Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

.

@marilita

επειδη τα πρωτα καθισματακια που εχω ειναι αυτα που εβαλες στο λινκ (britax adventure), αν θελεις θα σου πω τη γνωμη μου. απο την αρχη δεν τα ειχα πολυσυμπαθησει γιατι μου εκαναν πολυ ψευτικα αλλα οταν ηρθαν τα concord καταλαβα οτι τα αλλα ειναι απλως καθισματακι ανυψωσης :(

Eιναι η μερα με την νυχτα.

Οι εποχες ειναι δυσκολες για ολους αλλα αν μπορεσεις αν δωσεις παραπανω χρηματα μην παρεις το συγκεκριμενο καθισματακι αλλα προτιμησ εκατι πιο στιβαρό. Πηγαινε ριξε και μια ματια σε φυσικο μαγαζι και θα καταλαβεις τι εννοω.

ψαχνω ενα καθισματακι για του μπαμπα το αυτοκινητο που δεν πολυμπαινει...γιαυτο κοιταω αυτο.

το βλεπω οτι δεν ειναι κ απ τα καλυτερα αλλα ελεγα μηπως κανω τη δουλεια μου...δικιο εχεισ.

με μπερδεψες τωρα :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας παω για μια ελληνική εταιρία που επικοινώνησα προχτες.και εντυπωσιάστηκα τοσο πολύ μαζι τους που ειπα να το μοιραστώ μαζι σας.

Μιλαω για τη www.heel.gr.

Μου ειχαν φερει ένα παιδικό φόρεμα δώρο στην κορη μου το οποιο της ηταν μικρο (από φυσικο κατάστημα)

Επειδη ειμαι εκτος αθηνων μου ειχε μείνει κανα 2 μηνο στη ντουλαπα.το βλέπω προχθές κ λεω δεν παίρνω ένα τηλ στη εταιρια να δω μηπως μπορω να τους το στειλω να μ στείλουν πισω άλλο νουμερο..

Παίρνω τηλ διστακτικά λεω μηπως θα μπορούσατε να μ κάνετε μια εξυπηρέτηση μπλα μπλα ..με δικα μ εξοδα.

Κ μου λεει η κοπελα βεβαίως να μας το στείλετε κ τα εξοδα δικα μας.(με κουριερ)

Κάγκελο έμεινα!!!

Μπράβο τους κ ξανα μπραβο τους.

πουλανε κ ονλαιν.με δωρεαν μεταφορικά.

εγω εχω το kidfix για το δικο μου αυτοκινητο.η ανάκληση που εχει ειναι σχεδόν ανυπαρκτη.

οντως πρέπει να το φτιάξεις απο πριν αλλα κ να το φτιαξεις το κεφαλακι πεφτει μπροστά, τις περισσοτερεσ φορες παρα στο πλαι.

η κορη μου πια σπανια κοιμαται στο αυτο. κ ετσι δεν με νοιαζει.

ευχαριστώ κοριτσάκι... να σαι καλά.. το υποψιαζόμουν ότι δεν θα έχει ανάκλιση.. πρέπει να ψάξω για άλλα

Να σας παω για μια ελληνική εταιρία που επικοινώνησα προχτες.και εντυπωσιάστηκα τοσο πολύ μαζι τους που ειπα να το μοιραστώ μαζι σας.

Μιλαω για τη www.heel.gr.

Μου ειχαν φερει ένα παιδικό φόρεμα δώρο στην κορη μου το οποιο της ηταν μικρο (από φυσικο κατάστημα)

Επειδη ειμαι εκτος αθηνων μου ειχε μείνει κανα 2 μηνο στη ντουλαπα.το βλέπω προχθές κ λεω δεν παίρνω ένα τηλ στη εταιρια να δω μηπως μπορω να τους το στειλω να μ στείλουν πισω άλλο νουμερο..

Παίρνω τηλ διστακτικά λεω μηπως θα μπορούσατε να μ κάνετε μια εξυπηρέτηση μπλα μπλα ..με δικα μ εξοδα.

Κ μου λεει η κοπελα βεβαίως να μας το στείλετε κ τα εξοδα δικα μας.(με κουριερ)

Κάγκελο έμεινα!!!

Μπράβο τους κ ξανα μπραβο τους.

πουλανε κ ονλαιν.με δωρεαν μεταφορικά.

