Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Είχα παραγγείλει ένα tablet από κίνα και στις 12/9 έφυγε με tracking number κανονικά.

Μέχρι σήμερα όμως, είναι άφαντο! Όταν βάζω τον αριθμό αποστολής, απλά μου λέει ότι βγήκε από τη χώρα στις 12/9.

Άνοιξα case χθες όπου είπα στο πωλητή ότι εξακολουθώ να το θέλω και σήμερα μου απάντησε πως προτίθεται να μου επιστρέψει τα μισά λεφτά τώρα και αν έρθει να του τα δώσω πίσω. Αν δεν έρθει ποτέ, θα μου δώσει και τα άλλα μισά.

Αυτή είναι η απάντηση του: 'Dear buyer,thanks for your message,we are so sorry for that,i asked china post,they siad it has been sent out, however may cost a long time in the china custom. we can refund you half of the money now, if you receive it, please return the money back, if you are not get it finally, we will give you a full refund,that`s ok? waiting for your reply, have a nice day,thnaks. '

Και ρωτάω εγώ τώρα, είναι αυτό δυνατόν; αφού αν δεχτώ τη μερική επιστροφή η case που έχω ανοίξει, θα κλείσει και μην τον είδατε!

Μήπως υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η προσφορά αλλά το καθισματάκι Britax Evolva έπεσε στις 59 λίρες στο άμαζον, μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει 99 ευρώ.

http://www.amazon.co.uk/Britax-Evolva-Forward-Facing-Thunder/dp/B00AE2OO0Q?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelalerts-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00AE2OO0Q

Εγω βιαστηκα και επειδη οταν το ηθελα δεν ηταν διαθεσιμο αμεσα, αγορασα αυτο το renolux και δυστυχως δεν εχω μεινει ευχαριστημενη αν και μου πηγε 140 ευρω......οι ζωνες του ειναι μια απογοητευση....στριβουν, ειναι μια τρελα να μπει το παιδι στην θεση του τοση ωρα που προσπαθω να κουμπωσω την ζωνη!!!!

BRITAX ΚΑΙ ΠΑΛΙ BRITAX!!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

καλημέρα κοριτσια.

έχει επιστρέψει καμία παπούτσια στο sportdirect??πόσο περιπου κοστισαν τα μεταφορικά?

τα στείλατε με απλό ταχύδρομείο.πήραμε παπούτσια αλλά μας βγήκαν λίγο μικρά.ποια είναι τώρα η διαδικασία??

ευχαριστώ.

Καλημέρα.. Παρήγγειλα κ εγω για 100ή φορά από το sportsdirect

, παρέλαβα σε 3 εργάσιμες κ τα μεταφορικά έπεσαν στα 10? !

Δυο φορες θέλησα στο παρελθόν, να επιστρέψω κάτι κ ..χάθηκαν στα αζήτητα!

Ποτε δεν μου απάντησαν αν παρέλαβαν, ποτέ δεν μου επέστρεψαν λεφτα ή νεο προϊόν! Όσο καταπληκτικές τιμες κ αν εχει, ταχύτητα κτλ

υστερεί στο customer service! Ή μάλλον ..ΔΕΝ έχει καθόλου!

Παρέλαβα κ τωρα μικρότερο size στις πυζάμες των μωρών

αλλά δεν τολμώ να κανω επιστροφη..

Καλημέρα κορίτσια!

Είχα παραγγείλει ένα tablet από κίνα και στις 12/9 έφυγε με tracking number κανονικά.

Μέχρι σήμερα όμως, είναι άφαντο! Όταν βάζω τον αριθμό αποστολής, απλά μου λέει ότι βγήκε από τη χώρα στις 12/9.

Άνοιξα case χθες όπου είπα στο πωλητή ότι εξακολουθώ να το θέλω και σήμερα μου απάντησε πως προτίθεται να μου επιστρέψει τα μισά λεφτά τώρα και αν έρθει να του τα δώσω πίσω. Αν δεν έρθει ποτέ, θα μου δώσει και τα άλλα μισά.

Αυτή είναι η απάντηση του: 'Dear buyer,thanks for your message,we are so sorry for that,i asked china post,they siad it has been sent out, however may cost a long time in the china custom. we can refund you half of the money now, if you receive it, please return the money back, if you are not get it finally, we will give you a full refund,that`s ok? waiting for your reply, have a nice day,thnaks. '

Και ρωτάω εγώ τώρα, είναι αυτό δυνατόν; αφού αν δεχτώ τη μερική επιστροφή η case που έχω ανοίξει, θα κλείσει και μην τον είδατε!

