Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

εκανα πριν ενα μηνα μια παραγγελια με παιδικα γαλατα απο ισπανια, 12 κουτια, και πληρωσα μεσω paypal , παρολο που ειχε καπελο 4,75%, για να εχω την ασφαλεια του paypal, καθως πρωτη φορα αγοραζα απο εκει. ο πωλητης καλος στην επικοινωνια(με κακα αγγλικα, αλλα απαντουσε), τα εστειλε γρηγορα, αλλα ηταν σε ενα λεπτο χαρτονενιο κουτι και εννοειται οτι ηρθαν τα 6 απο τα 12 καταχτυπημενα. εβγαλα φωτογραφιες, τις εστειλα στον πωλητη, μου ειπε δεν επειραζει που ειναι χτυπημενα, εγω τα δινωετσι στα παιδια μου, η ισπανικη εταιρεια μου ειπε οτι οταν ειναι χτυπημενα δεν πρεπει να καταναλωνοντια και ανοιξα case sto paypal. να μην τα πολυλογω, το παυπαλ αποφασισε οτι θα επρεπε να του επιστρεψω τα γαλατα και θα εκανε refund, ΑΛΛΑ τα εξοδα αποστολης των προιοντων πισω θα ηταν δικα μου!δηλαδη για να στειλω6 κουτια των 800 γρ, με trackung number, δηλαδη 5 κιλα και κατι συστημενο(η acs μου ζητησε 120 ευρω!) καθως τα γαλατα εκαναν 180 ευρω, δεν το

εκανα, εκανα παραπονα, δεν γινιταν να επικοινωνησεις με ΕΜΑΙΛ,επαιρνα τηλεφωνα αναγκαστικα γιατι στο λενε κιολας οτι τηλεφωνικα εξυπηρετουν καλυτερα(τηλεφ νουμεο ιρλανδιας) και τελικα ακρη δεν εβγαλα. το γραφω απλα γιατι οκ εχεις μια ασφαλεια, αλλα μαλον μονο για το γεγονος οτι θα φτασουν τα προιοντα, οχι για την κατασταση στην οποια θα φτασουν!πολυ απογοητευμενη απο το παυπαλ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παντως αν τα στειλεις μεσω ΕΛΤΑ σαν δεμα, με εγγυημενη ημερομηνια παραδοσης, θα σου στοιχισει 42 ευρω.

http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CE%A3%20%CE%94%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D%2012.8.13.pdf

Γραψ εκαι ποιος ειναι ο πωλητης ωστε να μην την πατησει και καμια αλλη κοπελα.

Καλησπέρα, επανερχομαι με το θεμα μου, αξίζει να παραγγειλω αυτό http://www.ebay.com/itm/111146427434?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649, και να πω τον πωλητη να μην μου κοψει τιμολογιο και να γραψει οτι είναι δωρο ή δεν το γλυτώνω το τελωνείο?

1) και gift να γραψει, αν κάνει κλικ στον υπάλληλο και ανοιχτεί δε σε διασφαλίζει οτι δε θα πληρώσεις... τα έχουμε ξαναπεί

2) Απο Κινα προσωπικα δεν εμπιστευομαι τίποτα παρα μονο κακαλάκια και θηκες για το κινητό

3) γιατι δεν το παιρνεις απο αμαζον να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα, αν το παραγγείλω από amazon.com θα πληρώσω πάλι τελωνείο, ε?Γιατί σε σχεση με τη λίρα θα γλύτωνα κανα 30 ευρω.ευχαριστω

εκανα πριν ενα μηνα μια παραγγελια με παιδικα γαλατα απο ισπανια, 12 κουτια, και πληρωσα μεσω paypal , παρολο που ειχε καπελο 4,75%, για να εχω την ασφαλεια του paypal, καθως πρωτη φορα αγοραζα απο εκει. ο πωλητης καλος στην επικοινωνια(με κακα αγγλικα, αλλα απαντουσε), τα εστειλε γρηγορα, αλλα ηταν σε ενα λεπτο χαρτονενιο κουτι και εννοειται οτι ηρθαν τα 6 απο τα 12 καταχτυπημενα. εβγαλα φωτογραφιες, τις εστειλα στον πωλητη, μου ειπε δεν επειραζει που ειναι χτυπημενα, εγω τα δινωετσι στα παιδια μου, η ισπανικη εταιρεια μου ειπε οτι οταν ειναι χτυπημενα δεν πρεπει να καταναλωνοντια και ανοιξα case sto paypal. να μην τα πολυλογω, το παυπαλ αποφασισε οτι θα επρεπε να του επιστρεψω τα γαλατα και θα εκανε refund, ΑΛΛΑ τα εξοδα αποστολης των προιοντων πισω θα ηταν δικα μου!δηλαδη για να στειλω6 κουτια των 800 γρ, με trackung number, δηλαδη 5 κιλα και κατι συστημενο(η acs μου ζητησε 120 ευρω!) καθως τα γαλατα εκαναν 180 ευρω, δεν το

εκανα, εκανα παραπονα, δεν γινιταν να επικοινωνησεις με ΕΜΑΙΛ,επαιρνα τηλεφωνα αναγκαστικα γιατι στο λενε κιολας οτι τηλεφωνικα εξυπηρετουν καλυτερα(τηλεφ νουμεο ιρλανδιας) και τελικα ακρη δεν εβγαλα. το γραφω απλα γιατι οκ εχεις μια ασφαλεια, αλλα μαλον μονο για το γεγονος οτι θα φτασουν τα προιοντα, οχι για την κατασταση στην οποια θα φτασουν!πολυ απογοητευμενη απο το παυπαλ!

