Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Xenia ευχαριστω!Το παραγγειλα για το βαφτιστηρι μου που εχει γενεθλια σε λιγο καιρο!

Κοριτσια αν ψαχνει καμια αντρικο δερματινο παπουτσι εχει αυτα τα μαυρα timberland σε σουπερ τιμη.

http://www.amazon.co.uk/Timberland-Front-Country-Black-78525/dp/B0034XS430/ref=sr_1_38?s=shoes&ie=UTF8&qid=1375329508&sr=1-38&keywords=Timberland

κ εγω για δωρακι το καβατζωσα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσες μανουλες ασχολειστε με ζαχαροπλαστικη τα φωτα σας!!!

αποφασισαμε να φτιαξουμε μπισκοτα για την βαφτιση μας και να τα διακοσμησουμε με ζαχαροπαστα :D

ζαχαροπαστα απο που παιρνουμε??? ειδα οτι εχει το αμαζον.. απο ebay εχει παρει καποια κοπελα??? να φτιαξω δεν εχω τον χρονο..

κανενα αλλο σαιτ υπαρχει????

επισης πως κολλαει η ζαχαροπαστα πανω στα μπισκοτα??????? :confused::confused::confused::confused:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

αποφασισαμε να φτιαξουμε μπισκοτα για την βαφτιση μας και να τα διακοσμησουμε με ζαχαροπαστα :D

ζαχαροπαστα απο που παιρνουμε??? ειδα οτι εχει το αμαζον.. απο ebay εχει παρει καποια κοπελα??? να φτιαξω δεν εχω τον χρονο..

κανενα αλλο σαιτ υπαρχει????

επισης πως κολλαει η ζαχαροπαστα πανω στα μπισκοτα??????? :confused::confused::confused::confused:

Καπου εδω υπαρχει θεμα με τετοιες αγορες.Νομιζω γλυκιες ιντερνετικες αγορες καπως ετσι λεγεται.Για δες κι εκει.Μου ανοιξες την ορεξη βραδιατικα :D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καπου εδω υπαρχει θεμα με τετοιες αγορες.Νομιζω γλυκιες ιντερνετικες αγορες καπως ετσι λεγεται.Για δες κι εκει.Μου ανοιξες την ορεξη βραδιατικα :D

χαχα!! μαλλον και γω δεκα θα ψηνω 5 8α τρωω ;)

σε ευχαριστω!

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Δεν το ειχα ψαξει καθολου για καθισματακι γιατι χρησιμοποιησαμε φιλης μου απο 2ο χερι, δεν εχουμε κανει μεχρι τωρα καμια διαδρομη εκτος πολης με το παιδι, οσο περιεργο και αν ακουγεται!!!!

Τωρα ομως χρειαζομαι οπωσδηποτε ενα καινουργιο.

Διαβαζω οσα εχουν προαναφερθει αλλα αν θελετε μου λετε και την γνωμη σας.

Ο μικρος ειναι 21 μηνων και 13,5 κιλα.

θα βρω κατι σχετικα οικονομικο αλλα και οσο πιο καταλληλο γινεται?

αυτο το britax ειναι απαγορευτικο λογω των κιλων φανταζομαι.

Εχω μπερδευτει....τα φωτα σας για αλλη μια φορα!!!ευχαριστω ;)

Kαλημερα,

αν δεις μια-δυο σελιδες πισω, ξαναγραψαμε γιάυτο το καθισματακι.

Απο κιλα, ο κατασκευαστης γραφει 15 και πανω. Εγω το πηρα για την μικρη μου οταν ηταν 14,5 κιλα και σχεδον 4 ετων. Δεν ειναι μονο τα κιλα που δεν κανει για σενα, αλλα και το υψος γιατι θα τον πνιγει η ζωνη. Ειναι ,μετριο καθισματακι να ξερεις. Δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο.

Διαφημίσεις

Δεν το ειχα ψαξει καθολου για καθισματακι γιατι χρησιμοποιησαμε φιλης μου απο 2ο χερι, δεν εχουμε κανει μεχρι τωρα καμια διαδρομη εκτος πολης με το παιδι, οσο περιεργο και αν ακουγεται!!!!

Τωρα ομως χρειαζομαι οπωσδηποτε ενα καινουργιο.

Διαβαζω οσα εχουν προαναφερθει αλλα αν θελετε μου λετε και την γνωμη σας.

Ο μικρος ειναι 21 μηνων και 13,5 κιλα.

θα βρω κατι σχετικα οικονομικο αλλα και οσο πιο καταλληλο γινεται?

