Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ζαχαροπλαστική / εξοπλισμός / φόρμες / με σχέδιο / κορίτσι

Ελπίζω να βοήθησα :wink:

Πλάκα κανεις;;; Μόνο βοηθήσες;;;; Δεν τα έβρισκα με τιποτα!!!

Πολλα ευχαριστω σε όλες σας!

29? στοιχίζει το σετ της Wilton..

Παρήγγειλα οτι χρειαζομουν!

Καλό μεσημέρι !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το σάιτ στέλλει μεταχειρισμένα βιβλία στην Ελλάδα με 2 ευρώ μεταφορικά για κάθε βιβλιο. Έστειλα email για να ρωτήσω για ειδικές τιμές που λένε ότι κάνουν για πάνω από 20 βιβλία. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποια; http://www.worldofbooks.com/. Μου πέρασε από το μυαλό μήπως είναι κάποιος συγκεκριμένος πωλητής του άμαζον (the bookhouse), από τον οποίο έχω πάρει μέσω αμαζον πολλά βιβλία. Ρώτησα αλλά δεν ξέρω αν θα μου απαντήσουν.... Μήπως έχετε βρει κάτι άλλο οικονομικότερο για μεταχειρισμένα αγγλικά βιβλία;

a0Nsp3.png

agtog καλησπερα :D

απο το awesomebooks.com εχεις παραγγειλει;

Εχει δωρεαν μεταφορικα και ειμαι ετοιμη να βαλω παραγγελια.

Για πες αν εχεις εντυπωσεις.

Καλησπέρα! Καλά που το ανέφερες, όχι δεν έχω παραγγείλει καθόλου βιβλία από τότε που μας απέκλεισε το άμαζον!!! Τώρα έχω αρχίσει να ψάχνομαι πάλι. Πάω να χαζέψω στη σελίδα. Μάλλον εσύ θα μας πεις πρώτη εντυπώσεις!

Y.Γ. Μια χαρά είναι οι τιμές στα μεταχειρισμένα πάντως!!! Εξόρμηση!!!!!

Υ.Γ.2 Και δεν κλέβει στις μετατροπες του, η τιμές σε ευρώ είναι ακριβώς αυτές που δίνουν εδώ: http://el.coinmill.com/EUR_GBP.html#GBP=2.59

Y.Γ.3 Έχει και γαλλικά σε καλές τιμές!!!!!

a0Nsp3.png

Κοριτσια για οποια ενδιαφερεται 44 λιρες μαζι με τα μεταφορικα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001NQHN7S/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Φανταστικο παιχνιδι..το εχουμε και το πηρα και για δωρο.Πραγματικα αξιζει τα λεφτα του.Εδω εχει γυρω στα 100 ευρω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Έχω καιρό να μπω, αλλά ενόψει φθινοπωρινών ανανεώσεων είπα να παραθέσω τις άριστες εμπειρίες μου από http://www.luna.gr/ (παρέλαβα μέσα σε 2 μέρες).

Επίσης, αναμένω αυτά τα αθλητικά για τη μικρή μου http://esportmania.gr/newshop/childrens-shoes/snice-cf-adidas.html. Καλές τιμούλες αλλά λίγο τσιμπημένα τα μεταφορικά.

Κοριτσια για οποια ενδιαφερεται 44 λιρες μαζι με τα μεταφορικα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001NQHN7S/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Φανταστικο παιχνιδι..το εχουμε και το πηρα και για δωρο.Πραγματικα αξιζει τα λεφτα του.Εδω εχει γυρω στα 100 ευρω!

:D:D:D Το τσάκωσα, σ'ευχαριστώ πολύ. Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μικρά μου.

kGUSp3.png aMgOp3.png

:D:D:D Το τσάκωσα, σ'ευχαριστώ πολύ. Σίγουρα θα ξετρελαθούν τα μικρά μου.

Να εισαι σιγουρη!Ο δικος μου παρολο που το εχουμε ηδη ενα χρονο,ολη μερα μ' αυτο παιζει.Δεν το βαριεται.Και το καλυτερο ειναι πως ειναι για ηλικιες μεχρι 5 χρονων και ειναι τοσο γερο,που σιγουρα θα παιξει κι ο επομενος για χρονια!

Με γεια σας!

Έχει τύχει σε καμιά σας να έχει πρόβλημα με την πληρωμή στο sportsdirect; έχω πειραιώς prepaid (virtual), είναι mastercard. To όριο συναλλαγών μου είναι οκ, το χρηματικό ποσό είναι επαρκές. Δεν μπορώ ούτε μέσω κάρτας απ'ευθείας, ούτε μέσω paypal. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;;

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Έχει τύχει σε καμιά σας να έχει πρόβλημα με την πληρωμή στο sportsdirect; έχω πειραιώς prepaid (virtual), είναι mastercard. To όριο συναλλαγών μου είναι οκ, το χρηματικό ποσό είναι επαρκές. Δεν μπορώ ούτε μέσω κάρτας απ'ευθείας, ούτε μέσω paypal. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;;

Καλησπερα,

πριν απο λιγο καιρο παιδευομουν επι 3 μερες και οταν μπηκα με αλλο browser (νομιζω firefox) πληρωσα κανονικοτατα. Για δοκιμασε.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Άννα! Τελικά είχαν πρόβλημα από την τράπεζα. Παρ'όλο που είχα αλλάξει το όριο συναλλαγών 3 ημέρες πριν για κάποιο λόγο δεν είχε περαστεί στο σύστημα αν και μου έδειχνε ότι έχει αλλάξει...

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Καλησπέρα!

Η μικρή μου παίζει πολύ με μικρά κατσαρολικά και με εξαρτήματα από κούζινα και σκεφτόμουν να αρχίσω να ψάχνω από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως της βρω κάποια οικονομική.

Κοιτούσα στο άμαζον να δω τι κυκλοφορεί και η αλήθεια είναι που έχει πολύυυυ ωραίες όπως αυτές:

1, ή αυτή

Βέβαια, είναι πολλά τα χρήματα. Αν βρω κάπου στο 100? (και ούτε).

Αν έχετε να μου προτείνεται κάποια (όχι απαραίτητα ξύλινη...)

Καλησπέρα!

Η μικρή μου παίζει πολύ με μικρά κατσαρολικά και με εξαρτήματα από κούζινα και σκεφτόμουν να αρχίσω να ψάχνω από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως της βρω κάποια οικονομική.

Κοιτούσα στο άμαζον να δω τι κυκλοφορεί και η αλήθεια είναι που έχει πολύυυυ ωραίες όπως αυτές:

1, ή αυτή

Βέβαια, είναι πολλά τα χρήματα. Αν βρω κάπου στο 100? (και ούτε).

Αν έχετε να μου προτείνεται κάποια (όχι απαραίτητα ξύλινη...)

Καλησπέρα,εγώ της παρήγγειλα κουζίνα από το www.mytoys.de ή com

και παίζει συνέχεια.Έχει πολλές κουζίνες και αρκετές προσφορές.Είναι βέβαια 16 Ευρώ τα μεταφορικά αλλά σε σχέση με τις τιμές που έχουν εδώ και σε συνδυασμό και με άλλα πράγματα που παρήγγειλα μαζί με την κουζίνα δεν μου φάνηκαν πολλά τα μεταφορικά:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...