Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Οχι δεν ειναι σαν το άμαζον

Καπου υπάρχουν οδηγίες αναλυτικά, θα τις βαλω μόλις τις βρω

Θα σου πω γρηγορα τα βασικά.Για να ψωνίσεις απο εμπαυ πρεπει πρωτα να κανεις λογαριασμό στο paypal όπου δηλώνεις τα στοιχεια της κάρτας σου κ ετσι δεν βαζεις τα στοιχεια της καρτας καθε φορα που πληρωνεις αλλά πληρωνεις μεσω παυπαλ. Επισης σε εξασφαλιζει στην περιπτωση που δεν παραλάβεις

Γενικά ψωνίζουμε απο πωλητές με καλό φιντμπακ και καλό ειναι να διαβαζουμε κ τα σχόλια πελατών .

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ebay kai paypal

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι δεν ειναι σαν το άμαζον

Καπου υπάρχουν οδηγίες αναλυτικά, θα τις βαλω μόλις τις βρω

Θα σου πω γρηγορα τα βασικά.Για να ψωνίσεις απο εμπαυ πρεπει πρωτα να κανεις λογαριασμό στο paypal όπου δηλώνεις τα στοιχεια της κάρτας σου κ ετσι δεν βαζεις τα στοιχεια της καρτας καθε φορα που πληρωνεις αλλά πληρωνεις μεσω παυπαλ. Επισης σε εξασφαλιζει στην περιπτωση που δεν παραλάβεις

Γενικά ψωνίζουμε απο πωλητές με καλό φιντμπακ και καλό ειναι να διαβαζουμε κ τα σχόλια πελατών .

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ebay kai paypal

μαλιστα..ωραια..πιστωτικη ή και προπληρωμενη στο παυπαλ?

σε ευχαριστω πραγματικα για την απαντηση σου.. :P

δεν εχει δηλαδη επιλογη πωλητη εμπαυ οπως το αμαζον

για να εισαι σιγουρη?πρεπει να τον ψαξεις τον πωλητη..?συνηθως

εσυ τι επιλεγεις π.χ. ??αχ ειναι τοσο φθηνα ολα στο εμπαυ..αλλα το φοβαμαι αληθεια.. :(

Μου άργησε μια παραγγελία από το ebay και χωρίς να το καταλάβω άνοιξα case Ευτυχώς βρήκα εδώ τρόπο να το αλλάξω.Θυμόμουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη και σε άλλη κοπέλα.

Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που το ακυρώσω (close case) αργότερα μπορώ να ανοίξω ξανά case αν δεν παραλάβω σε λίγες μέρες .Ελπίζω ότι η αργοπορία είναι λόγω διακοπών αλλά κανείς δεν ξέρει.

μαλιστα..ωραια..πιστωτικη ή και προπληρωμενη στο παυπαλ?

σε ευχαριστω πραγματικα για την απαντηση σου.. :P

δεν εχει δηλαδη επιλογη πωλητη εμπαυ οπως το αμαζον

για να εισαι σιγουρη?πρεπει να τον ψαξεις τον πωλητη..?συνηθως

εσυ τι επιλεγεις π.χ. ??αχ ειναι τοσο φθηνα ολα στο εμπαυ..αλλα το φοβαμαι αληθεια.. :(

Και πιστωτική και προπληρωμένη μπορείς. Εγω εχω βαλει και τις δύο.

Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις πωλητή, το ιδιο πράγμα μπορει να το έχουν 2-3 πωλητές. Εγω συνηθως κοιτάω τιμή+μεταφορικά και φίντμπακ, δηλ τις αξιολογήσεις όσο πιο μεγαλο ποσοστό τόσο το καλύτερο. Επίσης προτιμώ πωλητές απο ευρωπαικές χώρες, συνηθως Αγγλία. Από Κινα ψωνίζω μόνο κορδέλες κ κοκαλάκια ή αλλα ψιλολόγια...

Λοιπόν και η Αχελ έχει 50% και 5 ευρω μεταφορικά αν θυμάμαι καλά . Για αγορες >50 ευρω Δωρεάν

http://www.axelaccessories.com/gr/eshop/BAGS/SMALL/

α

Μου άργησε μια παραγγελία από το ebay και χωρίς να το καταλάβω άνοιξα case Ευτυχώς βρήκα εδώ τρόπο να το αλλάξω.Θυμόμουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη και σε άλλη κοπέλα.

Θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που το ακυρώσω (close case) αργότερα μπορώ να ανοίξω ξανά case αν δεν παραλάβω σε λίγες μέρες .Ελπίζω ότι η αργοπορία είναι λόγω διακοπών αλλά κανείς δεν ξέρει.

