Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πολύ!

το scratching λένε ότι αναζωογονή το ενδομήτριο και βοηθάει στην εμφύτευση. Βέβαια εσύ έχεις εμφύτευση. Τόσο νωρίς, συνήθως φταίει το έμβρυο και όχι κάτι σε σένα. Θα δεις για μικροβίωμα μήπως κάτι εμποδίζει την ανάπτυξη, κοίτα για ζάχαρο εάν δεν το έχεις κοιτάξει, που φαντάζομαι θα σε έχει βάλει ο αιματολόγος μαζί με τις ανοσολογικές. Τι κατηγορίας βλαστοκύστη βάλατε; Μήπως απλά περιμένετε και εσείς το ένα το τυχερό. Από τα 4 που έχω βάλει, το ένα τα κατάφερε. Όλες βιοχημικές. και 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη. 

Δεν ξέρω αν είχα κάνει για ζάχαρο πάντως ότι είχα κάνει τις έδειξα στον γιατρό και μου είπε από εδώ ήμαστε κομπλέ !! Εμφυτεύσεις είχα και έχω καλή εικόνα ενδομητρίου δηλαδή και σήμερα που μου έκανε έναν υπέρηχο είχα 3πλο ενδομήτριο με ένα τεράστιο ωάριο δηλαδή αύριο μεθαύριο θα σπάσει !! 
      Οι βλαστοκύστες ήταν 4BB,4BC,4BC,3BB

Να σου ζήσει το παιδάκι σου 🙏🏼

από φυσική σύλληψη δεν είχαμε καμία δυστυχώς διότι έχουμε κακό σπερμα ..

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Πάλι εδώ, κάπου στο parents αναφέρεται αυτό το site: http://www.buenoparati.com/ver-todos-productos-en-la-tienda.html?keyword1=novalac&search=Buscar&search_category=0&search_limiter=anywhere&search_op= το ξέρει καποια κοπέλα; Δεν κατάφερα να βρω τα μεταφορικά, το έχει χρησιμοποιήσει κάποια;

ειναι ο ισπανος που λεγαμε με τα στραπατσαριμενα γαλατα και το παυπαλ!μεταφορικα εχει αναλογα με το βαρος, για 12 κουτια των 800γρ ηταν γυρω στα 43 ευρω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι ο ισπανος που λεγαμε με τα στραπατσαριμενα γαλατα και το παυπαλ!μεταφορικα εχει αναλογα με το βαρος, για 12 κουτια των 800γρ ηταν γυρω στα 43 ευρω

Απαπα, κορίτσι, ευχαριστώ! Άρα τίποτα, νοβαλάκ τιμή φαρμακείου λοιπόν, εκτός αν αλλάξουμε γάλα... Ουφ!

a0Nsp3.png

Novalac 3 δεν φτάσαμε γιατί ο παιδίατρος σύστησε μετά το 2 (στον χρόνο) να συνεχίσουμε με φρέσκο γάλα ή απλά το παστεριωμένο ,πράγμα που έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα + ότι είναι άκρως βολικό !
Θα ρωτήσω την παιδίατρο, λες να γλιτώσουμε από τα κουτιά; Θα δούμε, ευχαριστώ πολύ!

και μενα η παιδιατρος μου ειπε μετα το χρονο να δωσω οτι θελω απο φρεσκο η' κουτι

εμεις ακομα θηλαζουμε αλλα συχρονως επειδη προσπαθω να το κοψω του δινω φρεσκο ολυμπος βιολογικο και μια χαρα το πινει

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Τελικα ενεδωσα :oops::oops::oops:

Δεν κρατηθηκα και εκανα παραγγελια στο αμαζον ενω ειχα ορκιστει οτι αν δεν ξαναβαλει δωρεαν μεταφορικα δεν προκειται να ξαναγορασω :?

Οτι και να λεμε παντως βρε κοριτσια, δεν υπαρχει καλυτερο customer service!

Προσθεσα κατι στην παραγγελια μου ενω ηταν ετοιμη να φυγει και επισης οσο ειναι η παραγγελια στο καλαθι, αλλαξε η τιμη προς τα κατω σε 2 προΙοντα και αλλαξε τιμες προς τα κατω απο μονο του!

Πηρα παρα πολλα πραγματα και τα μεταφορικα βγηκαν 8 λιρες. :-(

Αλλα οι τιμες ειναι ασυναγωνιστες.

Διαφημίσεις

και μενα η παιδιατρος μου ειπε μετα το χρονο να δωσω οτι θελω απο φρεσκο η' κουτι

εμεις ακομα θηλαζουμε αλλα συχρονως επειδη προσπαθω να το κοψω του δινω φρεσκο ολυμπος βιολογικο και μια χαρα το πινει

Έχουμε την τιμή να έχουμε ως Χώρα- Ελλάδα τον πρόεδρο της παγκόσμιας παιδιατρικής εταιρείας Έλληνα (Ανδρέας Κωνσταντόπουλος) !!!

Έχουμε την τιμή να είναι ο παιδίατρος μας ,οπότε it's up to you τι θα κάνεις .

