Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Από ποιον πωλητή παρήγγειλες;

http://www.ebay.co.uk/itm/261276798944?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 αυτό είναι το tablet.

τώρα του στέλνω μνμ κ ζητάω full refund.

Μπορώ να κάνω κάτι άλλο από κει κ πέρα με το ταχυδρομείο; Λέτε να μπήκε στην ελλάδα κ να χάθηκε εδώ;

Εν τω μεταξύ το τελευταίο μήνα είχα παραγγείλει κ κάτι άλλα απλά πραγματάκια από κινέζους στο ebay κ δεν έχει έρθει τίποτα! μου έχουν κάνει ήδη refund τρεις ως τώρα κ έχω κανα δυο ακόμα που αν δεν έρθουν από βδομάδα θα έχουν την ίδια τύχη..

Τι γίνεται άραγε; Σε αυτή τη περίπτωση φαντάζομαι πως δε μπορώ να κάνω κ πολλά αφού είναι σε απλό γράμμα κ όχι συστημένο..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι είναι. Και επίσης .... ποιος θα σου γράψει δώρο? Αν και υπάρχει νόμος ότι απαγορευεται, αντε να βρεις κανα δύο από ebay να το κάνουν. Τα online καταστήματα με τίποτα!

Κοίτα τα μαγαζιά σε αυτή την λίστα. Σε όλα προπληρώνεις τελωνείο. Αν βρεις κάτι που συμφέρει....

ok, εγω απλά ρωτησα, δεν υποχεωσα καμια να μ απαντησει.Απλά δεν το κατεχω κα πολύ το θεμα και αν γνωριζα ότι και από Κινα υπήρχε ενδεχομενο να πληρωσω τελωνείο πιστεψε με θα το απέφευγα.

Καλημέρα!

..συνέχεια από χθες για το tablet..

μου απάντησε ο πωλητής και μου επιστρέφει λέει τα λεφτά όλα, αρκεί πρώτα να του αφήσω θετικό feedback!

Λέω να του αφήσω, αφού μιλάμε μέσω case, φαντάζομαι πως δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς!

Καλημέρα.. Παρήγγειλα κ εγω για 100ή φορά από το sportsdirect

, παρέλαβα σε 3 εργάσιμες κ τα μεταφορικά έπεσαν στα 10? !

Δυο φορες θέλησα στο παρελθόν, να επιστρέψω κάτι κ ..χάθηκαν στα αζήτητα!

Ποτε δεν μου απάντησαν αν παρέλαβαν, ποτέ δεν μου επέστρεψαν λεφτα ή νεο προϊόν! Όσο καταπληκτικές τιμες κ αν εχει, ταχύτητα κτλ

υστερεί στο customer service! Ή μάλλον ..ΔΕΝ έχει καθόλου!

Παρέλαβα κ τωρα μικρότερο size στις πυζάμες των μωρών

αλλά δεν τολμώ να κανω επιστροφη..

και εγώ το ιδιο με το sportdirect κάτι που ειχε γινει λάθος προτιμησα να το δώσω παρα να το στειλω!!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσιααααα δεν θα τα επιστρεψω....ευτυχως που μου το ειπατε.:tongue:

Καλημέρα!

..συνέχεια από χθες για το tablet..

μου απάντησε ο πωλητής και μου επιστρέφει λέει τα λεφτά όλα, αρκεί πρώτα να του αφήσω θετικό feedback!

Λέω να του αφήσω, αφού μιλάμε μέσω case, φαντάζομαι πως δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς!

Να το κάνεις εφόσον είναι μέσω case. Αχ κι εμάς μας κράτησαν την μπαταρία του pc στη Γερμανία επειδή ήταν Κινεζικής προέλευσης. Από 20ε τώρα παραγγείλαμε μία με 47ε από Ευρώπη. Και πάλι οικονομικότερη σε σχέση με τα 80 που κάνει εδώ.

Διαφημίσεις

Να το κάνεις εφόσον είναι μέσω case. Αχ κι εμάς μας κράτησαν την μπαταρία του pc στη Γερμανία επειδή ήταν Κινεζικής προέλευσης. Από 20ε τώρα παραγγείλαμε μία με 47ε από Ευρώπη. Και πάλι οικονομικότερη σε σχέση με τα 80 που κάνει εδώ.

το έκανα κ περιμένω απάντηση..

γιατί σας τη κράτησαν; υπάρχει κάποιο θέμα με τις κινέζικες μπαταρίες;

συγνώμη που ρωτάω αλλά δε το έχω ξανακούσει.

