Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια.

ψάχνω για ενα αφρόλουτρο κ σαμπουαν για το γιο μου. 4 χρονών. Από το iherb ποιά μάρκα αγοράζετε; Τα Everyday Shea ας πούμε πως είναι; έχουν καλή τιμή απ'οτι βλέπω

Εγώ ότι είδος έχω πάρει της μάρκας Avalon organics είναι εκπληκτικά!

Απλά δεν πρόλαβα να πάρω ακόμη παιδικά σαμπουάν, είναι το επόμενο που θα αγοράσω όταν τελειώσουν αυτά που έχουμε....

Αλλά κρέμες προσώπου, καθαρισμού, σαμπουάν για εμένα και κοντίσιονερ είναι τέλεια!!!!

Τα everyday shea που λες είναι βιολογικά ή όχι; Γιατί λογικά αν δεν γράφει organics δεν είναι βιολογικά έτσι; Αλλά βλέπω ότι είναι χωρίς parabens και τα σχετικά χημικά...

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου,

τι μεταφορικά εχει κ τι χρονο παράδοσης;

Ευχαριστώ..!

4δολλάρια μέχρι 2 κιλά μεταφορικά. Εγώ που είμαι επαρχία παραλαμβάνω συνήθως σε 20μέρες...

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Καλημερα σε ολους... χθες παρελαβα μια παραγγελια απο sportsdirect.. ολα καλα αλλα σε μια ζακετα δεν ειχαν βγαλει το αντικλεπτικο... πανω στην προσπαθεια να το βγαλουμε σκιστηκε λιγο σε εκεινο το σημειο το ζακετακι... σκεφτομουν να τους στειλω μυνημα αλλα τι να γραψω; και αραγε θα το διαβασουν; εχει τυχει σε καμια αυτο ή ειμαι η μοναδικη; ....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα σε ολους... χθες παρελαβα μια παραγγελια απο sportsdirect.. ολα καλα αλλα σε μια ζακετα δεν ειχαν βγαλει το αντικλεπτικο... πανω στην προσπαθεια να το βγαλουμε σκιστηκε λιγο σε εκεινο το σημειο το ζακετακι... σκεφτομουν να τους στειλω μυνημα αλλα τι να γραψω; και αραγε θα το διαβασουν; εχει τυχει σε καμια αυτο ή ειμαι η μοναδικη; ....

Καλημέρα!Εμένα μου έτυχε μια φορά με ένα κολάν από τα tesco. Τους έστειλα μήνυμα και έκαναν refund την αξία. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις και με το sportsdirect.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σε μενα, χαχαχα! Είχαν αφήσει το αντικλεπτικό πανω στο αθλητικό παπούτσι

κ δεν έβγαινε με τιποτα!!!!

Κακώς βεβαια, αλλά δεν επικοινώνησα μαζι τους διότι ποτέ δεν απαντούν στα μνμ μας και θα εκνευριζόμουν περισσότερο!

Ενημέρωσε τους... Ειναι τραγικοί μερικές φορες !

Καλημέρα.

Εγώ χησιμοποιώ αυτά τα δύο με προτίμηση στο άρωμα του nature's baby

http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Baby-Shampoo-Body-Wash-8-fl-oz-237-ml/17976

και

http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-16-fl-oz-473-ml/21266

Και τα δύο είναι πολύ μαλακά και μας έχουν βολέψει πολύ. Αν είναι η πρώτη σου παραγγελία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον κωδικό παρακάτω

ΚΩΔΙΚΟΣ IHERB.COM -5$ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: ΧΙΤ619

πολύ ωραία αυτά αλλά δεν είναι για μωρά; μήπως δεν είναι κατάλληλα για 4 χρονών παιδί;

Εγώ ότι είδος έχω πάρει της μάρκας Avalon organics είναι εκπληκτικά!

Απλά δεν πρόλαβα να πάρω ακόμη παιδικά σαμπουάν, είναι το επόμενο που θα αγοράσω όταν τελειώσουν αυτά που έχουμε....

Αλλά κρέμες προσώπου, καθαρισμού, σαμπουάν για εμένα και κοντίσιονερ είναι τέλεια!!!!

Τα everyday shea που λες είναι βιολογικά ή όχι; Γιατί λογικά αν δεν γράφει organics δεν είναι βιολογικά έτσι; Αλλά βλέπω ότι είναι χωρίς parabens και τα σχετικά χημικά...

