Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Το έχω πάρει και εγώ αλλά και η μαμά μου. είμαι πάραπολύ ευχαριστημένη. Ρουφάει δυνατά. Να διευκρινίσω πως εγώ κάνω μόνο τοπική χρήση. Δηλαδή αν πέσουν ψίχουλα εκεί που τρώνε τα παιδιά και γενικά αν πέσει κάτι κάτω. Δεν το χρησιμοποιώ πάνω από 1΄τη φορά. Για τη χρήση που το θέλω είναι ιδανικό!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

For your future reference, I've listed step by step instructions on how to cancel any undispatched orders or items below:

After clicking on "Mein Konto" click on the link "Offene Bestellungen anzeigen".

On the next page, enter your e-mail address in the field "Meine E-Mail-Adresse" and enter your password in the field "Ja, ich habe ein Passwort:" Then click on the button "Weiter".

Now you will be able to view your orders. Next to each order you will find the button "Artikel stornieren" (= Cancel item).

Choose the box items you want to cancel.

Then click the "Markierte Artikel stornieren" button. That is it.

You will receive an e-mail confirmation of your cancellation (in German). Cancelled orders will no longer appear in your order history.

;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

καλησπερα

εκτος απο τις πανες aden+anais http://www.ouaoua.gr/gr/paidikos-vrefikos-ypnos/aden-and-anais-faskioma-morou-vrefika-sentonia.asp?b_id=16&o_id=1 εχετε καμια αλλη ιδεα?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

μηπως ξερει καμια κοπελα τα noel τι φορμα εχουν?????

(ειμαι στην αλλαγη νουμερου και μεχρι τωρα επαιρνα garvalin και kickers, οποτε δεν ξερω τι παιζει με τις αλλες μαρκες...)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

(ειμαι στην αλλαγη νουμερου και μεχρι τωρα επαιρνα garvalin και kickers, οποτε δεν ξερω τι παιζει με τις αλλες μαρκες...)

Εμεις παιρνουμε το ιδιο νουμερο σε garvalin και noel. :)

r1OMp3.png KcCbp3.png

Σε σχέση με kickers πιο μικρά θα έλεγα. Σε σχέση με garvalin κανονικά, γιατί τα garvalin τα θεωρώ στενά. Είναι καταπληκτικά παπούτσια. Περιμένω πως και πως να ξαναπετυχω κάτι σε καλή τιμή! Απιστευτα μαλακό δέρμα!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Σε σχέση με kickers πιο μικρά θα έλεγα. Σε σχέση με garvalin κανονικά, γιατί τα garvalin τα θεωρώ στενά. Είναι καταπληκτικά παπούτσια. Περιμένω πως και πως να ξαναπετυχω κάτι σε καλή τιμή! Απιστευτα μαλακό δέρμα!

εχει καποια κομματια το αμαζον σε πολυ καλη τιμη (εμενα μου βγηκαν 22 λιρες, χωρις τα μεταφορικα, αλλα πηρα και διαφορα αλλα πραγματα που χρειαζομουν)

αλλαξαμε τρια νουμερα σε ενα καλοκαιρι (!!!!!!!!!!!!!!!!) και ειναι το τεταρτο ζευγαρι παπουτσιων που αγοραζω (πλεον πηρα χειμωνιατικο εχω ξεπαραδιαστει η δολια)

οποτε πανω απο 25 ευρω δεν εδινα με τιποτα (ασε το τι βρισιδι εχω ακουσει απο τον αντρα μου, λες και φταιω εγω που μεγαλωνει το ποδαρακι μας..)

:roll::roll::roll::roll::roll::roll:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Συμφωνω με tamar.

Και εγώ βρίσκω τα noel μικρά συγκριτικά με άλλα. Τα πήρα πρώτη φορά τώρα το καλοκαίρι και ευτυχώς ήταν ανοικτά πεδιλάκια (αυτά εδώ: http://www.amazon.co.uk/Noel-Casual-Sandal-5y131833-19/dp/B009XFLNTA/ref=sr_1_4?s=shoes&ie=UTF8&qid=1377372357&sr=1-4&keywords=Noel) και τα φόρεσε αρκετά, αφού είχα χαλαρώσει αρκετά το αυτοκόλλητο που έπιανε τον αστράγαλο για να πάει όσο γινόταν πιο πίσω το πόδι.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Ας πω και εδώ τον πόνο μου μήπως και ξέρει κάποια κοπέλα.

