Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Η μικρή μου παίζει πολύ με μικρά κατσαρολικά και με εξαρτήματα από κούζινα και σκεφτόμουν να αρχίσω να ψάχνω από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως της βρω κάποια οικονομική.

Κοιτούσα στο άμαζον να δω τι κυκλοφορεί και η αλήθεια είναι που έχει πολύυυυ ωραίες όπως αυτές:

1, ή αυτή

Βέβαια, είναι πολλά τα χρήματα. Αν βρω κάπου στο 100? (και ούτε).

Αν έχετε να μου προτείνεται κάποια (όχι απαραίτητα ξύλινη...)

Πήρα τη πρώτη από το άμαζον, πέρυσι τα χριστούγεννα για τη μικρή μου!! Είναι πάαρα πολύ όμορφο!!

Περίμενε το black Friday στο αμαζον, πέρυσι την είχε σε καλή τιμή, γύρω στα 100? το πήρα.

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Αφού πλήρωσα αυτήν τη φορά 13,70 το γάλα της μικρής επανέρχομαι!!! Εχει παραγγείλει κάποια από εδώ; http://www.beibito.gr/feeding/novalac/p-3260#description Για πείτε μήπως παραγγείλω να ησυχάσω!!!

Edit. Έβαλα στο καλάθι 10 κουτιά γάλα των 800 γρ. βγάζει δωρεάν μεταφορικά αν αποσταλούν με gls και 2,95 αν αποσταλούν με ups... Η gls συνεργάζετε με την acs. Ξέρετε αν πρέπει για κάποιον λόγο να προτιμήσω τη μία από τις δύο; Να πληρώσω λίγο παραπάνω να έρθουν με ups? Είναι ασφαλέστερο με ups?

Έχουν και μια προσφορά, αν προσκαλέσεις κάποιον φίλο σου να εγγραφεί σου πιστώνουν 5 ευρώ και άλλα 5 στον φίλο σου.

To ξέρει κάποια το σάιτ;;

a0Nsp3.png

Κορίτσια παράγγειλα γάλατα από το www.beibito.gr 117,50 τα δέκα κουτιά των 800γρ. δηλ. σαν 20 που αγοράζουμε εδώ, βγαίνει 5,87 το κουτί (προχθές αγόρασα με 13,87 το κουτί και το πιο φθηνό που βρίσκω στο ίντερνετ εδώ είναι 10 ευρώ το κουτί...). Ελπίζω να μην είναι ο ίδιος ισπανός που έκανε τη ζημιά με τα νοβαλάκ με άλλη επωνυμία... ουφ... θα δείξει

Y.Γ. Έξυπηρέτηση πελατών έχουν από Αγγλία. Έστειλα 2 μηνύματα μου ήρθαν σχεδόν αμέσως οι απαντήσεις από κάποιον Carpenter. Επίσης το τηλέφωνο που δίνουν για εξυπηρέτηση πελατών είναι Αγγλίας. Απαντήσεις:

Η πίστωση του δώρου 5 ευρώ ανα φίλο που προτείνουμε (σε εμάς και στον φίλο) γίνεται μόνο αν κάνει ο φίλος αγορά.

Και δεύτερον ζήτησα να συσκευάσουν καλά τα γάλατα, μου απάντησαν ότι θα στείλουν μήνυμα στην αποθήκη, χωρίς όμως να ξέρουν αν τελικά θα υπάρξει διαφορετική από την συσκευασία που συνηθίζεται.

Μέχρι εδω καλά, περιμένω να δω πως θα φτάσουν για να σας πω. Διάλεξα gls που συνεργάζεται ελπίζω με acs, για να αποφύγω τα 3 ευρώ. Επίσης ανάλογα με την ποσότητα που προσθέτουμε υπάρχει μεγαλύτερη μείωση στην τιμή.... Πληρωμή με paypal.

Y.Γ. 2 Γιατί όλα τα novalac 3 που βρίσκω στο ίντερνετ είναι από Ισπανία;;;;;;

a0Nsp3.png

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Και ότι άλλο πετύχετε ή ακούσετε, εδώ είμαστε πάλι.

Για καλό και για κακό έβαλα τις κουζίνες από άμαζον και στο camelcamel μπας και πέσουν....

Καλό μήνα να έχουμε!