Μην το ακυρώσεις πριν παραλάβεις, μετα ΔΕΝ ξανανοίγει...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ ada9 το αφήνω και περιμένω. Πραγματικά η βοήθεια αυτού του φόρουμ είναι πολύτιμη!!!

Σύντομα θα σας ενημερώσω για τις αγορές μου για Ιντερνετική Βάφτιση......

Μετά από λίγο ψάξιμο στο φόρουμ αλλά και σε μαγαζιά με βαφτιστικά αποφάσισα τώρα που θα γίνω νονά να αγοράσω πολλά πράγματα από ιντερνετικά μαγαζιά. Πήρα φόρεμα Bonnie Jean (πολλές κοριτσομάνες τα προτιμούν). Αρχικά σκεφτόμουν να το αγοράσω από το επίσημο μαγαζί στην Αμερική (ευχαριστώ Καλαμάρι για τις συμβουλές) αλλά τελικά το βρήκα σε πωλητή ebay από Αγγλία http://stores.ebay.co.uk/playmatestraditionalchildrenswear και έμεινα ευχαριστημένη. Αγόρασα παπουτσάκια από javari.fr. Τα σταυρουδάκια για τα μαρτυρικά μου έχουν αργήσει λίγο αλλά ελπίζω σύντομα να φτάσουν στα χέρια μου. Λαδόπανα πήρα από το eshopgamou.Θα φτιάξω τη λαμπάδα μόνη μου (έχω πολλά υλικά). Μόνο το σταυρό αγοράσαμε από ένα γνωστό μας. Γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ελπίζω όλα να γίνουν πολύ όμορφα!!!

ΔΕΣΙ, ριξε μια ματια και στο mango και mango outlet εχει καλες εκπτωσεις και ειναι αξιοπιστο, εχω ψωνισει πολλες φορες.;)

αχχ σε ευχαριστω!:P ωραιες τσαντουλες και ωραιες τιμουλες! :P θα τα κοιταξω!

απο Ισπανια σου ηρθαν?σε ποσες μερες και ποσα μεταφορικα?

Και πιστωτική και προπληρωμένη μπορείς. Εγω εχω βαλει και τις δύο.

Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις πωλητή, το ιδιο πράγμα μπορει να το έχουν 2-3 πωλητές. Εγω συνηθως κοιτάω τιμή+μεταφορικά και φίντμπακ, δηλ τις αξιολογήσεις όσο πιο μεγαλο ποσοστό τόσο το καλύτερο. Επίσης προτιμώ πωλητές απο ευρωπαικές χώρες, συνηθως Αγγλία. Από Κινα ψωνίζω μόνο κορδέλες κ κοκαλάκια ή αλλα ψιλολόγια...

Λοιπόν και η Αχελ έχει 50% και 5 ευρω μεταφορικά αν θυμάμαι καλά . Για αγορες >50 ευρω Δωρεάν

http://www.axelaccessories.com/gr/eshop/BAGS/SMALL/

μμμ ωραιο,πολυ ενδιαφερον και αυτο το σαιτ,ομορφες τσαντουλες,σε ευχαριστω πολυ!! :P

και για το εμπαιυ φυσικα!!!! ;)

Διαφημίσεις

πείτε με τη γνωμη σας, σας παρακαλω...

πηρα κατι παπουτσακια γ του χρονου γ τη μικρη μου.τωρα φωράει 26 κ το ποδι της ειναι 17 ποντουσ.

τα πέδιλα π πηρα γ του χρονου το καλοκαίρι ειναι 28, 18 ποντους.

τα νουμερα αλλαζουν αν μισο ποντο?1 ποντος ειναι αρκετός μεχρι τ χρόνου?

θα της κανει λετε η να το αλλάξω?

αχχ σε ευχαριστω!:P ωραιες τσαντουλες και ωραιες τιμουλες! :P θα τα κοιταξω!

απο Ισπανια σου ηρθαν?σε ποσες μερες και ποσα μεταφορικα?

Απο Ισπανια, αποστελονται με κουριερ συνηθως σε 3-4 εργασιμες .

Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν απο καποιο ποσο και πανω ή διαμορφωνονται αναλογα με ποσα πραγματακια εχεις στο καλαθι σου.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Απο Ισπανια, αποστελονται με κουριερ συνηθως σε 3-4 εργασιμες .

Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν απο καποιο ποσο και πανω ή διαμορφωνονται αναλογα με ποσα πραγματακια εχεις στο καλαθι σου.

πολυ ωραια,ειμαι σε εξερευνηση του σαιτ!! ;)

και παλι ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...