Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα.

Χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια.Προσπαθω να φτιαξω εναν λογαριασμο στο Next, αλλα δε μπορω με τιποτα. Δε δεχεται ουτε τον ΤΚ ουτε το τηλ μου.

Τι κανω λάθος?Εχετε καμια ιδεα?

Α! Ειδα οτι εχει δωρεαν μεταφορικα, αλλα δε ξερω αν ισχυει για ελλαδα.

E2dQp2.png

3XaBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

τα μεταφορικά για nest ειναι δωρεάν και για ελλάδα. Στο τηλ σου μπροστά έβαλες το 0030 που είναι της ελλάδας?

kostantinaki το εβαλα. τωρα τους εστειλα και mail. θα προσπαθησω παλι

ευχαριστω

E2dQp2.png

3XaBp2.png

θα ηθελα την βοηθεια σας και την αποψη σας , σχετικα με το παρακατω site: http://www.aliexpress.com εχετε ψωνισει ποτε απο αυτο; μεινατε ικανοποιημενες ; διαβασα καποιες αποψεις σε διαφορα φορουμ και μπερδευτηκα περισσοτερο, πολλοι το συστηνουν ανεπιφυλακτα και καποιοι αλλοι οχι. Αυτο που με προβληματιζει βεβαια ειναι πως δεν υποστηριζει πευπαλ.... για να εχω μια αποψη αγορασα ενα ρολοι http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-hot-sale-lady-Quartz-Watch-round-stainless-steel-fashion-wristwatch-with-calendar-for/930487595.html στην τιμη των 8 ευρω περιπου, για να εχω αποψη πιο πολυ. Η αληθεια ειναι πως δελεαστηκα πολυ με τις τιμες του, αν και σιγουρα μιλαμε περι απομιμησεων ...τον ιδιο φοβο αρχικα ειχα και με το ioffer αλλα πραγματικα εχω κανει καταπληκτικες αγορες απο το συγκεκριμενο και σε καποια απο τα προιοντα του αδυνατω να βρω την διαφορα με τα αυθεντικα που χρυσοπληρωνουμε. Τωρα εχω προβληματιστει με αυτα τα αθλητικα http://www.aliexpress.com/item/2013-Free-Shipping-New-Salomon-Shoes-Women-Athletic-Running-Shoes-Hot-Sale-Tenis-designer-Zapatillas-Hombres/1376567046.html θελω πολυ καιρο ενα ζευγαρι αλλα με κολλουσε η τιμη τους ...

http://www.wiggle.co.uk/salomon-ladies-speedcross-3-cs-shoes-aw13 εχω ψωνισει πολλες φορες απο αυτο...απλα σκεφτομουν οτι μεσα στην χρονια θελω να εχω 4-5 ζευγαρια αθλητικα( καλος τι να πω...) και ειναι κριμα να διαθετω 400-500 ευρω για μια χρονια.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα, βρε κορίτσια έχω βάλει καμια δεκαρια τσαντες στο καλάθι μου απο το αμερικανικο αμαζον και καμια δεν στελνεται Ελλάδα?Τυχαίο ή κατι δεν κανω σωστα?

Kαλημέρα, βρε κορίτσια έχω βάλει καμια δεκαρια τσαντες στο καλάθι μου απο το αμερικανικο αμαζον και καμια δεν στελνεται Ελλάδα?Τυχαίο ή κατι δεν κανω σωστα?

Βάλε κανένα λίνκ να δούμε

Δεν ειναι απιθανο πάντως.

Επίσης, το τελωνείο το σκέφτηκες ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλησπέρα, π.χ http://www.amazon.com/gp/product/B00BN4A6MO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AORLEQ1OYA2ZR.Για τελωνείο είπαμε ότι στο αμερικανικο θα σου υπολογίσει και τα εξοδα του.Απλά δεν φτανω καν στην τελική τιμη για να δω αφου δεν τα στελνουν.

Καλησπέρα, π.χ http://www.amazon.com/gp/product/B00BN4A6MO/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=AORLEQ1OYA2ZR.Για τελωνείο είπαμε ότι στο αμερικανικο θα σου υπολογίσει και τα εξοδα του.Απλά δεν φτανω καν στην τελική τιμη για να δω αφου δεν τα στελνουν.

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

Το εβαλα και μου εβγαλε οτι δεν το στελνουν.Μηπως επειδη το πουλαει αλλος και οχι το αμαζον;Δεν εχω ψωνισει ποτε απο το αμερικανικο αλλα στο αγγλικο αυτο το μηνυμα μου το εβγαζε οταν εβαζα κατι που δεν εστελναν Ελλαδα γενικα.Δεν ξερω αν εχει να κανει με τον πωλητη στη δικη σου περιπτωση...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Δες σ αυτη τη σελιδα.Μηπως δεν ειναι ολα τα αντικειμενα για πωληση παντου;;

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_rel_topic?ie=UTF8&nodeId=201117930

Note:

• Items that qualify for international shipping will feature a note on the product detail page under Shipping that says, This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.

3231580x15ta1yz3w.gif

Θυμαται καποιος σε δημοπρασια στο ebay τι περιθωριο εχω μεχρι να πληρωσω;Δεν μπορω να βρω που το γραφει και δεν εχει ξανατυχει να μην εχω χρηματα στη καρτα οταν αγοραζω απο δημοπρασια.Παντα πληρωνα αμεσα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Θυμαται καποιος σε δημοπρασια στο ebay τι περιθωριο εχω μεχρι να πληρωσω;Δεν μπορω να βρω που το γραφει και δεν εχει ξανατυχει να μην εχω χρηματα στη καρτα οταν αγοραζω απο δημοπρασια.Παντα πληρωνα αμεσα.

Στείλε μνμ στον πωλητή να σε περιμένει λίγο.

Μέχρι 3 μέρες έχω καθυστερήσει αφού όμως έχω ενημερώσει

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...