Προσωπικά δεν θα το δεχόμουν.

Έκανες απευθείας contact με τον πωλητή?

Διότι σε αντίστοιχη περίπτωση κ για μικροποσά, όταν επέλεξα "I haven't received my item yet", χωρίς να το θέλω με οδήγησε να ανοίξω case. Άλλωστε κάπου πρέπει να γράφει μέχρι πότε πρέπει να έχεις παραλάβει το προϊόν. Αν έχει παρέλθει αυτή η ημερομηνία, τότε ανοίγεις case, κ έχεις την επιλογή ή να περιμένεις να παραλάβεις το αντικείμενο ή να πάρεις ΟΛΑ τα χρήματά σου πίσω.

Στην θέση σου κ επειδή ακριβώς το ποσό που πλήρωσες δεν είναι μικρό, θα του ζήταγα όλα τα χρήματά μου πίσω κ άμα το παραλάβεις τελικά μεταγενέστερα, ξαναεπικοινωνείς μαζί του κ του ξαναστέλνεις τα χρήματα.

Έτσι είσαι απολύτως καλυμένη.

Άμα περάσει το 40ημερο κ δεν το έχεις παραλάβει, χάνεις τα μισά σου χρήματα, γιατί να το δεχτείς?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

http://www.amazon.com/Kindle-Dolby-Audio-Dual-Band-Wi-Fi/dp/B0083PWAPW/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1379235607&sr=1-4&keywords=kindle Μερικούς μήνες πριν μου το έφεραν δώρο από Αμερική.

Είναι από τα αγαπημένα μου!!! Το παίρνω παντού μαζί μου, έχω κατεβάσει άπειρα βιβλία, παραμύθια με ελάχιστο η καθόλου κόστος, μπαίνω στο ιντερνέτ, διαβάζω τα e-mail μου και το καταπληκτικότερο όταν βαριέμαι να διαβάσω , μου τα διαβάζει αυτό και εγώ ακούω, έχει κάτι ωραία παιχνιδάκια για τα μικρά ( δεν το συνιστώ γιατί θα κολλήσουν και θα γκρινιάζουν κάθε φορά που σας βλέπουν και θα το θέλουν ).

Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό, ειδικά για όσους έχουν πάθος με το διάβασμα με μόνο μειονέκτημα για εμένα πάντα το μέγεθος. Θα προτιμούσα να ήταν 9,7 ίντσες .

θα ήθελα την βοήθεια σχετικά με μια αγορά που θέλω να κάνω....αγόρασα πριν λίγο καιρό προϊόντα της morroccanoil και πραγματικά έχω μόνο τα καλύτερα να πω ( όπως και πολλοί άλλοι αν διαβάσετε σε διαφορά φόρουμ ) η τιμή είναι λίγο τσουχτερή βεβαία, γι΄αυτό ψάχνοντας βρήκα αυτό: http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-medium-barrel-brush/10556715.html ενώ σε τοπικό κομμωτήριο της περιοχής μου , μου ζήτησαν 40 ευρώ.

http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-treatment-125ml-25-extra-free/10586682.html, επίσης γι αυτό το προϊόν στο κατάστημα της περιοχής μου πλήρωσα 40 ευρώ τα 100ml. θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από το παραπάνω site ; φυσικά υπάρχει στην λίστα άλλα θα ήθελα την γνώμη σας η άλλες προτάσεις σχετικά με την αγορά αυτού του προϊόντος.

Έχω κάνει τις άπειρες παραγγελίες από lookfantastic, μην το φοβάσαι καθόλου. Μερικές φορές αργεί λιγάκι, αλλά πάντα φτάνει. Το συγκεκριμένο λαδάκι θεραπεία το έχω παραγγείλει και εγώ από εκεί πρόσφατα και ομολογώ ότι είναι ένα πολύ καλό λαδάκι που δεν λαδώνει σχεδόν καθόλου τα μαλλιά. Τώρα ως προς τη θεραπεία είναι λίγο νωρίς, δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από μία βδομάδα. Ένα άλλο site που έχω να προτείνω σαν το lookfantastic αλλά με χαμηλότερες τιμές ακόμη, βέβαια αυτοί δεν στέλνουν το συγκεκριμένο προϊόν από τη στιγμή που άνοιξε επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, αλλά γενικά έχει πολύ καλές μάρκες σε πολύ καλές τιμές είναι το www.feelunique.com και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά, free world wide delivery. Εκεί κι αν αργούν βέβαια, αλλά αν δεν υπάρχει βιασύνη αξίζει τον κόπο.

dUzyp2.png

Προσωπικά δεν θα το δεχόμουν.

