Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημερα αγορασαμε απο φυσικο καταστημα αυτο το σχέδιο garvalin σε μπλε χρωμα, το ειχε 78 ευρω και μας το αφησε 70ευρω χωρις αποδειξη:oops:, δωρο της νονας. Εχει ψωνισει κανεις απο το on line καταστημα garvalin?

Tρελαθηκα με την διαφορα στην τιμη!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

εγω καθολου, βαλε και 10 ευρα μεταφορικα τα ιδια ειναι

το θεμα ειναι οτι τα εχουν ανεβασει τρελλα οι ισπανοι (110 η μποτα αγκαθα)

με το ζορι αγοραζω απο το στοκαδικο εδω και με 40% εκπτωση πια

Σημερα αγορασαμε απο φυσικο καταστημα αυτο το σχέδιο garvalin σε μπλε χρωμα, το ειχε 78 ευρω και μας το αφησε 70ευρω χωρις αποδειξη:oops:, δωρο της νονας. Εχει ψωνισει κανεις απο το on line καταστημα garvalin?

Tρελαθηκα με την διαφορα στην τιμη!!!!

γενικα το javari καποια στιγμη του χρονου τα ψιλοσκοτωνει, εγω αγορασα απο μαγαζι στην μυτιληνη garvalin καλοκαιρινα 65 ευρω (καιγομουν και ηταν πανω στην αλλαγη του νουμερου και δεν τα βρισκα πουθενα σε ιντερνετικο) και ακριβως τα ιδια ενα μηνα μετα απο Javari 22 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

εχθες εκανα μια δοκιμη οτι προχωραω την παραγγελια και οταν εφτασα πληρωμη δεν ειχε χρεωσει μεταφορικα......

στοκατζιδικο που εχει???

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

εχθες εκανα μια δοκιμη οτι προχωραω την παραγγελια και οταν εφτασα πληρωμη δεν ειχε χρεωσει μεταφορικα......

στοκατζιδικο που εχει???

δεν σε συμφερει το στοκ τους, και παλι ακριβο ειναι (45 και 50 ευρω για παιδικο παπουτσι περσυνο δεν το λες στοκ τιμη)

κορίτσια αγκαθα και γάρβαλιν εγώ παίρνω σωρηδόν από τα javari και άμαζον πάνω από 25 ευρώ δεν έχω δώσει ούτε για μπότα απλά τα έχω λίστα και μόλις τα ρίξει πολύ τα παίρνω πήρα πέδιλο με 17 ευρώ τον ιούλιο από το γαλλικό και μπότα τέλη απριλίου με 19

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Για όσες ασχολούνται με τη χειροτεχνία και επειδή είμαστε σε φάση ανακαίνισης του παιδικού μας δωματίου, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα online για

- χαρτιά scrapbooking (φαντάζομαι σετ)

- σετ υφασμάτων - ρεταλιών

Από υφάσματα έχω βρει πολλά σε ebay αλλά επειδή δεν κατέχω καθόλου το άθλημα, θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια!

αδιαφορω αν ειναι περσινο μοντελο

με 45 τσιμπησα μποτα αγκαθα ....και ω ναι με συμφερει

δεν ξερω καθολου για κοριτσιστικα, αναφερομουν μονο στα αγοριστικα συγκριτικα με τις τιμες του javari :rolleyes:

Βρε κοριτσια κωδικους για το mytoys που βρισκετε? οσοι βρισκω ειναι για νεο πελατη....:rolleyes:

τους στελνουν με τα newsletters, τι κωδικο θελεις???

νομιζω οτι μου χουν στειλει διαφορους μαζι με τα χαρτακια που βαζουν συνοδευτικα μεσα στα δεματα αλλα πρεπει να ψαξω να βρω που τα χω βαλει (δεν τα χω πεταξει παντως παντα τα κραταω)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...