Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημερα

Τurwethiel εμενα μου αρεσει το ανοιχτοχρωμο,αν μπορεσεις να το φτιαξεις φορεσε της αυτο.

εγω θα ελεγα να στειλεις μηνυμα στον πωλητη και να τον ρωτησεις,νομιζω πως θα επρεπε να το αναφερει...

ερωτηση...

που μπορω να βρω μικρα αυτοκολλητα (τα θελω για καδρακι) σε σχημα δρομου? (αυτα με την διαχωριστικη γραμμη στην μεση...

δεν ξερω πως να τα αναζητησω:roll:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

Τurwethiel εμενα μου αρεσει το ανοιχτοχρωμο,αν μπορεσεις να το φτιαξεις φορεσε της αυτο.

εγω θα ελεγα να στειλεις μηνυμα στον πωλητη και να τον ρωτησεις,νομιζω πως θα επρεπε να το αναφερει...

ερωτηση...

που μπορω να βρω μικρα αυτοκολλητα (τα θελω για καδρακι) σε σχημα δρομου? (αυτα με την διαχωριστικη γραμμη στην μεση...

δεν ξερω πως να τα αναζητησω:roll:

κατι τετοιο σου κανει;

http://www.ebay.co.uk/itm/ROAD-STRIP-STICKER-SHEET-ADHESIVE-ho-1-87-new-SHEET-15CMX29CM-5-9-X11-4-/390653861342?pt=Model_RR_Trains&hash=item5af4c8ddde

Το κοβεις οσο θελεις.

Ειναι Ελληνα ςο πωλητης οποτε τα μεταφορικα θα ειναι φτηνοτερα σιγουρα.

κορίτσια, από το next direct έχει ψωνίσει καμία τελευταία? προσπαθώ να βάλω πράγματα στο καλάθι και δεν βάζει... έχει πρόβλημα το site τους ή έκοψαν τις αποστολές για ελλάδα?

κορίτσια, από το next direct έχει ψωνίσει καμία τελευταία? προσπαθώ να βάλω πράγματα στο καλάθι και δεν βάζει... έχει πρόβλημα το site τους ή έκοψαν τις αποστολές για ελλάδα?

Στο καλάθι μου βάζει κανονικά

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Στη περιγραφη δε γραφει τιποτα για την κατασταση του φορεματος.

Τον ρωτησες;

Κανονικα βεβαια θα επρεπε να αναφερει την κατασταση, αλλα δεν γραφει και το αντιθετο.

Υποθετω ομως οτι για να δωσεις 23 λιρες για ενα φορεματακι μεταχειρισμενο + ποιος ξερει ποσα μεταφορικα, σιγουρα θα ρωτησες, αρα μπορεις να του γραψεις να σου κανει refund και να το στειλεις πισω.

Στα monsoon παντως ειχε πιο καλες τιμες στις εκπτωσεις. :(

Αστα, σε καταλαβαινω...

Το ασχημο, του να ζεις στην επαρχια :?:(

Με το καλο η βαφτιση. Τι εποχη θα γινει;

Το μωβ μου κανει πιο χειμερινο. (βελουτε δεν ειναι το μπολερο; )

Μα επειδή δεν αναφέρει κάτι, πέραν του ότι φορέθηκε μια φορά, το πήρα τελικά. Δε θέλω να το γυρίσω, η κόρη ξετρελάθηκε. Θα στείλω μνμ με φωτό μάλλον να το δείξω, πήρα με 45 ευρώ τα δύο φορέματα. Μακάρι να έστελνε το Monsoon κι Ελλάδα πάντως...

Η βάφτιση είναι 15/09, και επειδή μετά μέσα Οκτώβρη έχει γεννέθλια η μεγάλη της πήρα το μωβ για τότε.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Μα επειδή δεν αναφέρει κάτι, πέραν του ότι φορέθηκε μια φορά, το πήρα τελικά. Δε θέλω να το γυρίσω, η κόρη ξετρελάθηκε. Θα στείλω μνμ με φωτό μάλλον να το δείξω, πήρα με 45 ευρώ τα δύο φορέματα. Μακάρι να έστελνε το Monsoon κι Ελλάδα πάντως...

Η βάφτιση είναι 15/09, και επειδή μετά μέσα Οκτώβρη έχει γεννέθλια η μεγάλη της πήρα το μωβ για τότε.

Γερασα παναθεμα με. :(

Δεν το βλεπω καπου να γραφει οτι φορεθηκε μια φορα.

Μαλλον ειναι μπροστα στα ματια μου αλλα ου γαρ ερχεται μονον... :(

Παντως ειναι πολυ ομορφο σετακι.

Μ'αρεσει πολυ και το μωβακι για τα γενεθλια.