Βιολογικά μάλλον δεν είναι αλλά σίγουρα δεν έχουν parabens!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

female μηπως μπορεις να μου πεις τι ακριβως τους εγραψες στο email;

Με λίγα λόγια την αλήθεια. Ό,τι είχαν αφήσει πάνω στο ρούχο το αντικλεπτικό σύστημα και στην προσπάθειά μου να το αφαιρέσω, σκίστηκε το ύφασμα. Τους είπα αν θέλουν να τους στείλω και φωτογραφίες αλλά δεν χρειάστηκαν. Σε λίγες ώρες μου έκαναν fulll refund.:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα κορίτσια.

ψάχνω για ενα αφρόλουτρο κ σαμπουαν για το γιο μου. 4 χρονών. Από το iherb ποιά μάρκα αγοράζετε; Τα Everyday Shea ας πούμε πως είναι; έχουν καλή τιμή απ'οτι βλέπω

κι αυτα ειναι καλα

http://www.iherb.com/search?kw=jason+kids&sug=jason+winters&x=0&y=0#p=1

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας. Θελω μια βοηθεια απο της μαμαδες που εχουν ψωνισει απο sportsdirect σχετικα με αυτες τις φορμες http://mobile.sportsdirect.com/slazenger-closed-hem-fleece-sweatpants-infant-boys-325021 . Ο γιος μου εχει υψος 114 και 22 κιλα απ οτι διαβασα παραπανω πρεπει να παρω ενα νουμερο μικροτερο αλλα δεν θα ειναι πολυ μικρο το 3-4 ? Αλλα και πάλι το 5-6 το παιρνει μαμα που το παιδακι της ειναι 124 δεν ξερω μπερδεύτηκα. Απλα οι φορμες του ηδη του είναι οριακες και δεν θελω να του παρω παλι κατι που θα το φορεσει 1-2 μηνες!!! Τι να κανω για πειτε εσεις που ηδη τις έχετε πάρει.

Κοριτσια γεια σας. Θελω μια βοηθεια απο της μαμαδες που εχουν ψωνισει απο sportsdirect σχετικα με αυτες τις φορμες http://mobile.sportsdirect.com/slazenger-closed-hem-fleece-sweatpants-infant-boys-325021 . Ο γιος μου εχει υψος 114 και 22 κιλα απ οτι διαβασα παραπανω πρεπει να παρω ενα νουμερο μικροτερο αλλα δεν θα ειναι πολυ μικρο το 3-4 ? Αλλα και πάλι το 5-6 το παιρνει μαμα που το παιδακι της ειναι 124 δεν ξερω μπερδεύτηκα. Απλα οι φορμες του ηδη του είναι οριακες και δεν θελω να του παρω παλι κατι που θα το φορεσει 1-2 μηνες!!! Τι να κανω για πειτε εσεις που ηδη τις έχετε πάρει.

Καλημερα,

εγώ (αν κ ειμαι αυτή που προτείνω τα ενα size μικρότερο γιατι έχουν τεράστιες γραμμες) με σιγουριά μπορω να σου πω οτι τοο 3-4 θα του ειναι κοντό το παντελονάκι.. Ο μικρούλης μου εχει ύψος 1,05 (κ 17 kg) κ του είναι οκ για να βγάλει τον χειμώνα..

Θα θέλατε προφανως το 4-5 αλλά εφόσον δεν "βγαινει" , δοκιμάστε το 5-6 -σε λιγότερα κομματια ίσως, για αρχή-..

Και εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το 5-6. Στο γιο μου που είναι 124 εκ και 22 κιλά του πήρα αρχικά 7-8 αλλά είναι τεράστια ειδικά στη μέση που του έπεφταν και για αυτό στράφηκα στα 5-6. Στο ύψος του είναι ιδανικά, σε εσάς ίσως να σας είναι λιγάκι μακριά αλλά από τη στιγμή που έχουν λάστιχο από κάτω δεν θα το πατάει.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

πολύ ωραία αυτά αλλά δεν είναι για μωρά; μήπως δεν είναι κατάλληλα για 4 χρονών παιδί;

Καλημέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην κάνουν. Από τη στιγμή που κάνουν για μωρά γιατί να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σε μεγαλύτερο παιδάκι?

Ερώτηση: Έχει ψωνίσει καμία από www.newlook.com ?Τι λένε από ποιότητα συγκριτικά με τα mango για παράδειγμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...