Γεια σας,

Πρωτη μας αγορα από αυτο :http://www.sportsshoes.com/product/ASI2848/asics-junior-pre-galaxy-6-ps-running-shoes και πραγματικα μειναμε ενθουσιασμενοι , αψογη συσκευασια , γρηγορη αποστολη και εκπτωτικους κωδικους για επομενες αγορες. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

http://www.sportsshoes.com/product/ASI2751/asics-gel~zaraca-ps-junior-running-shoes αυτά για τον μικρό

http://www.sportsshoes.com/product/ASI2035/asics-lady-gel~kayano-18-running-shoes και αυτα για την μαμα για το γυμναστηριο...

http://www.sportsshoes.com/product/ASI3078/asics-gel~kayano-18-running-shoes και αυτο ο μπαμπας μας , αν και τον Αυγουστο σε ενα ταξιδι του στην ολλανδια βρηκε αυτά http://www.sportsshoes.com/product/ASI2766/asics-gel~nimbus-15-running-shoes 75 ευρω... τελικα γιναμε ολοι φαν αυτης της μαρκας!!!

Επισης αυτα ειναι καταπληκτικα :http://www.sportsshoes.com/product/SAL177/salomon-spikecross-3-cs-trail-running-shoes τα ειχε παρει περυσι , τα τελευταια 3-4 χρονια μονο αυτες τις 2 μαρκες φοραει, τοσο που οταν ειναι να ντυθει πιο καλα και να φορεσει κανονικο παπουτσι ειναι μες την γκρινια. Βεβαια ειδε μεγαλη αλλαγη φορωντας αυτα τα παπουτσια και στους πονους της μεσης του.

Και ο μικρος ακολουθει , δεν ηθελε τιποτε αλλο μονο αθλητικα σαν του μπαμπα.

Eυχαριστημενη δλδ; Ψήνομαι για παραγγελία προσεχώς μιας και με το sportsdirect είχα θέμα στο παρελθόν.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα,

πάνω στο θέμα των κινέζικων αγορών, έχω παραγγείλει ένα touch screen player και δεν εχει έρθει (από τις 5/9) άνοιξα μια υπόθεση και μου απάντησε πως αν την κλείσω θα μου στείλει ακόμη ένα με πιο γρήγορο αποστολέα ταχυδρομείου. Βέβαια, εγώ (σαν βλάκας) έκλεισα την υπόθεση χτες. Αν δεν το στειλει ή αν δεν έρθει τίποτε από τα δύο, ξέρει κάποιος τί μπορώ να κάνω? Αν μπορώ πλέον!

παραθέτω την απάντηση του πωλητή

The way to solve it: we resend it via a fast way for free, about 15-20 days. If you receive double parcels, please refuse to sign one of them, and return it to us automatically, do you agree? If you agree, pls kindly close the case first, it really hurts us very much. Then inform us via eBay message after closed, we will arrange the reshipment for you asap. Please do not escalate the case,We hope to solve problem peacefully. Your understanding would be highly appreciated and waiting for your reply to follow up.

Καλησπέρα,

πάνω στο θέμα των κινέζικων αγορών, έχω παραγγείλει ένα touch screen player και δεν εχει έρθει (από τις 5/9) άνοιξα μια υπόθεση και μου απάντησε πως αν την κλείσω θα μου στείλει ακόμη ένα με πιο γρήγορο αποστολέα ταχυδρομείου. Βέβαια, εγώ (σαν βλάκας) έκλεισα την υπόθεση χτες. Αν δεν το στειλει ή αν δεν έρθει τίποτε από τα δύο, ξέρει κάποιος τί μπορώ να κάνω? Αν μπορώ πλέον!

παραθέτω την απάντηση του πωλητή

The way to solve it: we resend it via a fast way for free, about 15-20 days. If you receive double parcels, please refuse to sign one of them, and return it to us automatically, do you agree? If you agree, pls kindly close the case first, it really hurts us very much. Then inform us via eBay message after closed, we will arrange the reshipment for you asap. Please do not escalate the case,We hope to solve problem peacefully. Your understanding would be highly appreciated and waiting for your reply to follow up.

ωχ!!! κάνε το σταυρό σου να σου έλεγε την αλήθεια, αλλιώς.. πάνε τα λεφτάκια σου.. αφου εκλεισες την case δε μπορει να γινει τιποτα αλλο. ήταν μεγαλο το ποσό;

πολύ τολμηρή η απόφαση σου πάντως! εγω δε νομιζω πως θα το δεχόμουν.

στη δική μου περιπτωση, μου εκανε full refund πριν λίγες ώρες

Τι γίνεται με αυτα τα κινέζικα; γιατι δεν ερχονται πια;

ωχ!!! κάνε το σταυρό σου να σου έλεγε την αλήθεια, αλλιώς.. πάνε τα λεφτάκια σου.. αφου εκλεισες την case δε μπορει να γινει τιποτα αλλο.

πολύ τολμηρή η απόφαση σου πάντως! εγω δε νομιζω πως θα το δεχόμουν.