Να μαι κι εγώ καθυστερημένη!!! Πως τα εστειλε ο πωλητής; Με απλό ταχυδρομείο ή κούριερ; Αν ζητούσες ευθύνες από αυτούς;

a0Nsp3.png

Καλημέρα, αν το παραγγείλω από amazon.com θα πληρώσω πάλι τελωνείο, ε?Γιατί σε σχεση με τη λίρα θα γλύτωνα κανα 30 ευρω.ευχαριστω[/quote

Εγω δε μιλησα απο αμαζον.com αλλά απο co.uk..

Το αμαζον (.com) απο οσο ξερω μεσα στα μεταφορικα χρεωνει και τελωνείο, οπότε δεν κινδυνευεις απο τελωνειο.

Αλλα για να δεις την τελικη τιμη θα πρεπει να βαλεις τα στοιχεια της πιστωτικης σου κ ενα βημα πριν το τσεκ αουτ το βλέπεις..

Ωστόσο... για να εισαι σιγουρη καλο ειναι να επικοινωνήσεις πρωτα με αμαζον και να τους ρωτησεις αν οντως προπληρωνεις τελωνειο.

Επισης για 30 ευρω δεν ξερω αν αξιζει το ρισκο..

Εντιτ:Επίσης απο οτι βλεπω στο αμερικανικο δεν ειναι πωλητης το αμαζον , αλλα αλλοι ανεξαρτητοι, άρα δεν εχεις διασφαλιση οτι δεν θα περάσει τελωνείο...

Καλημέρα, αν το παραγγείλω από amazon.com θα πληρώσω πάλι τελωνείο, ε?Γιατί σε σχεση με τη λίρα θα γλύτωνα κανα 30 ευρω.ευχαριστω

Αυτά που σου προτείνανε δεν είναι απο αμερική, αλλά απο Αγγλία. Οπότε δεν πληρώνεις τελωνείο. Πρόσεχε μόνο την ισοτιμία λίρας. Διαφορετικά, κοίτα και σε άλλα αμαζον

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=Ladies%20Rose%20Gold%20Chronograph

ή στο amazon.it amazon.fr amazon.es

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγώ καθυστερημένη!!! Πως τα εστειλε ο πωλητής; Με απλό ταχυδρομείο ή κούριερ; Αν ζητούσες ευθύνες από αυτούς;

με ταχυμεταφορες ελτα τα παρελαβα! το αφησα τελικα...να εχω και εγω μια αποτυχημενη αγορα απο το διαδικτυο!

Και μιλώντας για γάλατα, το novalac 3 δεν το έχει το aporot. Έχει πάρει κάποια κοπέλα από αλλού; Ευχαριστώ πολύ!

Novalac 3 δεν φτάσαμε γιατί ο παιδίατρος σύστησε μετά το 2 (στον χρόνο) να συνεχίσουμε με φρέσκο γάλα ή απλά το παστεριωμένο ,πράγμα που έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα + ότι είναι άκρως βολικό !

Novalac 3 δεν φτάσαμε γιατί ο παιδίατρος σύστησε μετά το 2 (στον χρόνο) να συνεχίσουμε με φρέσκο γάλα ή απλά το παστεριωμένο ,πράγμα που έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα + ότι είναι άκρως βολικό !

Θα ρωτήσω την παιδίατρο, λες να γλιτώσουμε από τα κουτιά; Θα δούμε, ευχαριστώ πολύ!

a0Nsp3.png

Πάλι εδώ, κάπου στο parents αναφέρεται αυτό το site: http://www.buenoparati.com/ver-todos-productos-en-la-tienda.html?keyword1=novalac&search=Buscar&search_category=0&search_limiter=anywhere&search_op= το ξέρει καποια κοπέλα; Δεν κατάφερα να βρω τα μεταφορικά, το έχει χρησιμοποιήσει κάποια;

a0Nsp3.png

Πάλι εδώ, κάπου στο parents αναφέρεται αυτό το site: http://www.buenoparati.com/ver-todos-productos-en-la-tienda.html?keyword1=novalac&search=Buscar&search_category=0&search_limiter=anywhere&search_op= το ξέρει καποια κοπέλα; Δεν κατάφερα να βρω τα μεταφορικά, το έχει χρησιμοποιήσει κάποια;

γεια σου! ειχα στειλει e mail εγω καποια στιγμη για τα μεταφορικα και δεν μου απαντησε ποτε κανεις! οποτε και το αφησα το θεμα.Εγω novalac απο αυτο το site παιρνω,( εχει 1 και 2,ομως δεν βλεπω να εχει 3)

13,45 ευρω η μεγαλη συσκευασια,(800γρ)

http://www.berlindaversandapotheke.de/artikelsuches.php?volltext=novalac+3

εχει 9,50 ευρω τα μεταφορικα οση ποσοτητα και να παρεις.μια φορα κι μενα μου ηρθε στραπατσαρισμενο κουτι ,και μου ειπαν ευθυνεται το ταχυδρομειο,να τα ανοιγεις οταν παραλαμβανεις εκει ,καλυτερα,για να κανεις δηλωσει ζημιας αν κατι δεν παει καλα.

ειναι και αυτο εδω το κυπριακο ,αλλα δεν λειτουργει λιγες μερες τωρα,εχει καλες τιμες και μεταφορικα απο 150 ευρω και πάνω δωρεαν,και αντικαταβολή!

http://www.baby-pharma.com/password

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...