Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λογαριασμοι ερχονται κανονικά...!

οι λογαριασμοί όμως λήγουν και αν έρθουν και έχουν λήξει θα τα ακούσει οπότε λογικό είναι να έδωσε προτεραιότητα στους λογαριασμούς.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

Αυτές τις ετικέτες που έβλεπα ότι αγοράζατε πέρσι και πρόπερσι για τα ρούχα των παιδιών σας, πως λέγονται στα Αγγλικά; και ποιες να προτιμήσω, αυτές που κολλάνε με το σίδερο; .

Για δεs εδώ , δε ξέρω ποιεσ να παρειs γιατι δεν τιs έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αs πει μια αλλη μανούλα γιατί θέλω και γω....:)

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΕς, πολυ ευχαριστημενη ειμαι απο την αντοχη τους στο πλυσιμο, αλλα ειναι μικρες, δηλαδη δε βγαζουν ματι απο μακρια, για αυτο που τις ηθελα ηταν οκ, αλλα ισως να προτιμησεις πιο μεγαλες!ο πωλητης ηταν ταχυτατος

http://www.ebay.co.uk/itm/50-Printed-iron-on-School-Name-Tapes-Name-Tags-Labels-/260991199643?pt=Boy_s_Clothing&hash=item3cc449a99b#ht_2544wt_932

Διαφημίσεις

οι λογαριασμοί όμως λήγουν και αν έρθουν και έχουν λήξει θα τα ακούσει οπότε λογικό είναι να έδωσε προτεραιότητα στους λογαριασμούς.

παντως τους εστειλα ενα μαιλ κ μου τα ξαναστελνουν. Αμαν κ αυτοι...130 ευρω παπουτσι δεν μπορουν να βαλουν ενα κουριερ;

παντως τους εστειλα ενα μαιλ κ μου τα ξαναστελνουν. Αμαν κ αυτοι...130 ευρω παπουτσι δεν μπορουν να βαλουν ενα κουριερ;

εμένα πάντως μου τα έφερα σήμερα ο ταχυδρόμος με παραλαβή 17/08 θεωρώ ότι βιάστηκες

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα! Άνοιξα και θέμα σχετικό, αλλά ρωτάω και εδώ μιας και βλέπω υπάρχει συμμετοχή...

Γνωρίζετε ιντερνετικό κατάστημα από εξωτερικό ή γενικά κατάστημα με ιστοσελίδα σε εξωτερικό με καρότσια που να στέλνει φυσικά Ελλάδα;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Πηγαιναν για δωρο και δεν τα ειχα στα χερια μου οταν επρεπε. Αν ερθουν δυο ζευγαρια το αλλο δεν θα το παραλαβω.

Καλά αφού τα προόριζες για δώρο για ποιο λόγο ζήτησες και δεύτερο ίδιο ζευγάρι; Προτιμότερο δεν ήταν να σου κάνουν refund αν περνούσε κάποιο εύλογο διάστημα και δεν παραλάμβανες;

Καλησπέρα! Άνοιξα και θέμα σχετικό, αλλά ρωτάω και εδώ μιας και βλέπω υπάρχει συμμετοχή...

Γνωρίζετε ιντερνετικό κατάστημα από εξωτερικό ή γενικά κατάστημα με ιστοσελίδα σε εξωτερικό με καρότσια που να στέλνει φυσικά Ελλάδα;

itsababy.co.uk

pramworld.co.uk

amazon.co.uk

amazon.de

mytoys.de

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Ριξε και καμια ματια στην Ελλαδα.

Προσφατα εψαχνα καροτσι για την νυφη μου (της ειχε κολλησει ενα της silver cross) Και το βρηκαμε τελικα 170 ευρω φτηνοτερα σε σχεση με ολα τα site του εξωτερικου που ειχα ξεψαχνισει.

Στο bebe jou συγκεκριμενα που το ειχε σε προσφορα.

Καλά αφού τα προόριζες για δώρο για ποιο λόγο ζήτησες και δεύτερο ίδιο ζευγάρι; Προτιμότερο δεν ήταν να σου κάνουν refund αν περνούσε κάποιο εύλογο διάστημα και δεν παραλάμβανες;

δεν τα εβρισκα αλλου, απο το ebay ή απο Αμερικη φοβαμαι τελωνειo κ ειναι ειδικα για μαραθωνιο. Σου ελυσα την απορία;

Ριξε και καμια ματια στην Ελλαδα.

Προσφατα εψαχνα καροτσι για την νυφη μου (της ειχε κολλησει ενα της silver cross) Και το βρηκαμε τελικα 170 ευρω φτηνοτερα σε σχεση με ολα τα site του εξωτερικου που ειχα ξεψαχνισει.

Στο bebe jou συγκεκριμενα που το ειχε σε προσφορα.

Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

itsababy.co.uk

pramworld.co.uk

amazon.co.uk

amazon.de

mytoys.de

Ευχαριστώωω!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

παρελαβα σημερα δεματακι απο iherb με ημερομηνια παραγγελιας 30/6..με το Iherb ειχα ανταλλαξει απειρα μειλ και ακρη δεν ειχα βγαλει γιατι απλα αυτοι ελεγαν οτι το ειχαν στειλει στην ωρα του..με το ταχυδρομειο επισης καμια ακρη γιατι δεν ειχα και αριθμο αποστολης να το ψαξω..και τελικα εκει που το θεωρουσα τελειως χαμενο ηρθε..βεβαια τα αντιηλιακα που περιειχε πανε για του χρονου..ελπιζω να μην χαλασουν...:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...