Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Έχω ψωνίσει 2-3 φορές από εκεί και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Δεν νομίζω να έχεις θέμα με τελωνείο ΑΛΛΑ αφού έχει τζάμπα μεταφορικά κάνε παραγγελίες μικρές, για να είσαι 100% σίγουρη.

Χαμένη παραγγελία δεν είχα αλλά αφού έχει paypal, θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι.

Επίσης νομίζω ότι έρχονται από Χονγκ Κόνγκ, όχι από ΗΠΑ.

Σε ευχαριστω πολυ Χατζικο. Θα το προσπαθησω με ενα προιον ανα παραγγελια..

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!

Πριν από 1-1,5 χρονο, είχα δωσει το link απο ενα on line Γερμανικο super market, που ειχα κανει αγορές, αλλα δεν τo θυμαμαι πια.

Μηπως καμια απο σας την θυμαται;

Θα με βοηθουσατε πολυ αν την θυμαστε!

Διαφημίσεις

περπου 80% ακριβυναν οι προπληρωμενοι Φάκελοι των ΕΛΤΑ

απο 1.30 στα 2.25 :( :( :(

και που να στειλεις με γραμματοσημο... :(

εστειλα ταχυδρομικα τα πρποσκλητηρια της βαφτισης μοας την δευτερα και κοντεψα να βαλω τα κλαμματα οταν μου ειπε το τελικο ποσο!!!!!!!:cry::cry::cry:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

υπάρχει κάποιος κωδικός για fragrancex ? η για 1η παραγγελιά?

MONO 1 KOUπονι μπορεις ν βαλεις?

σας εχουν σταματησει ποτε τελωνείο?

ειναι οκ τα αρωματα?δεν πιστευω να ναι μουφα??

Διαφημίσεις

κοριτσια βοήθεια!!!

παρήγγειλα απο το γερμανικο τζαβάρι ενα ζευγαρι παπούτσια του άντρα μου νουμερο UK11 μετά διάβασα κατι reviews που έλεγαν για μεγαλη φορμα και αποφασισα να του πάρω το νουμερο UK10 πως μπορω να αλλαξω τωρα την παραγγελια? την εστειλα πριν μιση ωρίτσα..... σας παρακαλώ βοηθείστε!!!!:D

Κι επειδή πάλι ψάχνω σκουπάκι χειρός έχουμε άποψη γι' αυτό ;

Το έχω πάρει και εγώ αλλά και η μαμά μου. είμαι πάραπολύ ευχαριστημένη. Ρουφάει δυνατά. Να διευκρινίσω πως εγώ κάνω μόνο τοπική χρήση. Δηλαδή αν πέσουν ψίχουλα εκεί που τρώνε τα παιδιά και γενικά αν πέσει κάτι κάτω. Δεν το χρησιμοποιώ πάνω από 1΄τη φορά. Για τη χρήση που το θέλω είναι ιδανικό!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

κοριτσια βοήθεια!!!

παρήγγειλα απο το γερμανικο τζαβάρι ενα ζευγαρι παπούτσια του άντρα μου νουμερο UK11 μετά διάβασα κατι reviews που έλεγαν για μεγαλη φορμα και αποφασισα να του πάρω το νουμερο UK10 πως μπορω να αλλαξω τωρα την παραγγελια? την εστειλα πριν μιση ωρίτσα..... σας παρακαλώ βοηθείστε!!!!:D

Πήγαινε άμεσα στην παραγγελία σου,ακύρωσέ την και ξανακάνε την.

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

κοριτσια βοήθεια!!!

For your future reference, I've listed step by step instructions on how to cancel any undispatched orders or items below:

After clicking on "Mein Konto" click on the link "Offene Bestellungen anzeigen".

On the next page, enter your e-mail address in the field "Meine E-Mail-Adresse" and enter your password in the field "Ja, ich habe ein Passwort:" Then click on the button "Weiter".

Now you will be able to view your orders. Next to each order you will find the button "Artikel stornieren" (= Cancel item).

Choose the box items you want to cancel.

Then click the "Markierte Artikel stornieren" button. That is it.

You will receive an e-mail confirmation of your cancellation (in German). Cancelled orders will no longer appear in your order history.

;)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...