Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει αγοράσει κάποιος από το www.sportsdirect.com έχει σπορ ρούχα με έκπτωση 80% και 90% και μεταφορικά για Ελλαδα 5,86 λίρες στόκ βέβαια αλλά δεν έχει σημασία για κάθε μέρα στο σχολείο μια χαρά είναι.Είναι αξιόπιστο τα στέλνουν?Αν κάποιος έχει ψωνίσει θα ήθελα την εμπειρία του.Ευχαριστώ.

Απορώ κ ποιος ΔΕΝ εχει ψωνίσει απο το sportsdirect! Συμφέρει πολύ..

Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες, θα βοηθηθεις πολύ..

Καλημέρα κορίτσια...Έχετε διασταυρώσει αν τα προιόντα από το sportsdirect είναι γνήσια???Τι λέει η εμπειρία σας?

Προσωπικά και έχοντας κάνει 5 παραγγελίες πιστεύω πως δεν είναι...Ποιοτικά υστερούν σε σχέση με τα αντίστοιχα από άλλα καταστήματα online και μη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια...Έχετε διασταυρώσει αν τα προιόντα από το sportsdirect είναι γνήσια???Τι λέει η εμπειρία σας?

Προσωπικά και έχοντας κάνει 5 παραγγελίες πιστεύω πως δεν είναι...Ποιοτικά υστερούν σε σχέση με τα αντίστοιχα από άλλα καταστήματα online και μη.

Εγώ αντιθέτως, ειμαι απόλυτα πεπεισμένη πως ειναι απολύτως original

κ εξαιρετικής ποιότητας!

Αν δείτε τα φυσικα καταστηματα τους, τα αμετρητα! και την δύναμη που εχει η soortsdirect έξω (ως κ σε γήπεδο!) θα διαπιστώσετε οτι δεν θα ρίσκαρε ποτέ να πουλήσει "μαϊμού" προϊόν!

Υστερεί πολύ ομως στο customer service (τουλάχιστον στις on line , για Ελλάδα)

και απορώ γιατί δεεεεν ασχολούνται !

Επειδή έχω μπει και σε κατάστημα sportsdirect στην Αγγλία και έχω ψωνίσει κιόλας από εκεί, είχα και τότε αλλά και τώρα την αίσθηση πως δεν είναι original.

Τελοσπάντων, έχει ασυναγώνιστες τιμές αδιαμφισβήτα απλά ρώτησα την εμπειρία σας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή έχω μπει και σε κατάστημα sportsdirect στην Αγγλία και έχω ψωνίσει κιόλας από εκεί, είχα και τότε αλλά και τώρα την αίσθηση πως δεν είναι original.

Τελοσπάντων, έχει ασυναγώνιστες τιμές αδιαμφισβήτα απλά ρώτησα την εμπειρία σας.

Αληθεια; Κοιτά πόσο διαφορετικές απόψεις μπορούν να υπαρχουν...

Θα με βάλεις σε υποψίες τωρα! Κ εχω ψωνίσει το 80% του ρουχισμού μας, τα τελευταία 5 χρονια!

Επειδή έχουμε ψωνίσει εις γνώσιν μας μαϊμου αθλητικό παπούτσι απο τη γνωστή συνοικία των Αθηνών κι έχουμε ψωνίσει και απ το sportsdirect να πω πως δεν υπάρχει σύγκριση. Επίσης τα αθλητικά έχουν τα ταμπελάκια και τα κουτιά τους κανονικά original ενώ μιλάμε για κολοσσό. Αποκλείεται να πωλούσαν μαϊμού και να τους άφηναν τόσα χρόνια οι εταιρίες.

Είναι στοκαδικα εξου και οι χαμηλές τιμές.

Έχουμε συνηθίσει να μας πιάνουν κότσους στην Ελλάδα και ότι καλύτερο το θεωρούμε απατεωνιά...