έτσι την πατάς όταν δεν ξέρεις!!!! Πρώτη φορά δε μου έρχεται πράγμα!!! εμ... την επόμενη φορά, ας ελπίζουμε πως δε θα την πατήσω ! Α... μπορώ να κάνω "go to the Resolution Center" αν δεν γίνει κάτι???

δεν ηταν πολλά τα χρήματα (23 ευρω) αλλά ... το γιατί ειναι το θέμα!

Διαφημίσεις

έτσι την πατάς όταν δεν ξέρεις!!!! Πρώτη φορά δε μου έρχεται πράγμα!!! εμ... την επόμενη φορά, ας ελπίζουμε πως δε θα την πατήσω ! Α... μπορώ να κάνω "go to the Resolution Center" αν δεν γίνει κάτι???

δεν ηταν πολλά τα χρήματα (23 ευρω) αλλά ... το γιατί ειναι το θέμα!

δεν τα λες κ λίγα τα 23 ευρώ για το ebay! γιατί να τα χάσεις!

Δε ξέρω αν μπορεις να το χρησιμοποιήσεις το resolution center. Ας μας πει όποια κοπέλα ξέρει. Αλλά και να μπορείς, ώσπου να φτάσει η επαναποστολή, θα έχουν περάσει οι 45 μέρες που έχεις περιθώριο από το ebay για να αναζητήσεις το αντικείμενό σου κ τα λεφτά σου φυσικά!

άλλη φορά, να ρωτάς εδώ πριν για ότι δεν είσαι σίγουρη.

Εγώ έχω βοηθηθεί άπειρες φορες εδώ!

Ax κορίτσια , βοηθήστε με σε κατι παρακαλώ..

Έκανα λάθος (τι χαζή!) κ αντί να παραγγειλω παπλώματα,

παρήγγειλα παπλωματοθήκες!!!! Κ ειναι κ πανάκριβες!

Παρέλαβα σημερα....

Ξέρετε αν υπαρχει δυνατότητα επιστροφής/αντικατάστασης

εφόσον είναι δικό μου λάθος;;;;

Ευχαριστώ!

Ax κορίτσια , βοηθήστε με σε κατι παρακαλώ..

Έκανα λάθος (τι χαζή!) κ αντί να παραγγειλω παπλώματα,

παρήγγειλα παπλωματοθήκες!!!! Κ ειναι κ πανάκριβες!

Παρέλαβα σημερα....

Ξέρετε αν υπαρχει δυνατότητα επιστροφής/αντικατάστασης

εφόσον είναι δικό μου λάθος;;;;

Ευχαριστώ!

Σαφώς και τα επιστρέφεις με χρέωση δική σου ωστόσο. Αλήθεια τί πήρες; τί λένε ποιοτικώς;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Σαφώς και τα επιστρέφεις με χρέωση δική σου ωστόσο. Αλήθεια τί πήρες; τί λένε ποιοτικώς;

Αυτά πηρα http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B003DUXYAW/ref=ya_aw_oh_pit

μπερδεύτηκα κ νόμιζα πως ηταν παπλωμα!

Άψογη ποιότητα! Τοοοοσο μεταξένιες

που μακάρι να ηταν υπερδιπλες να τις κρατούσα!

Δύο εχω.... ! (Ομως παρήγγειλα κ ενα σωρό άλλα σετ παπλωματοθήκες για τα παιδιά και αυτές ..νομιζω δεν θα τις χρειαστώ..)

Θα στειλω μνμ δηλ στο Άμαζον κ έπειτα θα τα επιστρέψω; (ναι, με δικά μου μεταφορικά έξοδα) και αυτοί θα μου επιστρέψουν το ποσό;

Μα τι χαζή!

Αυτά πηρα http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B003DUXYAW/ref=ya_aw_oh_pit

μπερδεύτηκα κ νόμιζα πως ηταν παπλωμα!

Άψογη ποιότητα! Τοοοοσο μεταξένιες

που μακάρι να ηταν υπερδιπλες να τις κρατούσα!

Δύο εχω.... ! (Ομως παρήγγειλα κ ενα σωρό άλλα σετ παπλωματοθήκες για τα παιδιά και αυτές ..νομιζω δεν θα τις χρειαστώ..)

Θα στειλω μνμ δηλ στο Άμαζον κ έπειτα θα τα επιστρέψω; (ναι, με δικά μου μεταφορικά έξοδα) και αυτοί θα μου επιστρέψουν το ποσό;

Μα τι χαζή!

δεν στελνεις μηνυμα...πηγαινε στις παραγγελιες σου και διπλα στα αντικειμενα εχει κατι κουτακια...

θα κλικαρεις οτι θελεις να τα επιστρεψεις και θα σε οδηγησει μονο του το συστημα...θα πρεπει να τυπωσεις και ενα ταμπελακι να το κολλησεις στο δεμα

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...