντως στα σχόλια που γράφει ο καθένας από κάτω, σε όσα έχω επιλέξει, γράφει ότι όλοι όσοι αγόρασαν χρειαζονταν ένα νούμερο μικρότερο.

Εγώ που φοράω L λέω να πάρω Μ και στον άντρα μου το ίδιο!

*κάποια κοπέλα ρωτούσε για τη φόρμα των Firetrap. Πήρα για ένα φίλο γιλέκο XXL και του είναι μια χαρά κ έχει κ λίγο πιο μικρή φόρμα σε σχέση με άλλες εταιρείες. και ένα τζην παντελόνι το όποιο το έπεσε λέει καλό.

δωστε μου λιγο τα φωτα σας οι πιο εμπειρες σε εξωκοινοτικες αγορεσ, για ενα ζευγαρι παπουτσια 70 δολλαριων απο hong hong παιζει να πληρωσω τελωνειο????? :confused::confused::confused::confused:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση! Εγώ έχω βάλει στο καλάθι με λάστιχο από κάτω γι'αυτο φοβάμαι το μήκος!

Πάντως στα σχόλια που γράφει ο καθένας από κάτω, σε όσα έχω επιλέξει, γράφει ότι όλοι όσοι αγόρασαν χρειαζονταν ένα νούμερο μικρότερο.

Εγώ που φοράω L λέω να πάρω Μ και στον άντρα μου το ίδιο!

*κάποια κοπέλα ρωτούσε για τη φόρμα των Firetrap. Πήρα για ένα φίλο γιλέκο XXL και του είναι μια χαρά κ έχει κ λίγο πιο μικρή φόρμα σε σχέση με άλλες εταιρείες. και ένα τζην παντελόνι το όποιο το έπεσε λέει καλό.

Η δευτερη lonsdale φόρμα μου, με λαστιχο ειναι κ το μάκρος ειναι μια χαρά!

Εσύ εισαι ψηλότερη αλλά θα παρεις κ μεγαλύτερο νούμερο απο μενα

αρα δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα..

*αγόρασες στον φιλο σου xxl γιλεκο αλλααα τι νούμερο φοράει κανονικά;

Irida85 αυτο ακριβως το μαξιλαρι το εχει στα jumbo με 9,99

Ειναι παρα πολυ καλο. Κιέγω αυτο τους εχω παρει.

Διαφημίσεις

Irida85 αυτο ακριβως το μαξιλαρι το εχει στα jumbo με 9,99

Ειναι παρα πολυ καλο. Κιέγω αυτο τους εχω παρει.

αννα πλακα κανεις...ειναι σιγουρα το ιδιο? μηπως ειναι το bebe?

αν και παλι δεν βγαινει...

ειναι ιδια μαρκα?

http://www.amazon.co.uk/Clevamama-7201-Clevafoam-Baby-Pillow/dp/B001O83F7C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385839646&sr=8-1&keywords=clevamama+baby+pillow

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

αννα πλακα κανεις...ειναι σιγουρα το ιδιο? μηπως ειναι το bebe?

αν και παλι δεν βγαινει...

ειναι ιδια μαρκα?

http://www.amazon.co.uk/Clevamama-7201-Clevafoam-Baby-Pillow/dp/B001O83F7C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1385839646&sr=8-1&keywords=clevamama+baby+pillow

απο το τζαμπο το εχω παρει και εγω, το ειχε ποσταρει εδω ή στο παρεντσ μια κοπελα παλιοτερα και ειχα παει τοτε και το ειχα παρει. ειναι clevemama σιγουρα

Καλημερα...

Η δευτερη lonsdale φόρμα μου, με λαστιχο ειναι κ το μάκρος ειναι μια χαρά!

Εσύ εισαι ψηλότερη αλλά θα παρεις κ μεγαλύτερο νούμερο απο μενα

αρα δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα..

*αγόρασες στον φιλο σου xxl γιλεκο αλλααα τι νούμερο φοράει κανονικά;

μου έφυγε ένα βάρος με την απάντηση σου! οπότε, Μ θα πάρω, και στο παντελόνι και στη ζακέτα!

*xxl φοράει κανονικά! Ειναι πολύ ψηλός (πάνω από 1.90) και γεροδεμένος!

Edit: πόσα κιλά περίπου είσαι με ύψος 1,70 κ πήρες το S;

Εγώ έχω ύψος 1,74 και είμαι 74 κιλά.

Καλησπέρα και απο μένα.. Καινουρια μανούλα με έναν μπόμπιρα σχεδόν 7 μηνών. Θα ήθελα την βοήθεια σάς. Επεσε το μάτι μου σε ενα καθισμα αυτοκινητου cybex Pallas δε ξέρω αν το γνωρίζετε. Μου αρέσει πολυ θεωρώ πως ειναι το πιο ασφαλές απο αυτά που υπάρχουν. Ξέρει κανένας κάποιο site μήπως του εξωτερικού που θα μπορούσα να το βρω σε λιγο πιο λογική τιμή απο αυτή που υπαρχει εδω.? και αν κάποιος το εχει να μου πει την εμπειρία του. Ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...