Με το καλο η βαφτιση και να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου :D

Edit

Τι σαχλαμαρες σου εγραφα για επαρχιες... Τωρα προσεξα οτι μενεις στην Αθηνα!

Monsoon εχει στο mall.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, επανερχομαι με το θεμα μου, αξίζει να παραγγειλω αυτό http://www.ebay.com/itm/111146427434?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649, και να πω τον πωλητη να μην μου κοψει τιμολογιο και να γραψει οτι είναι δωρο ή δεν το γλυτώνω το τελωνείο?

Καλησπέρα, επανερχομαι με το θεμα μου, αξίζει να παραγγειλω αυτό http://www.ebay.com/itm/111146427434?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649, και να πω τον πωλητη να μην μου κοψει τιμολογιο και να γραψει οτι είναι δωρο ή δεν το γλυτώνω το τελωνείο?

Θα του πεις να το δηλώσει 10 δολάρια να το στείλει με EMS και να σου δώσει αριθμό συστημένου.

Αν συμφωνεί προχώρα το.

Κοριτσι καλησπερα.

Ξαναρωτησες αλλα απαντηση δεν μπορει να σου δωσει κανεις με σιγουρια και να σε παρει στον λαιμο του.

Εγω 160 δολ. σε Κινεζο θα εδινα πολυ δυσκολα αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση.

Επισης το διαβασες οτι ειχε 3 ρολογια και πουλησε το ενα και παρολ'αυτα γραφει οτι εχει μονο ενα στην περιγραφη;

Επισης διαβασες οτι δεν εχει κουτι;

Το λεω επειδη θελεις να το κανεις δωρο.

Γεια σας , καλο χειμωνα να εχουμε και καλη αρχη στα παιδακια μας.

Χρειαζομαι την εμπειρια σας και την βοηθεια σας , σε ενα προβλημα που εχει προκυψει με μια τελευταια μου αγορα.

Στις 2/7 αγορά απο το ioffer 5 ζευγαρια τομς , τοσο δικα μου , οσο και για καποια δωρα που ηθελα να κανω. Απο τον πωλητη που επελεξα , εχω αγορασει αρκετες φορες στο παρελθον με χωρις ποτε κανενα προβλημα. Αξιοπιστος και γρηγορος. Φυσικα η πληρωμη μεσω παυπαλ και η αναμονη απο 15-30 μερες το αργοτερο και με αριθμο αποστολης.

Περιμενω σχεδον ενα μηνα , δεδομενου οτι πεσαν και οι αδειες του Αυγούστου.

Ο πωλητης με ειχε ενημερωσει πως τα πραγματα εφυγαν απο τις 8/7 ...λιγο πριν τις 45 μερες και ενω ο πωλητης συνεχιζει να υποστηριζει πως τα εχει στειλει, κανω αναφορα στο παυπαλ , μην χασω και τα λεφτα μου...η οποια παραμενει ανοιχτη μεχρι τωρα αφου εγω δεν εχω παραλαβει και ο πωλητης απο την πλευρα του υποστηριζει πως εχει στειλει και υποδεικνυει τον αριθμο αποστολης. Μετα απο πολλες επισκεψεις στο κεντρικο ταχυδρομειο ματαιες , σημερα επεσα σε γνωστη και προθυμοποιηθηκε να με βοηθησει.

Μπαινοντας στο συστημα φαινεται πως με τον αριθμο αποστολης που εχω , φαινεται το δεμα στις 12/7 στο ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, στις 15/7 στο ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ και συγκεγκριμενα στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μεχρι τις 23/7 που δοθηκε απο εκει.

Σε ποιον και γιατι; δεν το ξερω δεδομενου οτι η διευθυνση αποστολης ειναι Πατρα και το δεμα συστημενο....

Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε ; επειδη εχω πελαγωσει , πως πρεπει να ενεργησω απο εδω και μπρος ..

Που πρεπει να απευθυνθω ; πιθανολογω πως εκαναν καποιο λαθος ; σκοπιμο; και εδωσαν το δεμα μου καπου αλλου...εγω ομως πως μπορω να βρω το δικιο μου;

Συγνωμη αν σας κουραζω με τις ερωτησεις μου αλλα πρωτη φορα αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα και δεν ξερω πως να το χειριστω.

Αν σου έχει δώσει αριθμο αποστολης όπως γράφεις το paypal θα τον δικαιώσει, δεν είναι πρόβλημα του το λάθος των ελτα.

Το σύστημα το βλέπεις παρακάτω, βάλε τον αριθμό αποστολής να δεις τι θα σου βγάλει.

http://212.205.82.71/trackandtrace/

Μετά πάρε τηλ παρακάτω να σε καθοδηγήσουν.

Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ σε περίπτωση που δεν παραδοθεί μια επιστολή;

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία Πληροφόρησης του Καταναλωτή των ΕΛΤΑ στο 0800 1182000.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...