Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Kαλημερα και καλο μηνα σε ολες!

Ψαχνω οικονομικο καθημερινο παπουτσακι,για χειμωνα,για αγορακι Ν30..εχετε καμια προταση?

Ευχαριστω πολυ! :D

εντιτ..

αυτο το παπουτσακι http://www.javari.fr/Geox-Snake-Baskets-mode-gar%C3%A7on/dp/B00ANS34F2/ref=sr_2_9?ie=UTF8&cAsin=B0094SNHV8&fromPage=search&sr=2-9&qid=1383293900893&clientPageSize=100&sizes=429839031&node=366569031&sort=shoesbrowserel2&page=2&nodes=366569031 ή αυτο http://www.javari.fr/Geox-Wholly-Baskets-mode-gar%C3%A7ons/dp/B00ANSDYLG/ref=sr_2_1?ie=UTF8&cAsin=B0094SIR40&fromPage=search&sr=2-1&qid=1383294253036&clientPageSize=100&sizes=429839031&node=366569031&sort=shoesbrowserel2&page=2&nodes=366569031 εχουν μεταφορικα..?

νομιζεται οτι κανουν για χειμωνα..?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το 2ο θα το επαιρνα ανετα για χειμωνα, δεν εχουν μεταφορικα

Μηπως ξερεις σε ποσες μερες ερχονται Ελλαδα..?

Χρησιμοποιουμε τον λογαριασμο του αγγλικου αμαζον..?

Ευχαριστω! :D

κι εγώ το δεύτερο θα έλεγα.

ο χρόνος αποστολής είναι περίπου μια βδομάδα πάνω κάτω.

Τη περασμένη παρασκευή παράγγειλα δύο ζευγάρια παπούτσια από κει. Το ένα ήρθε τη Τετάρτη και το άλλο δεν έχει έρθει ακόμη!

By the way, αυτά τα παντοφλάκια παρέλαβα τη Τετάρτη https://www.javari.fr/dp/B00A33OM8U (σε μπεζ καφέ χρώμα που έχει εξαντληθεί με 15 ευρώ) και είναι φανταστικά! Ζεστά και πολύ μαλακά! Απορώ πως δεν τα είχα αγοράσει τόσα χρόνια!!

Ναι, χρησιμοποιείς ακριβώς τα ίδια στοιχεία με το amazon

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

κι εγώ το δεύτερο θα έλεγα.

ο χρόνος αποστολής είναι περίπου μια βδομάδα πάνω κάτω.

Τη περασμένη παρασκευή παράγγειλα δύο ζευγάρια παπούτσια από κει. Το ένα ήρθε τη Τετάρτη και το άλλο δεν έχει έρθει ακόμη!

By the way, αυτά τα παντοφλάκια παρέλαβα τη Τετάρτη https://www.javari.fr/dp/B00A33OM8U (σε μπεζ καφέ χρώμα που έχει εξαντληθεί με 15 ευρώ) και είναι φανταστικά! Ζεστά και πολύ μαλακά! Απορώ πως δεν τα είχα αγοράσει τόσα χρόνια!!

Ναι, χρησιμοποιείς ακριβώς τα ίδια στοιχεία με το amazon

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου,ελπιζω να ερθει συντομα και το δευτερο ζευγαρακι σας,μεγεια σας!:D

Την Παρασκευή παρήγγειλα τους φακούς μου από εδώ

http://store.kois-optics.gr/

Μαζί με την παραγγελία μου έστειλα μειλ με το οποίο ζητούσα να μου παραδοθούν μετά την Τρίτη λόγω απουσίας μου. Μου απάντησαν στο 5' λεπτο.

Χθες, Πέμπτη, είπα να τους ενημερώσω πως δεν έχω παραλάβει ακόμα. Επίσης στο 5' λεπτο μου απάντησαν με ακρίβεια πότε έφυγε από εκείνους η παραγγελία, με ποια εταιρία κούριερ και ποιο αριθμό αποστολής. Έτσι ήξερα πως σήμερα θα παραλάβω. Αυτό έγινε πριν λίγο. Δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 35 ευρώ και -πολύ σημαντικό- δωρεάν και η αντικαταβολή. Όχι, γιατί ορισμένοι μας δουλεύουν. Ναι μεν δωρεάν μεταφορικά αλλά η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Την Παρασκευή παρήγγειλα τους φακούς μου από εδώ

http://store.kois-optics.gr/

Μαζί με την παραγγελία μου έστειλα μειλ με το οποίο ζητούσα να μου παραδοθούν μετά την Τρίτη λόγω απουσίας μου. Μου απάντησαν στο 5' λεπτο.