Γυρίσαμε σήμερα από διακοπές και με περίμενε ένα μπιλιετάκι από τελωνείο για δέμα του τζίμπο, 58 Ευρά. Τι κάνουμε?Μπορώ να μην δεχτώ το δέμα και να επιστραφεί?Και σε τέτοια περίπτωση πρέπει κάποιον να ενημερώσω ή απλά δεν παρουσιάζομαι και γίνεται αυτόματα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα. Ας πω και εδώ τον πόνο μου μήπως και ξέρει κάποια κοπέλα.

Γυρίσαμε σήμερα από διακοπές και με περίμενε ένα μπιλιετάκι από τελωνείο για δέμα του τζίμπο, 58 Ευρά. Τι κάνουμε?Μπορώ να μην δεχτώ το δέμα και να επιστραφεί?Και σε τέτοια περίπτωση πρέπει κάποιον να ενημερώσω ή απλά δεν παρουσιάζομαι και γίνεται αυτόματα?

αν θες να είσαι σωστή μιας και ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα περάσεις και από τελωνείο πας και το παίρνεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει όμως να είσαι σωστή και γενικά είσαι τύπος ασυνεπής ως προς τις αγορές σου δεν παραλαμβάνεις και πάει πίσω.

Αλλά επειδή κατά καιρούς το κάνουν πολλές από εδώ που διαβάζω ότι δεν παρέλαβαν λόγω τελωνείου μη σας κάνει εντύπωση αν κάποια στιγμή απλά σταματήσουν να στέλνουν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αν θες να είσαι σωστή μιας και ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα περάσεις και από τελωνείο πας και το παίρνεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει όμως να είσαι σωστή και γενικά είσαι τύπος ασυνεπής ως προς τις αγορές σου δεν παραλαμβάνεις και πάει πίσω.

Αλλά επειδή κατά καιρούς το κάνουν πολλές από εδώ που διαβάζω ότι δεν παρέλαβαν λόγω τελωνείου μη σας κάνει εντύπωση αν κάποια στιγμή απλά σταματήσουν να στέλνουν.

Καλημέρα. Βρε κοπελιά τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί για άτομα που δεν γνωρίζεις. Καθένας κάνει τον προυπολογισμό του και βάση αυτού αλλά και ό,τι έχω κάνει πάνω από 15 παραγγελίες από εκεί χωρίς να περάσω Τελωνείο, δεν μου περισσεύουν να δώσω 60 Ευρώ έτσι απλά.

Πάντως όποια κίνηση και αν κάνω θα τους ενημερώσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα. Βρε κοπελιά τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί για άτομα που δεν γνωρίζεις. Καθένας κάνει τον προυπολογισμό του και βάση αυτού αλλά και ό,τι έχω κάνει πάνω από 15 παραγγελίες από εκεί χωρίς να περάσω Τελωνείο, δεν μου περισσεύουν να δώσω 60 Ευρώ έτσι απλά.

Πάντως όποια κίνηση και αν κάνω θα τους ενημερώσω.

Σε κανέναν δεν περισσεύουν πλέον καλή μου, κάνε τους υπολογισμούς πόσο σου βγαίνει το κομμάτι και πόσο θα τα βρείς εδώ στην Ελλάδα αυτά (εγώ παρότι πλήρωσα 52 ευρά τελωνείο μου βγήκε 6,5 ευρώ το κομμάτι οπότε ακόμα και έτσι την θεωρώ συμφέρουσα αγορά:wink:) και πράξε όπως νομίζεις, απλά έχε υπόψη σου ότι αν δεν παραλάβεις και τα πράγματα γυρίσουν πίσω θα έχεις χάσει ήδη 37 ευρώ (τόσο δεν είναι τα μεταφορικά πλέον ή κάνω λάθος?)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...