Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχε πίστη μέχρι το τέλος!! Να είσαι περιφανή για τον εαυτό σου! 

Μην αφήνεις κύκλους. Απλά ψάξτε ότι μπορείτε, να βεβαιωθείτε για το σπερμα και με βιταμίνες φιλικό οξύ, d3 ω3 να βελτιώσετε τις ποιότητες. 

Πήρε ο άντρας μου κάτι συμπληρώματα ήδη. Εν τω μεταξύ τον στέλνουν ταξίδι Αμερική με τη δουλειά αυτό το μήνα και οι γλυκούληδες φρόντισαν να ενημερώσουν πριν 3-4 μέρες οπότε πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα γιατρών που είχα φτιάξει. Τι νεύρα έχω δε λέγεται.

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Κοριτσια την Τετάρτη εχω την εξεταση για το μικροβίωμα επιτελους.. ο γιατρος μου ειπε να παρω προληπτικά υποθετο βολταρεν,  αλλα πιο πολυ πιστευω επειδη εγω του γκρινιαζα οτι θα με πονεσει.. υποφερεται η ενοχληση;; Αν ειναι να μην το παρω τζαμπα.. δεν ειναι και το καλυτερο μου να βαζω υποθετο απο τον πωπο.. το εκανα μια φορα στην σαλπιγγογραφια...

Αλήθεια σου λέω, υποφέρεται φουλ. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα που στην υστεροσαλπιγγογραφια βγήκα με μετατραυματικό σοκ. Εχεις απλά λίγες κράμπες μετά για ένα μισαωρακι κ όλα καλά. Σκέψου την επόμενη μέρα πήγα για πεζοπορία 😂

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ..κατα μπερδευτηκα...η mari mari μου λεει οτι τα disney ηταν κοντα και στενα και η

andigo οτι το 3-4 για την κορη της που ειναι 108 εκ,ειναι καλο!!!!!!

θα τολμησω 3-4 τελικα!!!

βοηθηστε με και στο παπουτσι κοριτσια μου.....το 25 ποιο ειναι;;;;;

κοριτσια ..κατα μπερδευτηκα...η mari mari μου λεει οτι τα disney ηταν κοντα και στενα και η

θα τολμησω 3-4 τελικα!!!

Χαχαχαχα... Όντως μπερδεμα! 1,08 ειναι κ ο γιος μου κ 17 κιλά (4 ετων)

κ πραγματικα τα 3-4 της Disney του ειναι εξωφρενικά μικρα (τα περσινά δηλ)

Κ τωρα 5-6 του παρήγγειλα σε αυτά..

Για τα παπουτσια δες τον πίνακα.. Uk size

ευχαριστω...με προλαβες!!! αυριο θα την κανω.

αρα παραγγελνω 3-4 για την μικρη μου που θα ειναι 4 τον γεναρη.

και απο παππουτσι;;

το 25 ποιο ειναι ;; c8;; ευχαριστω!!!!

και απο γυναικεια νούμερα;;εγω φοραω small να τολημησω το εφηβικο 13;;

καλησπερα

disney σου εγραψε βρε πως εχουν μικρες φορμες αρα θα παρεις ενα νουμερο μεγαλυτερο δηλαδη το 4-5 αν τα θελεις για φετος...

λαβε υποψιν σου ομως σωματοτυπο παιδιου και υψος --- βαρος

τωρα για το παπουτσι για να εισαι σιγουρη κοιτα ενα που φοραει τωρα...γραφει σιγουρα μεσα και ευρωπαικο και αγγλικο νουμερο...απο εκει θα καταλαβεις ποιο πρεπει να παρεις

εμενα το 25 γραφει 8uk

δες και εδω

https://www.google.gr/?gws_rd=cr&ei=z_J_UuzeEoOEtAbAl4GoDg#q=shoe+size+converter

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Όλα έχουν να κάνω νομίζω με την ανάπτυξη του παιδιού. Εμένα ο γιος μου είναι 4άρων και φοράει το 6άρι και σε φόρμα lonsdale και σε disney από το sportsdirect (είναι 1,15 και 21 κιλά).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

θα τολμησω 3-4 τελικα!!!

