Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Μηπως ξερετε που μπορω να βρω ωραια και οικονομικα αλμπουμ για φωτογραφιες??

τα θελω για να φτιαξω τα αλμπουμ για τους νονους μας..

www.printerpix.co.uk

εφτιαξα και γω για τους δικους μας! ειχε βγαλει μια σουπερ προσφορα η groupon και μου κοστισε 20 ευρω το καθενα με τα μεταφορικα. Βγαζει συχνα τετοιες προσφορες. Παρακολουθησε το!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

www.printerpix.co.uk

εφτιαξα και γω για τους δικους μας! ειχε βγαλει μια σουπερ προσφορα η groupon και μου κοστισε 20 ευρω το καθενα με τα μεταφορικα. Βγαζει συχνα τετοιες προσφορες. Παρακολουθησε το!

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!! :D

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Καλημερα κοριτσια,

Μηηηπως εχει αγορασει καμια αυτη τη συσκευη που βαζεις στη πριζα του σπιτιου και εξοικονομει ρευμα ? www.energysaverpro.com Εδω το βρηκα και ειπα να κανω μια δοκιμη! Θα μου πεις το πιστευεις? εχει και εγγυηση επιστροφης χρηματων....... και αφου μου ηρθε 420 ευρω το ρευμα για 3 μηνες λεω δεν εχω να χασω κ τιποτα......... 38ευρω

ΥΓ δε δουλευει σε τριφασικο ρευμα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημερα κοριτσια,

Μηηηπως εχει αγορασει καμια αυτη τη συσκευη που βαζεις στη πριζα του σπιτιου και εξοικονομει ρευμα ? www.energysaverpro.com Εδω το βρηκα και ειπα να κανω μια δοκιμη! Θα μου πεις το πιστευεις? εχει και εγγυηση επιστροφης χρηματων....... και αφου μου ηρθε 420 ευρω το ρευμα για 3 μηνες λεω δεν εχω να χασω κ τιποτα......... 38ευρω

Έχουν οι γονείς μου εδώ και δύο χρόνια. Δεν έχουν δει κάποια μετρήσιμη διαφορά.

Μήπως να σκεφτόσουν το λεγόμενο "νυχτερινό" ρεύμα?

Διαφημίσεις

Koρίτσια μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι;. Θέλω να παραγγείλω ένα μικρό τραμπολίνο για μέσα στο σπίτι. Έχετε καμία ιδέα που να κοιτάξω;;;;;;;;;;;;;;

amazon.co.uk , mytoys.de , sportsdirect

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

http://www.javari.fr/dp/B00A33OM8U μόλις παράγγειλα αυτά τα παντοφλάκια για το γιο μου. Τα έχει πάρει καμία από σας να μου πει την άποψη της; Τα πήρα στο μπεζ χρώμα με 14,51 ευρώ κ νούμερο 27.

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

http://www.javari.fr/dp/B00A33OM8U μόλις παράγγειλα αυτά τα παντοφλάκια για το γιο μου. Τα έχει πάρει καμία από σας να μου πει την άποψη της; Τα πήρα στο μπεζ χρώμα με 14,51 ευρώ κ νούμερο 27.

με γεια σας ....

απ οτι εχω ακουσει ειναι πολυ καλη μαρκα αλλα δεν τις εχουμε δοκιμασει ποτε...λογικα ανετες θα ειναι...φοβαμαι λιγο πως θα συμπεριφερονται στο πλυσιμο αλλα τοσο φθηνα που τις πηρες αν χαλασουν δεν θα κλαις...:mrgreen:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα κοριτσια,

Ακριβως τα ιδια με την tsiubal θα σου ελεγα.

Δεν εχω δει καμια διαφορα. :(

Μιλαω για αριθμο Kwh γιατι απο ποσά, συνεχως αυξανονται :roll::roll:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

Έχουν οι γονείς μου εδώ και δύο χρόνια. Δεν έχουν δει κάποια μετρήσιμη διαφορά.

Μήπως να σκεφτόσουν το λεγόμενο "νυχτερινό" ρεύμα?

εμεις εχουμε νυχτερινο και εχει τρελλη διαφορα σε τελικο κοστος

βασικα τα κανω ολα τις ωρες που ειναι το ρευμα φτηνο (διαφοροποιουνται λιγο οι ωρες το καλοκαιρι και τον χειμωνα) οποτε μαλλον γι αυτο (μαγειρευω, βαζω πλυντηριο, σκουπα, σιδερωνω κτλ.) και γενικα συμφερει πολυ αν βαζεις air contition ολη νυχτα η' καλοριφερ μπριζας τκλ.

ασχετο με ιντερνετικες αγορες αλλα εχω εκνευριστει πολυ και δεν ξερω που να το γραψω για να μαθω αν ισχυει η οχι

μηπως εχει αγορασει καμια κοπελα τελευταια προπληρωμενο του 2,85???

επειδη εχω το μωρο μου αρρωστο και δεν μπορω να βγω εστειλα τον αντρα μου στο ταχυδρομειο να μου παρει τρεις προπληρωμενους του 2,85 και του ειπαν οτι καταργηθηκαν και του εδωσαν κατι αλλους που ειχαν 3 ευρω και λεγονται business και εχουν περιορισμο 250 gr. :evil::evil::evil:

ασχετο με ιντερνετικες αγορες αλλα εχω εκνευριστει πολυ και δεν ξερω που να το γραψω για να μαθω αν ισχυει η οχι

μηπως εχει αγορασει καμια κοπελα τελευταια προπληρωμενο του 2,85???

επειδη εχω το μωρο μου αρρωστο και δεν μπορω να βγω εστειλα τον αντρα μου στο ταχυδρομειο να μου παρει τρεις προπληρωμενους του 2,85 και του ειπαν οτι καταργηθηκαν και του εδωσαν κατι αλλους που ειχαν 3 ευρω και λεγονται business και εχουν περιορισμο 250 gr. :evil::evil::evil:

Δεν ξέρω αν ισχύει.. προχθές έστειλα τον άνδρα μου κι εγώ να μου πάρει... Πήρε έναν... Αφού πρόσφατα (τον Αύγουστο) άλλαξαν τις τιμές.. Εδώ οι τιμές: http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1prepaid/%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82.aspx Πάτα κάτω κάτω εκεί που λέει "Για τις διαστάσεις, τα είδη των φακέλων και τα σχετικά τέλη ανατρέξτε στον Τιμοκατάλογο Επιστολικού Ταχυδρομείου" και ανοίγει pdf με τις τιμές. Δεξιά σε κόκκινο κουτί έχει τα business που αναφέρεις. Από κάτω ακριβώς έχει τους απλούς προπληρωμένους. Επικοινώνησε μαζί τους, πιθανόν να μην είχε άλλους η υπάλληλος και γι'αυτό να το είπε...

a0Nsp3.png

μπηκα και γω στο σαιτ τους και κανονικα βλεπω να υπαρχει.

(κοινως τον ειδαν ασχετο τελειως και του πασαραν οτι θελανε :evil: )

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ έχω παρατηρήσει προσπάθεια να ΜΗΝ πουλήσουν προπληρωμένους φακέλους. Προφανώς είναι η γραμμή τέτοια. Φαίνεται πως αντιλήφθηκαν πως δεν τους συμφέρουν...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...