Έκανες απευθείας contact με τον πωλητή?

Διότι σε αντίστοιχη περίπτωση κ για μικροποσά, όταν επέλεξα "I haven't received my item yet", χωρίς να το θέλω με οδήγησε να ανοίξω case. Άλλωστε κάπου πρέπει να γράφει μέχρι πότε πρέπει να έχεις παραλάβει το προϊόν. Αν έχει παρέλθει αυτή η ημερομηνία, τότε ανοίγεις case, κ έχεις την επιλογή ή να περιμένεις να παραλάβεις το αντικείμενο ή να πάρεις ΟΛΑ τα χρήματά σου πίσω.

Στην θέση σου κ επειδή ακριβώς το ποσό που πλήρωσες δεν είναι μικρό, θα του ζήταγα όλα τα χρήματά μου πίσω κ άμα το παραλάβεις τελικά μεταγενέστερα, ξαναεπικοινωνείς μαζί του κ του ξαναστέλνεις τα χρήματα.

Έτσι είσαι απολύτως καλυμένη.

Άμα περάσει το 40ημερο κ δεν το έχεις παραλάβει, χάνεις τα μισά σου χρήματα, γιατί να το δεχτείς?

όχι, με οδήγησε το σύστημα από μόνο του σε case.

Έτσι ακριβώς τα σκέφτηκα κι εγώ!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Θα του ζητήσω όλο το ποσό.

Το μόνο που με παραξενεύει είναι το γεγονός πως έχει χαθεί ένα δέμα με tracking number! Δε σκανάρεται όπου πάει; ή υπάρχουν διάφοροι τύποι αρ, αποστολής;

όχι, με οδήγησε το σύστημα από μόνο του σε case.

Έτσι ακριβώς τα σκέφτηκα κι εγώ!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Θα του ζητήσω όλο το ποσό.

Το μόνο που με παραξενεύει είναι το γεγονός πως έχει χαθεί ένα δέμα με tracking number! Δε σκανάρεται όπου πάει; ή υπάρχουν διάφοροι τύποι αρ, αποστολής;

Ζήτα του όλο το ποσό μέσω του συστήματος, όχι με άμεσο contact κ δες τι θα σου απαντήσει. Αν όντως έχει tracking number νομίζω μπορείς να τηλ στο γραφείο διανομής της περιοχής σου κ να τα κάνουν άνω κάτω μέχρι να βρουν το πακέτο σου. Δεν γνωρίζω ακριβώς την διαδικασία, κάποιες κοπέλες το έχουν κάνει κ ξέρουν ακριβώς πού να απευθυνθούν.

Σε πρώτη φάση, ζήτα του full refund κ δες τι θα κάνει

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ζήτα του όλο το ποσό μέσω του συστήματος, όχι με άμεσο contact κ δες τι θα σου απαντήσει. Αν όντως έχει tracking number νομίζω μπορείς να τηλ στο γραφείο διανομής της περιοχής σου κ να τα κάνουν άνω κάτω μέχρι να βρουν το πακέτο σου. Δεν γνωρίζω ακριβώς την διαδικασία, κάποιες κοπέλες το έχουν κάνει κ ξέρουν ακριβώς πού να απευθυνθούν.

Σε πρώτη φάση, ζήτα του full refund κ δες τι θα κάνει

Θα του στείλω μήνυμα μέσω case.Με πάει το σύστημα κατευθείαν εκεί.

Πώς γίνεται να το αναζητήσουν κ να το βρουν στο εδω ταχυδρομείο; Ας μου πει το τροπο όποια ξέρει κ τη Δευτέρα πρωί πρωί θα είμαι απ'εξω για να ψάξουν! Στη Λαμία μένω, υπόψιν! Όχι Αθήνα.

Είχα πάρει χθες στις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ κ το μόνο που είχε να μου πει ο υπάλληλος, ήταν να επικοινωνήσω με το πωλητή!

Εγώ θέλω το ταμπλετ κ όχι τα λεφτα μου πισω!