γνωμη μου..ομορφα ειναι,αλλα δεν ειναι λιγο ακριβα? :P

Διαφημίσεις

Κορίτσια μια ερώτηση :oops:

τα καλαμάκια που πινουμε το φραπε πωs τα λεμε στα αγγλικα ?? ναι ναι θέλω να δω αν υπάρχουν στο i herb χωρισ πολλα βλαβερα

Straw λέγεται το καλαμάκι.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Playmobil Πύργος Των Δράκων 4836

στο αμαζον μαζι με τα μεταφορικα==> 31,8 ευρω για οποια ενδιαφερεται

http://www.amazon.co.uk/Playmobil-4836-Dragons-Dungeon/dp/B001RHAF1Y?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelproducts-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B001RHAF1Y

Aυτό θα έλεγα κι εγώ. Προχθές πήρα το evolva plus και μαζί με ένα ζευγάρι crocs του μικρού και ένα παζλ πλήρωσα 109 λίρες. Μια χαρα νομίζω είναι

Tamar να σε ρωτησω.Εχω το britax first class plus και τωρα ψαχνω για πιο μεγαλο.Παλι britax θελω και κοιταζω τα evolva.Το απλο με το evolva plus τι διαφορες εχει;Γιατι στα χαρακτηριστικα που διαβαζω ειναι ακριβως ιδια.

Playmobil Πύργος Των Δράκων 4836

στο αμαζον μαζι με τα μεταφορικα==> 31,8 ευρω για οποια ενδιαφερεται

http://www.amazon.co.uk/Playmobil-4836-Dragons-Dungeon/dp/B001RHAF1Y?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelproducts-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B001RHAF1Y

Xenia ευχαριστω!Το παραγγειλα για το βαφτιστηρι μου που εχει γενεθλια σε λιγο καιρο!

Κοριτσια αν ψαχνει καμια αντρικο δερματινο παπουτσι εχει αυτα τα μαυρα timberland σε σουπερ τιμη.

http://www.amazon.co.uk/Timberland-Front-Country-Black-78525/dp/B0034XS430/ref=sr_1_38?s=shoes&ie=UTF8&qid=1375329508&sr=1-38&keywords=Timberland

Tamar να σε ρωτησω.Εχω το britax first class plus και τωρα ψαχνω για πιο μεγαλο.Παλι britax θελω και κοιταζω τα evolva.Το απλο με το evolva plus τι διαφορες εχει;Γιατι στα χαρακτηριστικα που διαβαζω ειναι ακριβως ιδια.

Θα σε γελάσω...Κοίταξα κατευθείαν το plus ως πιο νέο μοντέλο

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Δεν το ειχα ψαξει καθολου για καθισματακι γιατι χρησιμοποιησαμε φιλης μου απο 2ο χερι, δεν εχουμε κανει μεχρι τωρα καμια διαδρομη εκτος πολης με το παιδι, οσο περιεργο και αν ακουγεται!!!!

Τωρα ομως χρειαζομαι οπωσδηποτε ενα καινουργιο.

Διαβαζω οσα εχουν προαναφερθει αλλα αν θελετε μου λετε και την γνωμη σας.

Ο μικρος ειναι 21 μηνων και 13,5 κιλα.

θα βρω κατι σχετικα οικονομικο αλλα και οσο πιο καταλληλο γινεται?

αυτο το britax ειναι απαγορευτικο λογω των κιλων φανταζομαι.

Εχω μπερδευτει....τα φωτα σας για αλλη μια φορα!!!ευχαριστω ;)

r1OMp3.png KcCbp3.png

τωρα τι εχετε?

σε τετοιο θα εβαζα ενα παιδακι απο 4 και πανω μαλλον η πανω απο 18 κιλα

Αυτο που χρησιμοποιω τωρα ειναι Britax .....μοντελο 8ετιας...:oops:

κατηγορια γεννηση -18κιλα

Αποτι καταλαβαινω οσον αφορα στην κατηγορια κιλων με συμφερει να αγορασω κατι που να με καλυψει για μεγαλο χρονικο διαστημα οπως αυτο το britax

r1OMp3.png KcCbp3.png

Δεν το ειχα ψαξει καθολου για καθισματακι γιατι χρησιμοποιησαμε φιλης μου απο 2ο χερι, δεν εχουμε κανει μεχρι τωρα καμια διαδρομη εκτος πολης με το παιδι, οσο περιεργο και αν ακουγεται!!!!

Τωρα ομως χρειαζομαι οπωσδηποτε ενα καινουργιο.

Διαβαζω οσα εχουν προαναφερθει αλλα αν θελετε μου λετε και την γνωμη σας.

Ο μικρος ειναι 21 μηνων και 13,5 κιλα.

θα βρω κατι σχετικα οικονομικο αλλα και οσο πιο καταλληλο γινεται?

αυτο το britax ειναι απαγορευτικο λογω των κιλων φανταζομαι.

Εχω μπερδευτει....τα φωτα σας για αλλη μια φορα!!!ευχαριστω ;)

Αυτο που χρησιμοποιω τωρα ειναι Britax .....μοντελο 8ετιας...:oops:

κατηγορια γεννηση -18κιλα

Αποτι καταλαβαινω οσον αφορα στην κατηγορια κιλων με συμφερει να αγορασω κατι που να με καλυψει για μεγαλο χρονικο διαστημα οπως αυτο το britax

Αυτό έχω κι εγώ κι είμαι πολύ ευχαριστημένη. 2 ετών είμαστε, 14 κιλά.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...