Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Slagenger είναι η μεγάλη αγάπη του συζύγου που επιτέλους βρήκε μπλούζες που να μην του είναι κοντές. Το καλοκαίρι πήραμε σχεδόν όλη τη γκάμα των χρωμάτων σε πολο και σε T-Shirt τα οποία έδειξαν να αντέχουν σε πλυσίματα και στεγνωτήρια. Τα φούτερ εξίσου καλά ειδικά αυτά με το φερμουάρ και το εσωτερικό fleece.

Εκεί που βρήκα τη χαρά μου είναι στις παιδικές φόρμες και φούτερ αν και τις βρήκα αρκετά άνετες. Είχα πάρει αυτή τη σειρά σε 7-8 (παντελόνι και φούτερ) 4 ζευγάρια διαφόρων χρωμάτων για το γιο μου, ένα σχετικά ψηλό παιδάκι (124 εκ, φοράει 7αρια μπένετον για αυτό και παραπλανήθηκα) αλλά του είναι τεράστιες για αυτό και έκανα 2η παραγγελία σε 5-6 σε αυτή τη σειρά, οι οποίες του είναι οκ. Τα φούτερ είναι πάρα πολύ καλά παρόλο που δεν είναι 100% βαμβακερά και αρκετά ζεστά. Αντέχουν πλύσιμο και στεγνωτήριο αρκετά καλά μέχρι τώρα.

Επίσης πολύ καλά και όμορφα είναι αυτά τα φούτερ της Londsale.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

εμείς πάντως στα Lonsdale που είμαστε 1,26 και 27 κιλά θέλουμε το 6αρι το 7-8 μας είναι τεράστιο και τα θεωρώ φαρδιά για το νουμερό τους.Και η κόρη μου που είναι αρκετά ανεπτυγμένη στο 2-3 πλέει που είναι για την ηλικία της και θα το βάλουμε και του χρόνου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ευχαριστώ κόρες!

Θα τα δοκιμάσω με τόσα που είπατε.

Τα lolsdale τα θεωρώ κι εγώ φαρδιά. Ένα νούμερο κάτω πάντα.

Αndigo το φουτεράκι που πόσταρες τί γραμμή έχει; Επίσης ποια φουτεράκια slanzeger λες;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κόρες!

Θα τα δοκιμάσω με τόσα που είπατε.

Τα lolsdale τα θεωρώ κι εγώ φαρδιά. Ένα νούμερο κάτω πάντα.

Αndigo το φουτεράκι που πόσταρες τί γραμμή έχει; Επίσης ποια φουτεράκια slanzeger λες;

Για το σύζυγο ρωτάς; Του πήρα αυτό και αυτό.

Της Londsale είναι λίγο πιο στενό από τα 2 παραπάνω αλλά τη γραμμή του θα την έλεγα φαρδυά (και νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερο ποιοτικά και εμφανισιακά από αυτά της slazenger).

Για το σύζυγο ρωτάς; Του πήρα αυτό και αυτό.

Της Londsale είναι λίγο πιο στενό από τα 2 παραπάνω αλλά τη γραμμή του θα την έλεγα φαρδυά (και νομίζω ότι είναι λίγο καλύτερο ποιοτικά και εμφανισιακά από αυτά της slazenger).

Δηλαδή τα slanzeger τα βρίσκεις πιο φαρδιά; Στον αδελφό μου που είναι 1.90 και κοντά 100 κιλά το XL στα lonsdale του είναι φαρδύ. Αρα στα slanzeger θέλει M?Δεν μπορεί...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Δηλαδή τα slanzeger τα βρίσκεις πιο φαρδιά; Στον αδελφό μου που είναι 1.90 και κοντά 100 κιλά το XL στα lonsdale του είναι φαρδύ. Αρα στα slanzeger θέλει M?Δεν μπορεί...

Κοίτα αναφερόμουν μόνο στο συγκεκριμένο φούτερ ότι είναι λίγο πιο στενό από τα 2 άλλα της slazenger. Και στις 2 μάρκες πήρα ΧΧΧL (για 1.97 περίπου με 110 κιλά) και του είναι άνετα αλλά όχι κοντά. Ενώ στα καλοκαιρινά πολο δεν είχα δει διαφορά ανάμεσα στις 2 εταιρείες.

Διαφημίσεις

Που μπορώ να βρω οικονομική στολή της μπαρτσελόνα με το 10 του μέσσι στην πλάτη?

Για αγοράκι 7 χρονών

Το sportsdirect (που το συζητάμε κ τόσο σημερα!) δεν εχει;

Συνήθως εχει πληθώρα εμφανίσεων ..

Μιας και λέτε για τα sportsdirect σημερα παρέλαβα,με σαββατιάτικη παραγγελία.

Τα ντισνευ ειναι όντως μικρά.πηρα 3-4 η κόρη μου ειναι 26 μηνών και το παντελονακι της κανει οριακά.

Πηρα διάφορα νούμερα Pierre Cardin και για δώρα αλλα μου φάνηκαν φαρδιές γραμμές.τα μεταφορικα ειναι ανάλογα του βάρους των αγορών νομίζω.εγω με 5 μπλούζες και 2 παιδικά παντελόνια πλήρωσα 5,8λιρες.το μονο που με εκνευρίζει ειναι τα καρτέλακιά με τιμές και έκπτωση πάνω(οταν ειναι για δώρο εννοώ).

Επίσης την κούπα στην βάζει στο καλάθι αυτόματα με μια λίρα χρέωση,εγω το έσβησα απο το καλάθι και ουτε με χρέωσε ουτε μου ήρθε ποτε.

Αυτά.

40N6p3.png

Vvc2p2.png

καλημέρα κορίτσια.

ψάχνω για ενα αφρόλουτρο κ σαμπουαν για το γιο μου. 4 χρονών. Από το iherb ποιά μάρκα αγοράζετε; Τα Everyday Shea ας πούμε πως είναι; έχουν καλή τιμή απ'οτι βλέπω

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

καλημέρα κορίτσια.

ψάχνω για ενα αφρόλουτρο κ σαμπουαν για το γιο μου. 4 χρονών. Από το iherb ποιά μάρκα αγοράζετε; Τα Everyday Shea ας πούμε πως είναι; έχουν καλή τιμή απ'οτι βλέπω

Καλημέρα.

Εγώ χησιμοποιώ αυτά τα δύο με προτίμηση στο άρωμα του nature's baby

http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Baby-Shampoo-Body-Wash-8-fl-oz-237-ml/17976

και

http://www.iherb.com/Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-16-fl-oz-473-ml/21266

Και τα δύο είναι πολύ μαλακά και μας έχουν βολέψει πολύ. Αν είναι η πρώτη σου παραγγελία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον κωδικό παρακάτω

ΚΩΔΙΚΟΣ IHERB.COM -5$ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: ΧΙΤ619

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...