Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 26/12/2024 at 3:56 ΜΜ, cant_wait είπε:

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εμείς την κλινική ζώων lego την χτυπήσαμε στις 19,99 λίρες στις 28 Οκτ από αμαζον αγγλικό.

Πέφτουν απίστευτα οι τιμές τους!

Κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω σχετικά με firetrap από sportsdirect, αν έχει ψωνίσει κάποια κοπέλα. Πως είναι η φόρμα αυτής της εταιρείας; Γιατί με το μέτρημα μου βγαίνει λίγο μπερδεμένο το νούμερο.

εγώ αγόρασα χθες για πρώτη φορά Firetrap. όταν έρθουν, θα σου πω εντυπώσεις!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτήσω κάτι όσες έχετε κορίτσια κ έχετε ψωνίσει από το sportsdirect..

To "13" νούμερο μέχρι ποια ηλικία καλύπτει;

Το θέλω για κορίτσι που πάει Α' Γυμνασίου κ σχετικά αναπτυγμένη. Λέτε να της κάνει μπουφάν νούμερο 13?

Θα δεις τι νούμερο φοράει στην Ελλάδα.Εγώ πήρα για την κόρη μου 11-12 σε φούτερ πηγαίνει ΣΤ΄Δημοτικού και είναι μεγαλούτσικα πάνω της αλλά επειδή είναι αδύνατη φοράει πάντα μικρότερα νούμερα.Αν δεν είσαι σίγουρη για το νούμερο 13 μπορείς να κοιτάξεις στα γυναικεία μεγέθη εκεί σου γράφει και διαστασεις σε cm στήθους,μέσης κτλ.Ελπίζω να σε βοήθησα.

Βρήκα τις προάλλες αυτή την ξύλινη κουζίνα και την παρήγγειλα.

Είμαι κατευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση (παραγγελία Πέμπτη βράδυ και Παρασκευή πρωί με πήραν τηλ. για επιβεβαίωση στοιχείων οπότε και σταλθηκε) και το βασικότερο (για μένα) είναι που έχει paypal (αξιοσημείωτο για ελληνικό ιντερνετικό μαγαζί).

Η κουζινούλα (λίγο που την άνοιξα γιατί είναι το χριστουγεννιάτικό μας δώρο) είναι μια χαριτωμένη, μαζεμένη κουζινούλα. Και το κυριότερο στα οικονομικά παλίσια που έθεσα.

Ωραίες αυτές από το άμαζον αλλά κάτα από 70? δεν πέφτουν.

Καλημέρα!

Κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω σχετικά με firetrap από sportsdirect, αν έχει ψωνίσει κάποια κοπέλα. Πως είναι η φόρμα αυτής της εταιρείας; Γιατί με το μέτρημα μου βγαίνει λίγο μπερδεμένο το νούμερο.

εγώ φαρδιά γραμμή θα έλεγα ότι έχουν.. αγόρασα πέρσι ένα κοτλέ παντελόνι που το πήρα στο νούμερο μου αλλά μάλλον χρειαζόμουν ένα νούμερο μικρότερο.. δεν έχω πάρει όμως πολλά για να ξέρω... ίσως τα άλλα είδη να είναι κανονικά.. εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι πολύ τα σχόλια από κάτω..

Διαφημίσεις

να ρωτήσω κάτι.. ELC που αλλού μπορούμε να βρούμε εκτός από ebay?

θέλω αυτή τη ταμειακή μηχανή http://www.elc.co.uk/Cash-Register---Blue/134208,default,pd.html#q=cash%20register

εδώ έχει 45 ευρώ!!!

