Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαινεται οτι η mumsofia εχει καποια αγγλικη διευθυνση στον λογαριασμο της.

Και σε μενα ηρθε αυτο το μηνυμα σε λογαριασμο που ειχα απο την Αγγλια.

Κοπηκε και για τους Αγγλους η δωρεαν αποστολη ανεξαρτητως ποσου και τους εβαλαν ορους.

http://www.amazon.co.uk/forum/deals/ref=cm_cd_ecf_tft_tp?_encoding=UTF8&cdForum=Fx1DEIHNWYF5SA9&cdThread=Tx1XFZ8KPRFUJX9

καλημερα! εχει ψωνισει καμια γαλατα απο το

http://www.baby-pharma.com/collections/vendors?q=FrieslandCampina ;

απ'οτι διαβασα ειναι κυπριακο σαιτ,αλλα τα γαλατα τα φερνει απο τις φαρμακαποθηκες γερμανιας(novalac),και Ολλανδιας τα friso που ειναι η αλλη ονομασια του Frisolac.εμπιστευεστε,ή ειναι ρισκο;μηπως δηλαδη τα γαλατα ειναι μαιμου;Το friso παντως ειναι τα 800 gr 13,50 και στα 150 ευρω αγορας τα μεταφορικα δωρεαν! και με αντικαταβολη..

κοριτσια θελω να παρω ενα καθισματακι αυτοκινητου μεχρι 36 κιλα, οχι booster, ξερετε απο amazon θα μου ερθει πιο φθηνα απο οτι εδω ή με τα μεταφορικα ειναι το ιδιο?

νομιζω δεν υπαρχει τωρα για Ελλαδα super saver delivery service...oποτε, καμια προταση? ψαχνω γυρω στα 100-120 ευρω το πολυ.

Διαφημίσεις

κοριτσια θελω να παρω ενα καθισματακι αυτοκινητου μεχρι 36 κιλα, οχι booster, ξερετε απο amazon θα μου ερθει πιο φθηνα απο οτι εδω ή με τα μεταφορικα ειναι το ιδιο?

νομιζω δεν υπαρχει τωρα για Ελλαδα super saver delivery service...oποτε, καμια προταση? ψαχνω γυρω στα 100-120 ευρω το πολυ.

Πηρα από το www.mytoys.de και τα 2 μας καθισματα . Πολυ πιο οικονομικα απο αμαζον και με λιγα μεταφορικα (χωρια τα κουπονια που στελνει).Ασε που τα britax το amazon τα στελνει μονο συστημενα και ζηταει τρελα μεταφορικα

καλημερα! εχει ψωνισει καμια γαλατα απο το

http://www.baby-pharma.com/collections/vendors?q=FrieslandCampina ;

απ'οτι διαβασα ειναι κυπριακο σαιτ,αλλα τα γαλατα τα φερνει απο τις φαρμακαποθηκες γερμανιας(novalac),και Ολλανδιας τα friso που ειναι η αλλη ονομασια του Frisolac.εμπιστευεστε,ή ειναι ρισκο;μηπως δηλαδη τα γαλατα ειναι μαιμου;Το friso παντως ειναι τα 800 gr 13,50 και στα 150 ευρω αγορας τα μεταφορικα δωρεαν! και με αντικαταβολη..

ειχα ψωνισει εγω για κατι συναδερφους με αντικαταβολη αν θυμαμαι σαμπουαν και αφρολουτρα κι επειδη μειναν ευχαριστημενοι ξαναπαραγγειλαν κι αυτη τη φορα γαλατα .Γνησια ειναι και γιατι να μην ειναι δηλαδη, την ιδια συσκευασια πηραν στα χερια τους μονο από τη Γερμανια.

ηθελα κ εγω καθησματακι απο αμαζον..(29.99)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AE2OAN2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

με τουσ φορουσ κ τα μεταφορικα παει- 43.38

στο mytoys δεν το βρηκα.

το εχετε δει καπου? εχετε τπτ ηποψην στα ιδια κυβικα?

Πηρα από το www.mytoys.de και τα 2 μας καθισματα . Πολυ πιο οικονομικα απο αμαζον και με λιγα μεταφορικα (χωρια τα κουπονια που στελνει).Ασε που τα britax το amazon τα στελνει μονο συστημενα και ζηταει τρελα μεταφορικα

Εγω παντως το Britax που πηρα απο αμαζον το πηρα πολυυυυ πιο φτηνα απ' οτι το ειχε το mytoys.de .

Και τωρα που χρειαζομαι και δευτερο παλι Britax θελω και το στελνει με 10 λιρες μεταφορικα το αμαζον.Μια χαρα ειναι!

Πειτε καμια γνωμη...Ειχα διακοπες Χανια και παρηγγειλα κατι παπουτσια απο αμαζον και ζητησα αποστολη στη διευθυνση που εμενα.Τα παπουτσια δεν ηρθαν ποτε.Περιμενα δεκα μερες μετα το estimated delivery,ρωτησα στο ταχυδρομειο αλλα τπτ.Δεν μπορουσα να περιμενω αλλο γιατι εφευγα κι ετσι εστειλα μειλ και μου καναν full refund.Οταν γυρισα Θεσσαλονικη τα παρηγγειλα ξανα και υποτιθεται οτι μεχρι χτες θα ειχαν ερθει αλλα παλι τπτ.Τι κανω τωρα ρε κοριτσια;Λεω να περιμενω μεχρι την Τεταρτη κι αν δεν ερθουν να στειλω παλι μειλ.Φοβαμαι μη νομιζουν οτι τους δουλευω στο τελος.