Κορίτσια!!!! Για όσες περιμένατε νέα από το www.beibito.gr! Ευχάριστα νέα! Μόλις παρέλαβα 10 novalac, κουτιά των 800 γρ. σε άψογη κατάσταση. Ήταν συσκευασμένα σε μονή σειρά όρθια σε κουτί κοντό σε ύψος ίσα ίσα χωρούσαν τα κουτιά από την πάνω μεριά. Δηλ. μόνο που καθυστέρησαν να τα στείλουν (με ειδοποίησαν όμως ότι είχαν δυσκολία στην συγκέντρωση των αντικειμένων!). Οπότε όποια θέλει κωδικό για πέντε ευρώ ας μου στείλει πμ. Επίσης αν κάνετε παραγγελία, κοιτάξτε ότι ανάλογα με την ποσότητα μεταβάλλεται και η τιμή της μονάδας, όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά!!! Καλές αγορές!

Μολις παραγγειλα κι εγω γαλατα απο εκει,σε ευχαριστω για το κουπόνι! να πω κι εγω με την σειρα μου πως οποια θελει εκπτωση 5 ευρω να μου στειλει πμ να της στειλω!

Διαφημίσεις

Δυστυχώς ότι έχω παραγγείλει από Κίνα και έχει τράκινγκ νάμπερ, αυτό είναι για την Κίνα μόνο άρα μένει στο ότι έχει βγει από τη χώρα. Δεν κατάφερα ποτέ αυτό το τράκινγκ να το ψάξω στην Ελλάδα. Δεν είναι σαν τους αριθμούς αποστολής των κούριερ που βλέπουμε αναλυτικά το ταξίδι του δέματος.

Τελωνείο ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσεις για εξωκοινωτικές συναλλαγές, δηλαδή για δέματα προερχόμενα για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορεί να ναι φθηνό ή ακριβό, μεγάλο ή μικρό, με αναγραφή "δώρο" ή χωρίς. Τα σταματάνε τυχαία στο τελωνείο άρα μπορεί να πληρώσεις εκτελωνισμό, μπορεί και όχι. Μην επιμένεις να ρωτάς συνέχεια, δεν υπάρχει διαφορετική απάντηση! Απλά, αν θες να το ρισκάρεις, το ρισκάρεις.

YqE6p2.png

IqItp3.png

κοριτσια καλησπερα.καποια που εχει παραγγειλει απο ali express να μου πει τη γνωμη της?να προχωρησω σε παραγγελια ή οχι?(οπως καταλαβαινετε η αποψη σας ειναι κριτηριο επιλογης:P;)!!!)ευχαριστω!!!!

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Από ποιον πωλητή παρήγγειλες;

Να κανω μια χαζη ερωτηση?Από Κίνα δεν πληρωνουμε τελωνειο ενω από Αμερικη ναι?Γιατι εχω παραγγειλει αρκετα πραγματακια από Κίνα και ποτε δεν χρεωθηκα.Αν μου γραφουν ότι είναι για δωρο το γλυτωνω το τελωνείο?Επιμένω για Αμερικη, γιατί εχω βρει πολλά πραγματα που με ενδιαφερουν και απο κει είναι εννοείται πολύ πιο φτηνά.
.........

Τελωνείο ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσεις για εξωκοινωτικές συναλλαγές, δηλαδή για δέματα προερχόμενα για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορεί να ναι φθηνό ή ακριβό, μεγάλο ή μικρό, με αναγραφή "δώρο" ή χωρίς. Τα σταματάνε τυχαία στο τελωνείο άρα μπορεί να πληρώσεις εκτελωνισμό, μπορεί και όχι. Μην επιμένεις να ρωτάς συνέχεια, δεν υπάρχει διαφορετική απάντηση! Απλά, αν θες να το ρισκάρεις, το ρισκάρεις.

Έτσι είναι. Και επίσης .... ποιος θα σου γράψει δώρο? Αν και υπάρχει νόμος ότι απαγορευεται, αντε να βρεις κανα δύο από ebay να το κάνουν. Τα online καταστήματα με τίποτα!

Κοίτα τα μαγαζιά σε αυτή την λίστα. Σε όλα προπληρώνεις τελωνείο. Αν βρεις κάτι που συμφέρει....

Γίνετε χαμός στα Κινέζικα τελωνεία, τα περισσότερα πακέτα τους τα γυρίζουν πίσω, ειδικά ότι έχει μέσα μπαταρίες λιθίου όπως το τάμλετ σου.

Να το mail που μου έστειλε πωλητής.

Dear Customer,

Thanks for your support and we have checked your order .

The tracking number: RB5502125**CN

As we know, China exports surge, the customs check the package strictly.

And we have just received the message that this package canʼt past the safetyinspection and will be return to our office.

We will send you a new package with the same items with other shipping method within 2 days .

Apologize for any inconvenience this may cause.

Any problem feel free to contact us !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...