Διαφημίσεις

Κορίτσια παράγγειλα γάλατα από το www.beibito.gr 117,50 τα δέκα κουτιά των 800γρ. δηλ. σαν 20 που αγοράζουμε εδώ, βγαίνει 5,87 το κουτί (προχθές αγόρασα με 13,87 το κουτί και το πιο φθηνό που βρίσκω στο ίντερνετ εδώ είναι 10 ευρώ το κουτί...). Ελπίζω να μην είναι ο ίδιος ισπανός που έκανε τη ζημιά με τα νοβαλάκ με άλλη επωνυμία... ουφ... θα δείξει

Y.Γ. Έξυπηρέτηση πελατών έχουν από Αγγλία. Έστειλα 2 μηνύματα μου ήρθαν σχεδόν αμέσως οι απαντήσεις από κάποιον Carpenter. Επίσης το τηλέφωνο που δίνουν για εξυπηρέτηση πελατών είναι Αγγλίας. Απαντήσεις:

Η πίστωση του δώρου 5 ευρώ ανα φίλο που προτείνουμε (σε εμάς και στον φίλο) γίνεται μόνο αν κάνει ο φίλος αγορά.

Και δεύτερον ζήτησα να συσκευάσουν καλά τα γάλατα, μου απάντησαν ότι θα στείλουν μήνυμα στην αποθήκη, χωρίς όμως να ξέρουν αν τελικά θα υπάρξει διαφορετική από την συσκευασία που συνηθίζεται.

Μέχρι εδω καλά, περιμένω να δω πως θα φτάσουν για να σας πω. Διάλεξα gls που συνεργάζεται ελπίζω με acs, για να αποφύγω τα 3 ευρώ. Επίσης ανάλογα με την ποσότητα που προσθέτουμε υπάρχει μεγαλύτερη μείωση στην τιμή.... Πληρωμή με paypal.

Y.Γ. 2 Γιατί όλα τα novalac 3 που βρίσκω στο ίντερνετ είναι από Ισπανία;;;;;;

με σωζεις!!! βρηκα το Novalac 2 που πίνουμε τωρα,11,30 σε αυτο το site! και μπορεις οτι ποσοτητα θελεις,ενω στο γερμανικο που επαιρνα ,εδω και λιγο καιρο μπορεις μονο 6 τεμαχια,και με μεταφορικα 9,50 ευρω.θα παραγγειλω αμεσα,γιατι μου τελειωνουν τα δικα μου.

Αν θελεις,στειλε πμ να μου πεις πως να με προτεινεις κτλ, για να παρουμε την εκπτωση.

οσο για την συσκευασια,απ'οτι καταλαβα,ρισκο ειναι,γιατι και με το γερμανικο εμενα μου ηραθν μια φορα" καπως",οποτε κανεις δνε μπορει να εγγυηθει οτι θα ερθουν ολα σωα και αβλαβη.

και πάλι κερδισμενοι παντως ειμαστε..

ο ισπανος δεν ειναι σιγουρα, αυτος απαντουσε απο το samsung κινητο του με αυτοματο μεταφραστη, δν εβγαζες ακρη!μακαρι να ερθουν ακεραια , γιατι οι τιμες ειναι πολυ καλες και τα μεταφορικα FREE απο καποια κουτια και πανω!

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποια κοπέλα, αλλά το αμαζον έχει το καθισματάκι Britax evolva plus σε καλή τιμή

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009O1P4B6/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=baby

Χθες παρήγγειλα και με τα μεταφορικά βγαίνει στα 134 ευρώ το ένα.

Έχει πιάσει και καλύτερη τιμή από ότι είδα στο camel αλλά δεν μπορούσα να περιμένω πότε θα πέσει και άλλο μια και το ήθελα για δώρο. Πάντως σε σύγκριση με τα 200 που κάνει Ελλάδα μια χαρά είναι και τα 130.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βρω τέτοιο αδιάβροχο για τη μικρή μου?

http://www.ebay.co.uk/itm/GIRLS-PINK-POLKA-DOT-SPOTTY-RAINCOAT-M-S-3-4-YEARS-FLEECE-LINED-WATERPROOF-COAT-/181228772578?pt=UK_Kids_Coats_Jackets&hash=item2a32139ce2#ht_798wt_962

Καλημέρα!

http://www.ebay.co.uk/itm/GIRLS-PINK-POLKA-DOT-SPOTTY-RAINCOAT-M-S-3-4-YEARS-FLEECE-LINED-WATERPROOF-COAT-/181228772578?pt=UK_Kids_Coats_Jackets&hash=item2a32139ce2#ht_798wt_962

Σίγουρα έχει η Orchestra στο Factory γύρω στα 18 ευρω με την κάρτα τους όμως και αν δεν κάνω λάθος έχω δει και στα Mothercare.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Καλημέρα!

πρεπει να εχει και στα marks and spencer

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...