Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχε πίστη μέχρι το τέλος!! Να είσαι περιφανή για τον εαυτό σου! 

Μην αφήνεις κύκλους. Απλά ψάξτε ότι μπορείτε, να βεβαιωθείτε για το σπερμα και με βιταμίνες φιλικό οξύ, d3 ω3 να βελτιώσετε τις ποιότητες. 

Πήρε ο άντρας μου κάτι συμπληρώματα ήδη. Εν τω μεταξύ τον στέλνουν ταξίδι Αμερική με τη δουλειά αυτό το μήνα και οι γλυκούληδες φρόντισαν να ενημερώσουν πριν 3-4 μέρες οπότε πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα γιατρών που είχα φτιάξει. Τι νεύρα έχω δε λέγεται.

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Κοριτσια την Τετάρτη εχω την εξεταση για το μικροβίωμα επιτελους.. ο γιατρος μου ειπε να παρω προληπτικά υποθετο βολταρεν,  αλλα πιο πολυ πιστευω επειδη εγω του γκρινιαζα οτι θα με πονεσει.. υποφερεται η ενοχληση;; Αν ειναι να μην το παρω τζαμπα.. δεν ειναι και το καλυτερο μου να βαζω υποθετο απο τον πωπο.. το εκανα μια φορα στην σαλπιγγογραφια...

Αλήθεια σου λέω, υποφέρεται φουλ. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα που στην υστεροσαλπιγγογραφια βγήκα με μετατραυματικό σοκ. Εχεις απλά λίγες κράμπες μετά για ένα μισαωρακι κ όλα καλά. Σκέψου την επόμενη μέρα πήγα για πεζοπορία 😂

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι, πράγματι!!!! Ειδα πως για 126? , ζητάει επιπλέον 8,50? !

Σε ευχαριστω για την απάντηση σου...

Παρόλα αυτά, ειναι αξιόπιστο; Υπαερχει κατι αλλο χρήσιμο να γνωρίζει κανεις

που θα το ..χρησιμοποιησει;

Απλώς είναι ένας γρήγορος τρόπος να στείλεις χρήματα οπουδήποτε στον κόσμο. Παυπαλ σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρώ ότι είναι πιο ενδεδειγμένο.

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Επίσης να πω,

οτι το sportsdirect εξακολουθεί να (μου) παραδίδει σε 3 εργάσιμες ημέρες

κ με μεταφορικά πλέον 10? ...

Κι εμείς αναμένουμε παραλαβή τη Δευτέρα. Το 10 ευρώ δεν είναι στάνταρ καθώς με μείον ένα αντικείμενο μου εμφάνιζε 7,00 μεταφορικά. Και μιλάω για μεγάλη παραγγελία (σε όγκο/βάρος).

Επίσης σε αυτή την παραγγελία αντιλήφθηκα πως κάποιες λαμβάνατε διαφημιστική κούπα και εγώ ποτέ. Κοιτάζοντας τα πράγματα που είχα βάλει στο καλάθι μου είδα πως είχε προστεθεί (προφανώς αυτόματα) ένα περιοδικό με δώρο μια κούπα ΑΛΛΑ με αντίτιμο 1 λίρα.

Αν θέλετε τσεκάρετέ το. Δεν επρόκειτο περί δώρου μάλλον

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς αναμένουμε παραλαβή τη Δευτέρα. Το 10 ευρώ δεν είναι στάνταρ καθώς με μείον ένα αντικείμενο μου εμφάνιζε 7,00 μεταφορικά. Και μιλάω για μεγάλη παραγγελία (σε όγκο/βάρος).

Επίσης σε αυτή την παραγγελία αντιλήφθηκα πως κάποιες λαμβάνατε διαφημιστική κούπα και εγώ ποτέ. Κοιτάζοντας τα πράγματα που είχα βάλει στο καλάθι μου είδα πως είχε προστεθεί (προφανώς αυτόματα) ένα περιοδικό με δώρο μια κούπα ΑΛΛΑ με αντίτιμο 1 λίρα.

Αν θέλετε τσεκάρετέ το. Δεν επρόκειτο περί δώρου μάλλον

Ενδιαφέρον αυτό με τα μεταφορικά!

Θα το κοιτάξω.. Ευχαριστώ!

Όσο αφορά στις ..κούπες (σε μέγεθος μπωλ πρωινου!)

50 παραγγελίες εχω κανει, 50 κούπες εχω βαρεθει! να λαμβάνω!

Τις δίνω όπου βρω γιατι δεν μου χρειάζονται..!

Ουτε μια δεν εχω.. (Σου στέλνω ευχαρίστως στην επόμενη παραγγελία μου)

Το περιοδικό τους, ναι, μπαίνει αυτόματα κ εμεις το βγάζουμε..

Οσον αφορα το sportsdirect και εγω με την σειρα μου, μονο τα καλυτερα εχω να πω.

Εχω κανει παμπολες παραγγελιες απο αυτους και ηταν παντα γρηγοροι στις παραδοσεις τους...(Παρασκευη μεσημερι παραγγελια - Δευτερα μεσημερι σπιτι μου, επισης ( Τριτη μεσημερι παραγγελια - Πεμπτη πρωι σπιτι μου). Μεταφορικα απο 7-10 ευρω, αναλογα με το βαρος...

