Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Έχουν οι γονείς μου εδώ και δύο χρόνια. Δεν έχουν δει κάποια μετρήσιμη διαφορά.

Μήπως να σκεφτόσουν το λεγόμενο "νυχτερινό" ρεύμα?

εχουν κατι παρομοιο η΄το ιδιο? μου ειπαν παντως οτι θα δω μειωση στις κιλοβατωρες (αρα σε 4 μηνες στον εκκαθαριστικο) αλλιως εχει εγγυηση επιστροφης χρηματων...

νυχτερινο ρευμα μονο αν εχεις τριφασικο βαζεις.... ρωτησα στη δεη.... ασε που ειμαι σε ενοικιο και για να μπει ο ιδιοκτητης σε αυτη τη διαδικασια θελει περιπου 2000 ευρω......

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβως τα ιδια με την tsiubal θα σου ελεγα.

Δεν εχω δει καμια διαφορα. :(

Μιλαω για αριθμο Kwh γιατι απο ποσά, συνεχως αυξανονται :roll::roll:

Anna και εσυ απο αυτον εχεις παρει ή κατι παρομοιο? εχεις μονοφασικο ρευμα?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Τα είχα πάρει και τα 2 από το ΑΜΑΖΟΝ γύρω στα 10 ευρω το καθένα (όταν δεν είχε μεταφορικά).

Το πρώτο : άρεσε πολύ στα παιδιά, αλλά ...τρώει πολύ γρήγορα τις μπαταρίες και του πέφτει η προβοσκίδα αν πέσει η ένταση και φυσικά έπρεπε εγώ να μαζεύω τις πεταλούδες .... στο τζάμπο αν θυμάμαι έχει γύρω στα 25 ευρώ.

Το δεύτερο: έπαιξαν για περισσότερο χρονικό διάστημα ειδικά ο μεγάλος, τους άρεσε και δε χρειάζεται μπαταρίες αλλά τώρα το είναι τιμωρία αφού τα 2 μπαστουνάκια τα χρησιμοποίησαν και ως όπλα μεταξύ τους.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

ειχα παρει αυτη την συσκευη που διαφημιζαν στην τηλεοραση απο εκπομπη τηλεμαρκετινγκ. Αν θυμαμαι καλα εκανε κοντα στο σαρανταρι +μεταφορικα.

Μονοφασικο εχουμε και τελικα παραμειναμε απλα στην οικονομια του νυχτερινου που κιάυτο με τα τελευταια τιμολογια πηρε τα πανω του καμποσο ενω παλιοτερα συνεφερε παρα πολυ. (ακομα συμφερει αλλα οχι οπως πριν)

ασχετη-σχετικη ερωτηση: αν υπαρχει και δυνατοτητα για κοινωνικο τιμολογιο δεη,τί ειναι πιο οικονομικο,το κοινωνικο ή το νυχτερινο;

ασχετο το ενα με το αλλο, γιατι το νυχτερινο ειναι 2ο ρολοι ουσιαστικα και το κοινωνικο σου κανει μειωση συνολικα στον λογαριασμο σου βαση των οικονομικων σου κριτηριων, ανεξαρτητα απο το αν εχεις νυχτερινο η οχι

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

μήπως θυμάται καποια κοπέλα πως λεγεται το site που παραγγελνεις ονομαστικά χριστουγεννιατικα στολίδια??

Εγώ είχα πάρει από το zazzle, όμορφα ήταν!

Για τη μανούλα που έψαχνε τραμπολίνο, αυτό του jumbo πώς σου φαίνεται?

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

Καλημερα κορίτσια! Εκανα και εγω την πρώτη μου αγορά απο το ΑSSOS αλλα δυστηχώς το φόρεμα δεν είναι το νούμερό μου!(κατα τα άλλα είναι πολύ όμορφο!) Μήπως ξέρει καμια την διαδικασία επιστροφής και πως με συμφερει να το επιστρέψω για να μή πληρώσω πολλά μεταφορικά? ευχαριστώ!:D

καλησπέρα κορίτσια!

έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό ηλεκτρονικό θερμόμετρο;

μου πρότειναν αυτό http://www.skroutz.gr/s/2009798/Microlife-NC-100.html αλλά δε ξέρω αν είναι αξιόπιστο στη μέτρηση. το έχει καμιά από εσάς να μου πει τη γνώμη της;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

καλησπέρα κορίτσια!

έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό ηλεκτρονικό θερμόμετρο;

μου πρότειναν αυτό http://www.skroutz.gr/s/2009798/Microlife-NC-100.html αλλά δε ξέρω αν είναι αξιόπιστο στη μέτρηση. το έχει καμιά από εσάς να μου πει τη γνώμη της;

το εχουμε εμεις...της microlife ειναι απο τα καλυτερα αλλα να ξερεις εχει αποκλιση με την μετρηση απο μασχαλη περιπου 4 μοναδες απ οτι εχω δει εγω...εγω το χρησιμοποιω μονο το βραδυ για να μην τον ξυπνησω ή οταν δεν θελει να μετρηθει αλλιως αλλα βαζω συνηθως ηλεκτρονικο μασχαλης...ειναι και για να μετρας θερμοκρασια σε αντικειμενα πχ...μπουκαλι με γαλα κτλ

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...