Επίσης μας είπε ότι το κατσικίσιο κάνει τις λιγότερες αλλεργίες και είναι το καλύτερο (εμείς λόγω κόστους μιά στο τόσο παίρνουμε από κανένα).

Να μαι κι εγώ καθυστερημένη!!! Πως τα εστειλε ο πωλητής; Με απλό ταχυδρομείο ή κούριερ; Αν ζητούσες ευθύνες από αυτούς;

Επειδή Τρίτη παρέλαβα από Aporot 6 κουτιά Novalac 1 να πώ ότι 3 ήταν απλά χτυπημένα(προς τα μέσα ζουληγμένα) . Επειδή έχω ξαναπαραλάβει και άλλες φορές από Aporot χτυπημένα γάλατα (τα οποία καταναλώθηκαν χωρίς πρόβλημα) και η συσκευασία ήταν Άριστη ,είμαι σίγουρος ότι δεν είναι δική τους ευθύνη τα χτυπημένα γάλατα . Όχι ότι έχει σχέση με τον Ισπανό αλλά ενδέχεται να προέρχεται πρό παραλάβής από αυτούς ή τα πετάνε μόνοι τους και τα χτυπάνε (τι να πώ ?) ....

Επειδή Τρίτη παρέλαβα από Aporot 6 κουτιά Novalac 1 να πώ ότι 3 ήταν απλά χτυπημένα(προς τα μέσα ζουληγμένα) . Επειδή έχω ξαναπαραλάβει και άλλες φορές από Aporot χτυπημένα γάλατα (τα οποία καταναλώθηκαν χωρίς πρόβλημα) και η συσκευασία ήταν Άριστη ,είμαι σίγουρος ότι δεν είναι δική τους ευθύνη τα χτυπημένα γάλατα . Όχι ότι έχει σχέση με τον Ισπανό αλλά ενδέχεται να προέρχεται πρό παραλάβής από αυτούς ή τα πετάνε μόνοι τους και τα χτυπάνε (τι να πώ ?) ....

Σε μας ήταν σαφώς δικό τους πρόβλημα (αποροτ), τα είχαν συσκευάσει ξαπλωτά οπότε είναι αδύνατον να μην χτυπηθούν... Την δεύτερη φορά ήταν όρθια και με προστασία μέσα στο χαρτόκουτο και δεν είχε χτυπηθεί κανένα από τα δέκα. Οπότε είναι και δικό τους πρόβλημα το πως θα τα συσκευάσουν. Νομίζω ότι αν στείλετε μαιλ να προσέξουν τη συσκευασία γιατί έρχονται χτυπημένα θα το προσέξουν. Εγώ μετά από εκείνη την παρτίδα των δέκα διπλών δεν παράγγειλα άλλα, περάσαμε στο 3...

a0Nsp3.png

πως παραγγειλες 6 novalac? εγω που προσπαθησα πριν ενα μηνα,μου εβγαζε μονο 5 οτι αριθμο απο 5 και ανω και να εβαζα!

μετα απο ποσες μερες καθυστερησης για μη παραδοτεο δεμα στελνετε μειλ στο αμαζον?????

ειχα ημερομηνια παραδοσης 3/9 και ακομα δεν εχει ερθει :?

επισης μηπως ξερετε τα νουμερα για τα παπουτσια στο sports direct αν ειναι τα αγγλικα η' τα αμερικανικα????

ευχαριστω!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Σε μας ήταν σαφώς δικό τους πρόβλημα (αποροτ), τα είχαν συσκευάσει ξαπλωτά οπότε είναι αδύνατον να μην χτυπηθούν... Την δεύτερη φορά ήταν όρθια και με προστασία μέσα στο χαρτόκουτο και δεν είχε χτυπηθεί κανένα από τα δέκα. Οπότε είναι και δικό τους πρόβλημα το πως θα τα συσκευάσουν. Νομίζω ότι αν στείλετε μαιλ να προσέξουν τη συσκευασία γιατί έρχονται χτυπημένα θα το προσέξουν. Εγώ μετά από εκείνη την παρτίδα των δέκα διπλών δεν παράγγειλα άλλα, περάσαμε στο 3...

Όρθια και με προστασία μέσα στο χαρτόκουτο (αυτό το πλαστικό που το πιέζεις και σπάει_παίζαμε σαν παιδιά) αλλά χτυπημένα για αυτό πιστεύω ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα(πιθανόν).

μετα απο ποσες μερες καθυστερησης για μη παραδοτεο δεμα στελνετε μειλ στο αμαζον?????

ειχα ημερομηνια παραδοσης 3/9 και ακομα δεν εχει ερθει :?

επισης μηπως ξερετε τα νουμερα για τα παπουτσια στο sports direct αν ειναι τα αγγλικα η' τα αμερικανικα????

ευχαριστω!

Kι εμένα μου έχει καθυστερήσει δέμα από το αμαζον με ημερομηνία αποστολής 29/8...Όσο για το sportsdirect αγγλικά είναι

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...