στο littlewoods.com δες αν το εχει (βεβαια απόταν κλεισαν το ευρωπαικο σαιτ δεν εχω ξαναψωνισει, αλλα λογικα στελνει ελλαδα γιατι σε κανει ανακατευθυνση σε αυτο)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

στο littlewoods.com δες αν το εχει (βεβαια απόταν κλεισαν το ευρωπαικο σαιτ δεν εχω ξαναψωνισει, αλλα λογικα στελνει ελλαδα γιατι σε κανει ανακατευθυνση σε αυτο)

δεν το έχει. δυστυχώς..

Καλημέρα κορίτσια...

Μήπως έχετε ή ξέρετε που μπορω να βρω ,

εκπτωτικό κωδικό για παραγγελία από το sportsdirect?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Καλημερα

καταλογο σου εχουν στειλει σε παλιοτερη παραγγελια σου? αν ναι πρεπει να εχει εκει κωδικο...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγω ειχα βρει κωδικό πριν ενα μηνα κάνοντας αναζήτηση στο Google για promo code sports direct.

Αυτό για το κατάλογο δε το ήξερα όμως! Στο καταλογο που πληρώνεις μια λίρα μαζί με κούπα;

Εγω ειχα βρει κωδικό πριν ενα μηνα κάνοντας αναζήτηση στο Google για promo code sports direct.

Αυτό για το κατάλογο δε το ήξερα όμως! Στο καταλογο που πληρώνεις μια λίρα μαζί με κούπα;

Πόσο δίκιο είχες!!!!!!

Βρήκα αυτόν 10OFF50MVC (10% έκπτωση, στο sportsdirect κ ισχύει εως 4/12)!

Τον χρησιμοποίησα ήδη!!! Ευχαριστώ...... παρα πολύ!!!!!!

θα ήθελα τα "φώτα" σας. έκανα μία παραγγελία απο strawberry με κολώνια μέσα συνολικής αξίας 30 ευρώ, σημερα μου ήρθε χαρτί απο τελωνείο, οτι περιέχει προϊόντα αρμοδιότητας ΕΟΦ. Ζητούν να προσκομίσω τιμολόγιο αγοράς και εγκριση εισαγωγής απο τον ΕΟΦ, για να προχωρήσουν στον εκτελωνισμό. Αναφέρουν εάν επιθυμώ επιστοφή δεματος στον αποστολέα, να ενημερώσω.

Επιστροφες αρωμάτων δεν γίνονται απο οτι είδα στο site, στη περίπτωση που θα ήθελα να το επιστρέφω.

Τιμολογιο αγορας ή εγκριση εισαγωγής απο ΕΟΦ, δεν έχω. Μπορώ κάτι να κάνω ή το έχασα το δεματάκι και τα 30 ευρώ.?

zi9Np3.png

θα ήθελα τα "φώτα" σας. έκανα μία παραγγελία απο strawberry με κολώνια μέσα συνολικής αξίας 30 ευρώ, σημερα μου ήρθε χαρτί απο τελωνείο, οτι περιέχει προϊόντα αρμοδιότητας ΕΟΦ. Ζητούν να προσκομίσω τιμολόγιο αγοράς και εγκριση εισαγωγής απο τον ΕΟΦ, για να προχωρήσουν στον εκτελωνισμό. Αναφέρουν εάν επιθυμώ επιστοφή δεματος στον αποστολέα, να ενημερώσω.

Επιστροφες αρωμάτων δεν γίνονται απο οτι είδα στο site, στη περίπτωση που θα ήθελα να το επιστρέφω.

Τιμολογιο αγορας ή εγκριση εισαγωγής απο ΕΟΦ, δεν έχω. Μπορώ κάτι να κάνω ή το έχασα το δεματάκι και τα 30 ευρώ.?

Το strawberry δεν είναι αγγλικό?Γιατί πληρώνεις τελωνείο?Νομίζω πως είχα παραγγείλει & εγώ από εκεί αλλά δεν μου ζήτησαν τιποτα τέτοιο εκτός και αν κάτι άλλαξε τώρα..Δεν τους στέλνεις κανά μαιλ να δεις τι θα πούνε?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...