Χαχαχαχα... Όντως μπερδεμα! 1,08 ειναι κ ο γιος μου κ 17 κιλά (4 ετων)

κ πραγματικα τα 3-4 της Disney του ειναι εξωφρενικά μικρα (τα περσινά δηλ)

Κ τωρα 5-6 του παρήγγειλα σε αυτά..

Για τα παπουτσια δες τον πίνακα.. Uk size

mima Καλή τύχη:tongue:.

(πάντως εμένα disney γράφουν μέσα όχι Nickelodeon όπως γράφουν στη dora και στον spongebob).

Της μικρής μου πάντως τα παρακάτω που έχω άποψη της ήταν τεράστια (ειδικά στη μέση) σε 5-6 και τα άφησα για του χρόνου:

μπλούζα (και μία ίδια με τη Νταίζη που δεν την έχει)

φούστα

κολάν (ειδικά σε αυτά χωράει αλλη μία μέσα).

αντίθετα της είναι σχετικά καλά σε 5-6 αυτά τα κολάν (σίγουρα όμως θα τα φορέσει και του χρόνου) τα οποία είναι και πάρα πολύ καλά σε σχέση με τα λεπτά της disney.

Londsale δεν της έχω πάρει αλλά έχω πάρει για τον εαυτό μου και γενικά νομίζω ότι είναι λίγο άνετες οι γραμμές τους (φοράω Μ-12 και σε αυτές αγοράζω 10άρι).

Το c8 όντως είναι 25.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Βρε κορίτσια ρίξτε καμιά ιδέα για δωράκια για τις δασκάλες στον παιδικό;

Τις 2 προηγούμενες χρονιές τις αγοράσα κοσμήματα και πασμίνες από ebay, ξέρετε τα φθηνά, αλλά φέτος δεν θέλω να πάρω τα ίδια...

Καμία πρόταση καλή και φθηνή;:)

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

mima Καλή τύχη:tongue:.

(πάντως εμένα disney γράφουν μέσα όχι Nickelodeon όπως γράφουν στη dora και στον spongebob).

Της μικρής μου πάντως τα παρακάτω που έχω άποψη της ήταν τεράστια (ειδικά στη μέση) σε 5-6 και τα άφησα για του χρόνου:

μπλούζα (και μία ίδια με τη Νταίζη που δεν την έχει)

φούστα

κολάν (ειδικά σε αυτά χωράει αλλη μία μέσα).

αντίθετα της είναι σχετικά καλά σε 5-6 αυτά τα κολάν (σίγουρα όμως θα τα φορέσει και του χρόνου) τα οποία είναι και πάρα πολύ καλά σε σχέση με τα λεπτά της disney.

Londsale δεν της έχω πάρει αλλά έχω πάρει για τον εαυτό μου και γενικά νομίζω ότι είναι λίγο άνετες οι γραμμές τους (φοράω Μ-12 και σε αυτές αγοράζω 10άρι).

Το c8 όντως είναι 25.

σε ευχαριστω πολύ για τις συμβουλες σου!!!

Διαφημίσεις

Τα slanzeger τα εχει δοκιμάσει καμία από sportsdirect? για φούτερ ενδιαφέρομαι

Εγώ! Είχα αγοράσει μια καλοκαιρινή πόλο μπλούζα. Πάρα πολύ καλή ποιότητα. Σε εκείνη τη παραγγελία είχα παραγγείλει κ πολλές πιερ γκαρντεν πόλο, δεν είχαν καμιά σχέση μεταξύ τους! Οι slanzeger πολύ πιο μπροστά!

Επίσης, εγώ γιατί δεν έχω πάρει ποτέ ούτε μια κούπα από το sportsdirect???

και μιλάμε για αρκετές παραγγελίες άνω των 300 ευρώ!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλημερα!

Κ εμεις αγοράσαμε τωρα ενα m φούτερ αντρικό, αλλά εχει τόσο κοντά μανίκια

που ειναι αδυνατον να φορεθεί! (Δεν εχουμε ξανά αντιμετωπίσει αντίστοιχο προβλημα).. Ποιότητα πολύ καλή φαίνεται αλλά το χρωμα του ειναι θαμπό κ άτονο, τόσο που απορώ αν θα άντεχε τα πλυσίματα χωρις να φαίνεται φθαρμένο!