Χθες, Πέμπτη, είπα να τους ενημερώσω πως δεν έχω παραλάβει ακόμα. Επίσης στο 5' λεπτο μου απάντησαν με ακρίβεια πότε έφυγε από εκείνους η παραγγελία, με ποια εταιρία κούριερ και ποιο αριθμό αποστολής. Έτσι ήξερα πως σήμερα θα παραλάβω. Αυτό έγινε πριν λίγο. Δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 35 ευρώ και -πολύ σημαντικό- δωρεάν και η αντικαταβολή. Όχι, γιατί ορισμένοι μας δουλεύουν. Ναι μεν δωρεάν μεταφορικά αλλά η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται!

Kαλησπερα,να σε ρωτησω τι μαρκα φακους πηρες?

Διαφημίσεις

Κοριτσια ηθελα να σα ςπω οτι προσφατα ειχα θεμα με 2 ψιλολογια που ειχα παραγγειλει απο ebay και δεν ηρθαν ποτε. Εμαθα λοιπον το εξης

since Sep 1st, the Hong Kong Post announced that all items shipping by air are now subject to x-ray screening for regulated materials. This additional screening has cause delay in shipments.

Αυτο μου απαντησαν απο το ιδιο το ebay.

Επισης αν καποιος εχει παραγγειλει ηλεκτρονικα, μπαταριες κλπ δυσκολο να φτασουν :(

Κοριτσια ηθελα να σα ςπω οτι προσφατα ειχα θεμα με 2 ψιλολογια που ειχα παραγγειλει απο ebay και δεν ηρθαν ποτε. Εμαθα λοιπον το εξης

since Sep 1st, the Hong Kong Post announced that all items shipping by air are now subject to x-ray screening for regulated materials. This additional screening has cause delay in shipments.

Αυτο μου απαντησαν απο το ιδιο το ebay.

Επισης αν καποιος εχει παραγγειλει ηλεκτρονικα, μπαταριες κλπ δυσκολο να φτασουν :(

Εγω να δεις πόσα έχω χάσει απ' το ebay απ'το Σεπτέμβριο κ μετά!

Τι εννοούν όμως; Δε θα έρθουν καθόλου ή θα αργήσουν περισσότερο; πόσο περισσότερο δηλαδή.. σε κάποια έχουν περάσει δύο μήνες!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

ΔΕΣΙ καλησπερα.

Πολυ ωραια παπουτσακια. Προσεξες ομως οτι ειναι υφασματινο στο πλαι;

Καλησπερα,εννοεις στο δευτερο παπουτσακι ειναι υφασματινο στο πλαι..?:P

Καμια αλλη προταση κοριτσια για οικονομικο παπουτσακι για αγορι..?

Αααα ψαχνω και οικονομικο μπουρνουζακι για αγορι..αν εχετε κατι υποψιν σας θα χαρω να το δω..:P

Εγω να δεις πόσα έχω χάσει απ' το ebay απ'το Σεπτέμβριο κ μετά!

Τι εννοούν όμως; Δε θα έρθουν καθόλου ή θα αργήσουν περισσότερο; πόσο περισσότερο δηλαδή.. σε κάποια έχουν περάσει δύο μήνες!

Οτι ξερεις, ξερω! :(

Παντως απο 3 παραγγελιες απο 1η Σεπτεμβριου, ηρθε μονο η μια! :?

Η 2η χαθηκε σιγουρα γιατι ειμαστε στο σαρανταημερο πλεον και για την 3η αργοσβηνουν οι ελπιδες :roll:

Και επειδη ειναι ψιλολογια, δεν θελω να κανω χρηση στο paypal για να μην εχω ιστορικο πελατη που συνεχως χανει παραγγελιες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...