YqE6p2.png

IqItp3.png

RavT πραγματικά δεν το λέω για τις χαμηλές τιμές που έχει. Απλά έχω πάρει nike παπούτσι δικό μου από εκεί και έχω πάρει και από Ελλάδα και δεν έχουν ουδεμία σχέση. Το ίδιο μου λέει και ο άντρας μου καθώς και 2-3 γνωστοί που έχουν ψωνίσει από εκεί. Δεν υπονοώ τίποτα απλά θα ήθελα την δική σας εμπειρία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μα γι αυτό δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση γιατί και οι δικοί μου φίλοι και συγγενείς που ψώνιζαν αθλητικά απ τα καταστήματα εδώ κι έπειτα ψώνισαν από sportsdirect λένε ότι είναι αυθεντικά. Γι αυτό δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Αλλά μιλάω για την κοινή λογική. Δεν θα τους αφήναν σε χλωρό κλαρί οι εταιρίες. Μιλάμε για δυσφήμιση των προϊόντων, για διαφυγόντα κέρδη και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Σκεφτείτε πως οι τσάντες πχ που πουλάνε οι πλανόδιοι δεν είναι ακριβής απομίμηση. Τα λογότυπα ΠΑΝΤΑ κάπου διαφέρουν ακριβώς για να μην τους κυνηγάνε (και) οι εταιρίες.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Έχω πάρει ένα ζευγάρι nike και είναι τόσο ψεύτικα και άβολα που μου ματώνουν τους αστραγάλους κάθε που θα τα βάλω. Δεν το έχω πάθει ποτέ από nike που έχω αγοράσει ακόμη και από στοκατζίδικο. Την ίδια αίσθηση έχει και ο άντρας μου για το δικό του nike και εκείνος φοράει μόνιμα αυτήν την μάρκα. Ορισμένα παιδικά επίσης διαφέρουν από όσα αγοράζουμε από εδώ. Την ίδια αίσθηση έχω και με κάποια αθλητικά ρούχα που έχω αγοράσει από εκεί.

Έχω ψωνίσει αθλητικά και από άλλα ιντερνετομάγαζα και από Ελλάδα και από Αγγλία και δεν βλέπω καμία διαφορά.

Ας μας πουν και οι υπόλοιπες κοπέλες τι γνώμη έχουν. Όπως και να έχει θα συνεχίσω να ψωνίζω από εκεί γιατί πέρα από ασυναγώνιστες τιμές έχει και πολύ μεγάλη ποικιλία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Επίσης δεν θυμάμαι αν έχετε αναφέρει αυτό εδώ το παπουτσομάγαζο.

http://hop-skip-jump.co.uk/

Ψώνισα πριν 2 χρόνια, όλα μια χαρά-κανένα πρόβλημα και πολύ καλές τιμές.

Μου έστειλαν e-mail για αγορές άνω των 40 λιρών, με τον κωδικό FLASHSALE έκπτωση 40%!

Δεν τον δοκίμασα ωστόσο αν ισχύει μπορεί να ενδιέφερε κάποιες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Είμαι καινούρια εδώ και δεν ξέρω εάν έχει υπάρξει ήδη σαν θέμα..έχετε ιδέα εάν μπορώ να τα βρω καπου φτηνότερα απο ότι στην Ελλάδα; Ευχαριστώ

Θελω να πω κι εγω την αποψη μου για το sportsdirect, η τελευταια φορα που ψωνισαμε απο εκει (πριν την παραγγελια που εβαλα σημερα) ηταν τον Μαρτιο του 2011 αθλητικα δικα μου adidas του συζυγου και του παιδιου Nike φορμες του συζυγου και αλλα και ημασταν απολυτα ικανοποιημενοι, και ο συζυγος μου ειναι πολυ περιεργος με τα ρουχα και τα τελευταια 10 χρονια φοραει μονο nike αθλητικα. Λοιπον δεν ειδε καποια διαφορα. Επεισης τα αθλητικα που φοραει φετος ο γιος μου δωρο του θειου του 50 ευρω εδω, 33 στο sportsdirect . Οταν παραλαβω θα σας πω και τι προτεινω απ αυτα που ψωνισα. :lol:

Είσαι πολύ ευχαριστημένη; είναι ελαφριά; καθαρίζει καλά τα χαλιά; έχω χαλιά με μακριά τρίχα και ελπίζω να κάνει δουλειά. Η παλιά μου σκούπα τα έχει ψιλοπαίξει και έψαχνα να αγοράσω νέα. Ήμουν έτοιμη να αγοράσω αυτή αλλά όταν είδα πόσο έπεσε η VAX-90 την παρείγγειλα.

Πιστεύω πως θα μείνεις ευχαριστημένη. Εμένα η πρώτη δοκιμή με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Είχα σκουπίσει το χαλί με την προηγούμενη σκούπα μας και το τι μάζεψε η vax δε λέγεται.

Βέβαια πάντα κρατάμε μια επιφύλαξη για το τι κριτήρια έχει ο καθένας...:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...