αυτο το britax ειναι απαγορευτικο λογω των κιλων φανταζομαι.

Εχω μπερδευτει....τα φωτα σας για αλλη μια φορα!!!ευχαριστω ;)

Καλημέρα,

συμφωνω με την Αννα... Τιποτα δεν θα ειναι περισσότερο ασφαλή

από ενα κάθισμα 9-18kg !

K φυσικα παίζει ρόλο κ το ύψος, θα τα λάβετε όλα υπόψιν σας

πριν προχωρήσετε σε αγορά..

Θεωρητικά θα το κρατησατε εως 4ετών περίπου..

Με λίγο νεράκι μόνο, η ζαχαρόπαστα κολλάει άψογα!!!

ναι η θα παρεις κατι που να ειναι γενιας 1-2-3 η θα περιμενεις κανα χρονο για 2-3

το μοντελο που εβαλες ειναι καλο

Αυτό έχω κι εγώ κι είμαι πολύ ευχαριστημένη. 2 ετών είμαστε, 14 κιλά.
Kαλημερα,

αν δεις μια-δυο σελιδες πισω, ξαναγραψαμε γιάυτο το καθισματακι.

Απο κιλα, ο κατασκευαστης γραφει 15 και πανω. Εγω το πηρα για την μικρη μου οταν ηταν 14,5 κιλα και σχεδον 4 ετων. Δεν ειναι μονο τα κιλα που δεν κανει για σενα, αλλα και το υψος γιατι θα τον πνιγει η ζωνη. Ειναι ,μετριο καθισματακι να ξερεις. Δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο.

Καλημέρα,

συμφωνω με την Αννα... Τιποτα δεν θα ειναι περισσότερο ασφαλή

από ενα κάθισμα 9-18kg !

K φυσικα παίζει ρόλο κ το ύψος, θα τα λάβετε όλα υπόψιν σας

πριν προχωρήσετε σε αγορά..

Θεωρητικά θα το κρατησατε εως 4ετών περίπου..

Ευχαριστω!!!

Δεν ηξερα οτι παιζει ρολο και το υψος....

r1OMp3.png KcCbp3.png

χαχα!! μαλλον και γω δεκα θα ψηνω 5 8α τρωω ;)

σε ευχαριστω!

Καλησπέρα εγώ πάντως στη βάφτισή μας πέρυσι έκανα μπισκότα με γλάσσο από πάνω γιατί δεν έβρισκα έτοιμη ζαχαρόπαστα τελευταία στιγμή. Από τότε όμως έφτιαξα δυο φορές ζαχαρόπαστα μία σε cup cakes για τη γιορτή της μεγάλης και πριν 15 μέρες στα γενέθλια της μικρής, με αυτή τη συνταγή. Δεν είναι και τόσο δύσκολο έχει και βιντεάκι. Έχω κάνει πιο παλιά και το μαγικό γλάσσο. Δεν δοκιμάζεις κάποιο από τα δύο?

ψαχνω τις πανες aden+anais για δωρακι...

σε ενα site που τις ειχε προσφορα

http://aliceonboard.gr/manufacturer.php?id_manufacturer=42 δεν τις προλαβα και τελειωσε το stock...εχετε βρει αλλου σε λογικη τιμη?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εχετε καποια αποψη για αυτο το καθισματακι cosatto?

παλιοτερα που ειχα διαβασει καποια reviews αν θυμαμαι καλα ελεγαν πως δεν ειναι ευκολο στην τοποθετηση...αν το θες για πολυ μικρες αποστασεις και για αμαξι παπουδων νομιζω καλο..για ταξιδια δεν θα το εμπιστευομουν...

και για να πω κι εγω την εμπειρια μου...καταφεραμε τελικα να παρουμε το concord -transformer t (annagrig1980 ευχαριστω) και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι...ακομα βεβαια ο μικρος δεν βλεπει εξω λογω υψους αλλα ειναι πολυ γερο και ευκολο στην τοποθετηση...βεβαια ολα αυτα στα καθισματα μετρανε και δειχνουν την αξια τους σε ενα ατυχημα (μακρια απο εμας) εκει βλεπεις τι πραγματικα αγορασες....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Να ρωτησω αν εχει αγορασει καμια μανουλα κουνια απο το ebay;Ψαχνει μια φιλη μου και λιγο που κοιταξα εχω βρει καποιον με μεταφορικα 19 λιρες περιπου για Ελλαδα.Εχει υποψη της καποιον πωλητη καμια κοπελα;Κοιτουσα εδω http://myworld.ebay.co.uk/babydreambondodo/

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...