Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπερα!!Να ρωτησω αν εχει τυχει σε κανεναν να καθυστερησει η συναλλαγη στο javari;Γιατι ακομα απο την Παρασκευη δεν εχουν παρει τα χρηματα απο τη καρτα και δεν μου εχει ξανατυχει.Μηπως να τους στειλω κανενα μεηλ ή να περιμενω;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι στην προσπάθεια να περιορίσω τον καφέ που πίνω στη δουλειά. Τώρα τελευταία το γύρισα στο πράσινο τσάι, στο οποίο προσθέτω και κανέλα.

Υπάρχει κάποια μανούλα που να έχει μελετήσει το συγκεκριμένο θέμα και να μου προτείνει κάτι καλύτερο? Κατά προτίμηση σε φακελάκι, αλλά δε θα τα χαλάσουμε κιόλας αν είναι φύλλα.

Thanks

Μηπως να ρωτουσες και σε φαρμακειο ή σε μαγαζια που πουλανε βοτανα-μπαχαρικα;

3231580x15ta1yz3w.gif

Κάποια στιγμή είχα παραγγείλει από εδώ: www.tsai.gr Είχα προτιμήσει βέβαια τις σοκολάτες που έχει μιας και το τσάι δεν μου πολυαρέσει.. Αν το έχεις ψάξει το θέμα νομίζω θα βρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες...

Καλημέρα!Υπέροχο site!Απλά επειδή δεν το κατέχω το άθλημα χάθηκα!!!

Μηπως να ρωτουσες και σε φαρμακειο ή σε μαγαζια που πουλανε βοτανα-μπαχαρικα;

Την επόμενη φορά που θα πάω για super foods θα ρωτήσω. Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιου είδους προιόντα το online shopping είναι ελαφρώς πίσω - δυστυχώς για εμάς που μένουμε επαρχία και δεν έχουμε πολλές επιλογές.

Καλημερα bithoni μου,

κιέγω στο πρασινο τσαι εχω στραφει.

Εχει αν ωραιοτατο στο ΑΒ απο την σειρα fairtrade με λεμονι.

(εχω και μια κκρεμοτητα μαζι σου. Να ξερεις δε σε ξεχασα :D )

Διαφημίσεις

Καλημερα bithoni μου,

κιέγω στο πρασινο τσαι εχω στραφει.

Εχει αν ωραιοτατο στο ΑΒ απο την σειρα fairtrade με λεμονι.

(εχω και μια κκρεμοτητα μαζι σου. Να ξερεις δε σε ξεχασα :D )

Thanks!!!!Θα το δοκιμάσω!!!

By the way, μιας και αρχίσαμε τα ροφήματα, έχετε καμία δοκιμασμένη thermos mug να προτείνετε? Επίσης, έχω φαγωθεί και για ατομική καφετιέρα γαλλικού.

p.s. μην αγχώνεσαι βρε!

Παρήγγειλα από next κάποια πυτζαμάκια για αρχή! Πράγματι έχει υπέροχα πράγματα ειδικά για μικρά παιδάκια! Αναμένω λοιπόν... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Α! Και εγώ θα ήθελα μια thermos mug και όχι jumbo (αποφέυγουμε τα πλαστικά γενικώς)!

Καλημέρα!Υπέροχο site!Απλά επειδή δεν το κατέχω το άθλημα χάθηκα!!!

Την επόμενη φορά που θα πάω για super foods θα ρωτήσω. Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιου είδους προιόντα το online shopping είναι ελαφρώς πίσω - δυστυχώς για εμάς που μένουμε επαρχία και δεν έχουμε πολλές επιλογές.

Καλημερα!Δεν ξερω που μενεις αλλλα μπορει να εχετε καπου μαγαζι που να πουλαει βοτανα.Να ρωτησεις κι εκει.Εχουνε διαφορα αλλα δεν ειναι σε φακελακια.Το σαιτ ενω εχει παρα πολλα νομιζω ειναι καπως δυσκολο να συγκεντρωσεις αγορες 49 ευρω που στελνει δωρεαν...αν θυμαμαι καλα το ποσο....

3231580x15ta1yz3w.gif

By the way, μιας και αρχίσαμε τα ροφήματα, έχετε καμία δοκιμασμένη thermos mug να προτείνετε? Επίσης, έχω φαγωθεί και για ατομική καφετιέρα γαλλικού.

p.s. μην αγχώνεσαι βρε!

ατομικές καφετιέρες γαλλικού πουλάνε και στα σταρμπακσ με 12ε! (φαντάζομαι αν έχεις και την προπληρωμένη τους να γίνεται έκπτωση 10%, ειδάλλως παίρνεις μία εκείνη τη στιγμή, τη φορτίζεις με 25ε, σου δίνουν δώρο μία συσκευασία 250γρ γαλλικού καφέ της επιλογής σου (τον αλέθουν κι όλας), παίρνεις και την καφετιέρα των 350ml με 10,8ε. (τα παραπάνω σε συμφέρουν αν πηγαίνεις που και που στάρμπακς για κανα τσαγάκι, καφεδάκι)

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

Βρήκα κωδικό για -10% για αγορές άνω των 50 λιρών στο sportsdirect VC10OFF50 ισχύει μέχρι 13/10.

Έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό θερμόμετρο μετώπου αλλά όχι πολύ πολύ ακριβό;

μου πρότειναν το Microlife NC100

και βρήκα και το Microlife NC150

τα έχετε μήπως δοκιμάσει;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Για coffee mug που λέτε πιο πάνω.. είχα πάρει στον άντρα μου αυτή http://store.kidskonserve.com/Stainless-Steel-Insulated-Coffee-Cup-p/uk003.htm πριν 2 χρόνια κ την έχει ακόμα! πολύ καλή! κ για ζεστό κ για κρύο ρόφημα!

Την είχα πάρει από ένα Ελληνικό site τότε. το mybabycenter που τώρα έχει γίνει http://www.mypetitboutique.eu/ κ δε νομιζω να το πουλάει πια. έχει αλλάξει "ύφος".

ψάξτε το όμως! μπορεί κ να υπάρχει

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Αυτή http://www.amazon.co.uk/Thermos-Thermocafe-0-45-Litre-Desktop/dp/B007V1RNX8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1381346602&sr=8-3&keywords=thermos+mug κρατάει μια ώρα το ρόφημα ζεστό εάν την προθερμάνεις .Επίσης βάλε μονωτική ταινία από κάτω πρό χρήσης γιατί γεμίζει σταγόνες μέσα(έχει μια μικρή στογγυλή τρύπα στον πάτο) .

Ή ενναλακτικά πέρνα μια βόλτα από τον Δημητριάδη ,έχει πολύ καλά κομμάτια (με διπλή μόνωση)...

Κορίτσια παράγγειλα γάλατα από το www.beibito.gr 117,50 τα δέκα κουτιά των 800γρ. δηλ. σαν 20 που αγοράζουμε εδώ, βγαίνει 5,87 το κουτί (προχθές αγόρασα με 13,87 το κουτί και το πιο φθηνό που βρίσκω στο ίντερνετ εδώ είναι 10 ευρώ το κουτί...). Ελπίζω να μην είναι ο ίδιος ισπανός που έκανε τη ζημιά με τα νοβαλάκ με άλλη επωνυμία... ουφ... θα δείξει

Y.Γ Ισπανία;;;;;;

παρελαβες, για πες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...