Όσο αφορα τα καλοκαιρινά πόλο slazanger , αντρικά κ παιδικά, συμφωνω με την φίλη πιο πανω, οτι έχουν εξαιρετική ποιότητα (κ αντοχή!)... -κ παντα μεγάλες γραμμες ωστε να χρειαζεται παραγγελία ενα size μικρότερο-

Εγώ! Είχα αγοράσει μια καλοκαιρινή πόλο μπλούζα. Πάρα πολύ καλή ποιότητα. Σε εκείνη τη παραγγελία είχα παραγγείλει κ πολλές πιερ γκαρντεν πόλο, δεν είχαν καμιά σχέση μεταξύ τους! Οι slanzeger πολύ πιο μπροστά!

Επίσης, εγώ γιατί δεν έχω πάρει ποτέ ούτε μια κούπα από το sportsdirect???

και μιλάμε για αρκετές παραγγελίες άνω των 300 ευρώ!!

Φούτερ δεν έχουμε πάρει αλλά έχουμε πάρει πολλά (αλλά πολλά) πόλο μπλουζάκια ανδρικά και γυναικεία και σε διάφορα μεγέθη. Εξαιρετική ποιότητα, άπιαστη τιμή.

Καλημερα!

Κ εμεις αγοράσαμε τωρα ενα m φούτερ αντρικό, αλλά εχει τόσο κοντά μανίκια

που ειναι αδυνατον να φορεθεί! (Δεν εχουμε ξανά αντιμετωπίσει αντίστοιχο προβλημα).. Ποιότητα πολύ καλή φαίνεται αλλά το χρωμα του ειναι θαμπό κ άτονο, τόσο που απορώ αν θα άντεχε τα πλυσίματα χωρις να φαίνεται φθαρμένο!

Όσο αφορα τα καλοκαιρινά πόλο slazanger , αντρικά κ παιδικά, συμφωνω με την φίλη πιο πανω, οτι έχουν εξαιρετική ποιότητα (κ αντοχή!)... -κ παντα μεγάλες γραμμες ωστε να χρειαζεται παραγγελία ενα size μικρότερο-

Θα διαφωνήσω. Γράφω και παραπάνω την εμπειρία μου και δεν είχαμε πρόβλημα στα μεγέθη. ΕΙΔΙΚΑ ένα size μικρότερο εγώ δεν θα το πρότεινα...

Για τα φούτερ δεν ξέρω. Προφανώς έτυχες σε ελλατωματικό προϊόν.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Σε φούτερ, ηταν μια κ μοναδικη παραγγελια, με ενα τεμάχιο κ πράγματι δεν ειναι ..αντικειμενικό καθώς κ μενα για ελλατωματικό μου φανηκε!

Σε φορμες κ "πόλο" μπλουζάκια ομως (αντρικά κ παιδικα)

το μέγεθος χρειαζεται παντα στις παραγγελίες μας, ενα size μικροτερο,

καθώς τα Αγγλικά του νούμερα ειναι τεραστια!

Προφανως εχουμε αγορασει διαφορετικά ειδη (slazenger) εξού κ η ..διαφορά!

Δεν θα απαντούσα φίλη αν δεν είχα κάνει έρευνα αγοράς για τη συγκεκριμένη μάρκα πριν την παραγγείλω. Συγκεκριμένα, μια φίλη που οικογενειακώς έχει αγοράσει ρούχα της μάρκας αυτής (που σημαίνει 4 διαφορετικά νούμερα) παρήγγειλε ακριβώς τα μεγέθη που φοράνε και ήταν όπως έπρεπε. Φίλος που φοράει medium επίσης δεν είχε προβλήματα καθώς και ο πεθερός μου στο xl ήταν ακριβώς το καλούπι του. Με βάση αυτές τις εμπειρίες παραγγείλαμε κι εμείς και μείναμε ευχαριστημένοι. Και για να είμαι ειλικρινής, στα τόσα πόλο που πήραμε, το ένα, ενώ ήταν ακριβώς το ίδιο σχέδιο και νούμερο με τα άλλα, ήταν εν τέλει μικρότερο. Αυτό το τοποθετώ στο πλαίσιο του ελλατωματικού προϊόντος.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...