Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Αυτή την σκούπα την έχω αγοράσει και επιδή είναι εξαιρετική κυρίως στο καθάρισμα χαλιών και η τιμή της δεν έχει ξαναπέσει ΤΟΟΟΣΟ, είπα μήπως ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω προβλημα με μια παραγγελια απο elf, τους εχω στειλει μειλ οτι δεν εχω παραλαβει, δεν εχουν απαντησει, τι να κανω, να απευθυνθω στο paypal για refund??????

δεν μου χει ξανατυχει ποτε :(

μονο απο αμαζον, που μου καναν απευθειας επιστροφη

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Αυτή την σκούπα την έχω αγοράσει και επιδή είναι εξαιρετική κυρίως στο καθάρισμα χαλιών και η τιμή της δεν έχει ξαναπέσει ΤΟΟΟΣΟ, είπα μήπως ενδιαφέρεται κάποια κοπέλα.

Είσαι πολύ ευχαριστημένη; είναι ελαφριά; καθαρίζει καλά τα χαλιά; έχω χαλιά με μακριά τρίχα και ελπίζω να κάνει δουλειά. Η παλιά μου σκούπα τα έχει ψιλοπαίξει και έψαχνα να αγοράσω νέα. Ήμουν έτοιμη να αγοράσω αυτή αλλά όταν είδα πόσο έπεσε η VAX-90 την παρείγγειλα.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

:D :D :D

Καλημέρα!

Και το οφθαλμόλουτρο καλό είναι!!!

Βρε μανούλες, τα φώτα σας επειδή είμαι νέα στο σπορ "παιδικές γιορτές στον παιδικό".

Η κόρη μου θα κάνει την κούκλα στη χριστουγεννιατικη γιορτη του παιδικού σταθμού. Η δασκάλα της μας πρότεινε αυτό το site http://www.sandra-costumes.gr/products.php?parent_id=2&cat_id=7. για κουστούμια. Επειδή αυτά που έχει εκτός από άθλια αισθητικά δεν παίζει να τα φορέσει η κόρη λόγω συνθετικού, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

Διαφημίσεις

Είσαι πολύ ευχαριστημένη; είναι ελαφριά; καθαρίζει καλά τα χαλιά; έχω χαλιά με μακριά τρίχα και ελπίζω να κάνει δουλειά. Η παλιά μου σκούπα τα έχει ψιλοπαίξει και έψαχνα να αγοράσω νέα. Ήμουν έτοιμη να αγοράσω αυτή αλλά όταν είδα πόσο έπεσε η VAX-90 την παρείγγειλα.

Αν είναι τα λεγόμενα shaggy έχω την εντύπωση πως δεν κάνει. Αν είναι απλώς με ψηλό πέλος (σαν τα κανονικά απλώς λίγο πιο χοντρά) τότε σίγουρα κάνει. Καλύτερα όμως θα σου απαντήσει η κοπέλα που την αγόρασε.

:D :D :D

Καλημέρα!

Και το οφθαλμόλουτρο καλό είναι!!!

Βρε μανούλες, τα φώτα σας επειδή είμαι νέα στο σπορ "παιδικές γιορτές στον παιδικό".

Η κόρη μου θα κάνει την κούκλα στη χριστουγεννιατικη γιορτη του παιδικού σταθμού. Η δασκάλα της μας πρότεινε αυτό το site http://www.sandra-costumes.gr/products.php?parent_id=2&cat_id=7. για κουστούμια. Επειδή αυτά που έχει εκτός από άθλια αισθητικά δεν παίζει να τα φορέσει η κόρη λόγω συνθετικού, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

εκτος απο αθλιες αισθητικα ειναι και πανακριβες!!!!!!!!!!!!!!