Αθλητικα δεν εχω αγορασει ποτε απο το ioffer , γιατι υπαρχουν τοσα αλλα με πολυ καλες τιμες και Ευρωπη , γρηγορη παραδιση.

Μερικα καλα και δοκιμασμενα:

startfitness.co.uk

wiggle.co.uk

sportsshoes.com

milletsports.co.uk

expresstrainers.com

jdsports.co.uk

prodirectrunning.com

simplyrun.co.uk

shuh.eu

topman.com

Οσον αφορα το sportsdirect και εγω με την σειρα μου, μονο τα καλυτερα εχω να πω.

Εχω κανει παμπολες παραγγελιες απο αυτους και ηταν παντα γρηγοροι στις παραδοσεις τους...(Παρασκευη μεσημερι παραγγελια - Δευτερα μεσημερι σπιτι μου, επισης ( Τριτη μεσημερι παραγγελια - Πεμπτη πρωι σπιτι μου). Μεταφορικα απο 7-10 ευρω, αναλογα με το βαρος...

Αθλητικα δεν εχω αγορασει ποτε απο το ioffer , γιατι υπαρχουν τοσα αλλα με πολυ καλες τιμες και Ευρωπη , γρηγορη παραδιση.

Μερικα καλα και δοκιμασμενα:

startfitness.co.uk

wiggle.co.uk

sportsshoes.com

milletsports.co.uk

expresstrainers.com

jdsports.co.uk

prodirectrunning.com

simplyrun.co.uk

shuh.eu

topman.com

αχ κοριτσια, θα τολμησω την πρωτη μου παραγγελια στο sportsdirect.θελω την βοηθεια σας. βλεπω κατο φορμες και μπλουζακια για την μικρη μου και τα περισσοτερα εχουν νούμερα 3-4 και μετα παει 5-6. δηλαση δεν υπαρχει 4-5 πουθενα. εμενα η μικρη μου τον γεναρη γινεται 4, τωρα εχει υψος 1 μετρο. θα της κανει το 3-4;; πως ειναι τα νούμερα;;;

κοριτσια καμια να βοηθησει;; τα παιδικα ρουχα απο το sportsdirect πως ειναι;; νουμερακια εννοω. 3-4 λεει θα κανει για 4 χρονων;;

Θα της κάνουν. Ότι πήρα σε 5-6 (κολάν και μπλούζες disney) στην κόρη μου (108 εκ, 16 κ) και του γιου 7-8 (124 εκ 22 κ) τους ήταν αρκετά μεγάλα. Έκανα 2η παραγγελία σε 3-4 και 5-6 αντίστοιχα και τους είναι ακριβώς. Ειδικά αυτές οι φόρμες μαζί με αυτές του είναι τέλειες.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Διαφημίσεις

Θα της κάνουν. Ότι πήρα σε 5-6 (κολάν και μπλούζες disney) στην κόρη μου (108 εκ, 16 κ) και του γιου 7-8 (124 εκ 22 κ) τους ήταν αρκετά μεγάλα. Έκανα 2η παραγγελία σε 3-4 και 5-6 αντίστοιχα και τους είναι ακριβώς. Ειδικά αυτές οι φόρμες μαζί με αυτές του είναι τέλειες.

ευχαριστω πολύ για την βοηθεια σου.

και μια ερωτηση ακομα, στο παπουτσι φοραμε 25. το c8 ειναι;;

και κατι ακομα για κοριτσακι πηρες καθολου φορμες lonsdale;;; εχεις εντυπωσεις;;

κοριτσια καμια να βοηθησει;; τα παιδικα ρουχα απο το sportsdirect πως ειναι;; νουμερακια εννοω. 3-4 λεει θα κανει για 4 χρονων;;

Ελπίζω να σε ...πρόλαβα!

Nike, puma, Adidas, lonsdale, slazenger κ λοιπές μάρκες, έχουν τερααααστια γραμμες!!! Σε ολα! Το 4αρι δηλ θα της κανει άνετα (σε μωρο με φυσιολογικο ύψος/βάρος)..

Τα nickelodeon ομως (dora, bob, mickey, taz κτλ) έχουν πολυυυ μικρές "φόρμες"... Μαγιώ, μπλούζες, φορμες, πυζάμες , ολα χρειάζονται 1 νούμερο πανω (απο τα δικά μας μεγέθη, συγκριτικα) ..επομένως θα πρότεινα 5-6 !

Τα παραπανω σύμφωνα με την εμπειρία μου , απο το sportsdirect,

ψωνίζοντας τα τελευταία χρονια κ στα δυό μου λουλουδάκια...

ευχαριστω...με προλαβες!!! αυριο θα την κανω.

αρα παραγγελνω 3-4 για την μικρη μου που θα ειναι 4 τον γεναρη.

και απο παππουτσι;;

το 25 ποιο ειναι ;; c8;; ευχαριστω!!!!

και απο γυναικεια νούμερα;;εγω φοραω small να τολημησω το εφηβικο 13;;

και τα disney;;; συγνωμη για το πρηξιμο...!!!

Disney είναι τα ..Nickelodeon (αυτό γράφει το ταμπελάκι τους)

κ οτι εχω πάρει ως τωρα , ειναι πάντα στενά/κοντά.. Χρειάζονται ενα νούμερο πάνω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...