Διαφημίσεις

Εγω παντως το Britax που πηρα απο αμαζον το πηρα πολυυυυ πιο φτηνα απ' οτι το ειχε το mytoys.de .

Και τωρα που χρειαζομαι και δευτερο παλι Britax θελω και το στελνει με 10 λιρες μεταφορικα το αμαζον.Μια χαρα ειναι!

Aυτό θα έλεγα κι εγώ. Προχθές πήρα το evolva plus και μαζί με ένα ζευγάρι crocs του μικρού και ένα παζλ πλήρωσα 109 λίρες. Μια χαρα νομίζω είναι

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

εξαρταται ποιο καθισματακι θελεις.

Στο mytoys.de κατα καιρους κανει πολυ καλες προσφορες και μπορει να βρεις πιο φτηνα κιάπ'το αμαζον.Τωρα που εχει μεταφορικα, ριξε μια ματια και στο Γερμανικο.

Εγω παντως οταν πηρα το concord T-transformer (το οποιο συνιστω ανεπιφυλακτα) το βρηκα στα ιδια λεφτα απο αμαζον και mytoys αλλα το πηρα απο αμαζον γιατι ειχ ετο χρωμα που ηθελα.

@marilita

επειδη τα πρωτα καθισματακια που εχω ειναι αυτα που εβαλες στο λινκ (britax adventure), αν θελεις θα σου πω τη γνωμη μου. απο την αρχη δεν τα ειχα πολυσυμπαθησει γιατι μου εκαναν πολυ ψευτικα αλλα οταν ηρθαν τα concord καταλαβα οτι τα αλλα ειναι απλως καθισματακι ανυψωσης :(

Eιναι η μερα με την νυχτα.

Οι εποχες ειναι δυσκολες για ολους αλλα αν μπορεσεις αν δωσεις παραπανω χρηματα μην παρεις το συγκεκριμενο καθισματακι αλλα προτιμησ εκατι πιο στιβαρό. Πηγαινε ριξε και μια ματια σε φυσικο μαγαζι και θα καταλαβεις τι εννοω.

Πειτε καμια γνωμη...Ειχα διακοπες Χανια και παρηγγειλα κατι παπουτσια απο αμαζον και ζητησα αποστολη στη διευθυνση που εμενα.Τα παπουτσια δεν ηρθαν ποτε.Περιμενα δεκα μερες μετα το estimated delivery,ρωτησα στο ταχυδρομειο αλλα τπτ.Δεν μπορουσα να περιμενω αλλο γιατι εφευγα κι ετσι εστειλα μειλ και μου καναν full refund.Οταν γυρισα Θεσσαλονικη τα παρηγγειλα ξανα και υποτιθεται οτι μεχρι χτες θα ειχαν ερθει αλλα παλι τπτ.Τι κανω τωρα ρε κοριτσια;Λεω να περιμενω μεχρι την Τεταρτη κι αν δεν ερθουν να στειλω παλι μειλ.Φοβαμαι μη νομιζουν οτι τους δουλευω στο τελος.

Περιμενε λιγες μερες ακομα. Τελευταια καθυστερουν πολυ και τα δικα μου δεματα. απο iherb εκανε πανω απο μηνα το τελευταιο.

Απο javari (που εχει ακομα δωρεαν μεταφορικα) εκανε επισης καμποσο.

κορίτσια, μια που λέτε για καθισματάκια, ψάχνω ένα για 15-36Κg με isofix που όμως να έχει και ανάκλιση γιατί ταξιδεύουμε πολύ και η μικρή συνηθίζει να κοιμάται στο αμάξι.. έχετε να μου προτείνετε κάτι?

διάβασα ότι το britax kidfix έχει ανακλιση που όμως πρέπει να έχει τοποθετηθεί από πριν και όχι με το παιδί πάνω.. έτσι είναι? τι λέτε εσεις που το έχετε?

και κάποτε μια κοπέλα είχε γράψει για το jane montecarlo το οποίο έχει από ότι φαίνεται ανάκλιση.. αν μας διαβάζει ας μου πει παρακαλώ

κορίτσια, μια που λέτε για καθισματάκια, ψάχνω ένα για 15-36Κg με isofix που όμως να έχει και ανάκλιση γιατί ταξιδεύουμε πολύ και η μικρή συνηθίζει να κοιμάται στο αμάξι.. έχετε να μου προτείνετε κάτι?

διάβασα ότι το britax kidfix έχει ανακλιση που όμως πρέπει να έχει τοποθετηθεί από πριν και όχι με το παιδί πάνω.. έτσι είναι? τι λέτε εσεις που το έχετε?

και κάποτε μια κοπέλα είχε γράψει για το jane montecarlo το οποίο έχει από ότι φαίνεται ανάκλιση.. αν μας διαβάζει ας μου πει παρακαλώ

εγω εχω το kidfix για το δικο μου αυτοκινητο.η ανάκληση που εχει ειναι σχεδόν ανυπαρκτη.

οντως πρέπει να το φτιάξεις απο πριν αλλα κ να το φτιαξεις το κεφαλακι πεφτει μπροστά, τις περισσοτερεσ φορες παρα στο πλαι.

η κορη μου πια σπανια κοιμαται στο αυτο. κ ετσι δεν με νοιαζει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...