μαλλον θα εμπαινα στην διαδικασια να την φτιαξω μονη μου, η' να αγορασω ξεχωριστα κομματια (φουστα-μπλουζα-φορεμα κτλ) βαμβακερα,

εχουμε και μεις πολυ σοβαρο προβλημα δερματιτιδας και περυσι τις αποκριες που εκανα το τεραστιο λαθος να τον ντυσω με στολη (τρισαθλιας ποιοτητας αλλα λυσσαξαν ολοι που δεν θα ντυθει το μωρο :roll: ) γεμισε παντου εξανθηματα :(:(:(

Δηλαδή τα slanzeger τα βρίσκεις πιο φαρδιά; Στον αδελφό μου που είναι 1.90 και κοντά 100 κιλά το XL στα lonsdale του είναι φαρδύ. Αρα στα slanzeger θέλει M?Δεν μπορεί...

Ο σύζυγος είναι 1.93 και 92 κιλά(π[ερυσι που τα πήραμε ήταν 96 κιλά)και φορά XL

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Σε μενα, χαχαχα! Είχαν αφήσει το αντικλεπτικό πανω στο αθλητικό παπούτσι

κ δεν έβγαινε με τιποτα!!!!

Κακώς βεβαια, αλλά δεν επικοινώνησα μαζι τους διότι ποτέ δεν απαντούν στα μνμ μας και θα εκνευριζόμουν περισσότερο!

Ενημέρωσε τους... Ειναι τραγικοί μερικές φορες !

Και σε μενα ειχαν ξεχασει το αντικλεπτικο σε παπουτσι μηπως το εχουν συστημα!!!!:confused:

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως θυμάται καμία με τι παραλαμβάνουμε απο my.toys.de?

Έφυγε η παραγγελία μου το Σάββατο και απο τότε δείχνει με το tracking της DHL οτι βρίσκεται ακόμα Γερμανία.

Έβαλα το tracking σε όλες τις εδώ εταιρίες courier και δεν το βρίσκω πουθενα :confused:

Το BlackFriday στο amazon στις 20 ξεκινάει?

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως θυμάται καμία με τι παραλαμβάνουμε απο my.toys.de?

Έφυγε η παραγγελία μου το Σάββατο και απο τότε δείχνει με το tracking της DHL οτι βρίσκεται ακόμα Γερμανία.

Έβαλα το tracking σε όλες τις εδώ εταιρίες courier και δεν το βρίσκω πουθενα :confused:

Το BlackFriday στο amazon στις 20 ξεκινάει?

εχω παραλαβει με απλο ελτα, εχω παραλαβει και με dhl κουριερ, τι να σου πω, αναλογα το βαρος ειναι μαλλον :rolleyes:

εχω παραλαβει με απλο ελτα, εχω παραλαβει και με dhl κουριερ, τι να σου πω, αναλογα το βαρος ειναι μαλλον :rolleyes:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Το βάρος μάλλον είναι αρκετό γιατί έχω 12 πακέτα μωρομάντηλα(τα είχε προσφορά 17ε),1 ποδόσακο με επένδυση και 1 μουσικό περιστρεφόμενο.

Επειδή μου την έσπασαν στα 2 την παραγγελία φαντάζομαι οτι τον ποδόσακο που μου στέλνουν ξεχωριστά μάλλον θα τον παραλάβω με απλό ταχυδρομείο :rolleyes:

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει αγοράσει κάποιος από το www.sportsdirect.com έχει σπορ ρούχα με έκπτωση 80% και 90% και μεταφορικά για Ελλαδα 5,86 λίρες στόκ βέβαια αλλά δεν έχει σημασία για κάθε μέρα στο σχολείο μια χαρά είναι.Είναι αξιόπιστο τα στέλνουν?Αν κάποιος έχει ψωνίσει θα ήθελα την εμπειρία του.Ευχαριστώ.

Εαν διάβαζες έστω την προηγούμενη σελίδα θα έβλεπες αν και πόσοι ψωνίζουμε απ το εν λόγω site...

επειδη φαινεσαι εμπειρη στις αγορες πες μου λιγο στο sportsdirect στην μαρκα disney τα νούμερακια πως ειναι;; μιλησα και με αλλες κοπέλες και μου ειπαν αλλα θα ηθελα και την δικη σου γνωμη για τις διαφιρες μαρκες και τα νούμερα. ευχαριστω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...