Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπερα!Να ρωτησω αν εχει αλλαξει κατι στο ebay ως προς την επικοινωνια με τους πωλητες;Εκανα μια βλακεια χθες κι εκει που πατησα contact seller για να του στειλω μηνυμα οτι δεν εχει ερθει η παραγγελια μου ανοιξα καταλαθος case:confused: χωρις να το θελω.Τωρα μου εκανε refund βεβαια το πρωι αλλα εκτος οτι το ποσο ηταν γελοιο (43 λεπτα) νιωθω και ασχημα που δεν επικοινωνησα μαζι του οπως επρεπε.Να φανταστω οτι δεν εχει αλλαξει κατι και οτι εγω εκανα απλα βλακεια ε;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστω πολυ αλλα μηπως μπορεις να μου πεις ποια ειναι η διαδικασια για να κλεισει το case για να το γνωριζω? ουτος η αλλος θα πρεπει να το κλεισω καποια στιγμη!!!

Απο την αρχική σελίδα πας στο resolytion center και στο case details. Εκεί αν πατήσεις respond to case σου δίνει την επιλογή close case.

Καλησπερα!Να ρωτησω αν εχει αλλαξει κατι στο ebay ως προς την επικοινωνια με τους πωλητες;Εκανα μια βλακεια χθες κι εκει που πατησα contact seller για να του στειλω μηνυμα οτι δεν εχει ερθει η παραγγελια μου ανοιξα καταλαθος case:confused: χωρις να το θελω.Τωρα μου εκανε refund βεβαια το πρωι αλλα εκτος οτι το ποσο ηταν γελοιο (43 λεπτα) νιωθω και ασχημα που δεν επικοινωνησα μαζι του οπως επρεπε.Να φανταστω οτι δεν εχει αλλαξει κατι και οτι εγω εκανα απλα βλακεια ε;

Τα ιδιο επαθα και εγώ και ακόμα μια κοπέλα. Τωρα δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι γιατί ηταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να επικοινωνήσω με πωλήτη. Πριν από αυτό δεν είχα αντιμετωπίσει ξανά καποιο θέμα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Απο την αρχική σελίδα πας στο resolytion center και στο case details. Εκεί αν πατήσεις respond to case σου δίνει την επιλογή close case.

Τα ιδιο επαθα και εγώ και ακόμα μια κοπέλα. Τωρα δεν ξερω αν εχει αλλάξει κατι γιατί ηταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να επικοινωνήσω με πωλήτη. Πριν από αυτό δεν είχα αντιμετωπίσει ξανά καποιο θέμα.

Ευχαριστω πολυ!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Χμμ.Κι ελεγα οτι απο απροσεξια πατησα λαθος.Εχω επικοινωνησει αρκετες φορες με πωλητες.Κι επειδη συχνα παιρνω απο κινα σχεδον παντα αργουν.Εστελνα ομως απευθειας μηνυμα στον πωλητη οχι οπως τωρα...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Λοιπόν εμείς έχουμε πάρει ένα φορητό γιογιό από το JUMBO που χρησιμοποιείς σακούλα μέσα για να μπορείς να τα πετάξεις μετά.

Αλλά δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ. Μόνο αυτό λείπει να κουβαλάμε ακόμα μαζί μας. Είναι περίπου σαν αυτό αλλά δεν γίνεται καπάκι για την κανονική τουαλέτα. Είχε περίπου 5 ? όταν το πήραμε. Αλλά στα γράφω όλα αυτά για να ξανασκεφτείς αν θα σας βολέψει.

κι εγω αυτό το γιογιο απο τα jumbo εχω παρει για τις εξοδους μας, το εχω μονιμα στο αυτοκινητο, περιεχει ανταλλακτικές σακουλιτσες (10 νομίζω) και μια χαρά μας βολεψε, η κορη μου το εχει αγαπήσει (ειναι 3)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω αυτό το γιογιο απο τα jumbo εχω παρει για τις εξοδους μας, το εχω μονιμα στο αυτοκινητο, περιεχει ανταλλακτικές σακουλιτσες (10 νομίζω) και μια χαρά μας βολεψε, η κορη μου το εχει αγαπήσει (ειναι 3)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ευχαριστω!

θα παω να το δω αλλιως θα παρω το pottete...κι εμενα το αλλο ογκωδες μου φαινεται τελικα....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Περίμενα δυο δέματα από το iherb και μετά από 2.5 βδομάδες ήρθαν όντως δυο ειδοποιητηρια από τα ΕΛΤΑ. Όταν πήγε ο πεθερός μου να τα παραλάβει (εργάζομαι σε άλλη πόλη) δεν βρήκαν πουθενά το ένα από αυτά. Επικοινώνησα και με το κέντρο διανομής και με την προϊσταμένη των ΕΛΤΑ, οι άνθρωποι -ευγενέστατοι στην επικοινωνία μας- έψαξαν αλλά δεν βρέθηκε το δέμα μου. Τους είπα σε περίπτωση που κάποια στιγμή βρεθεί (μήπως έχει παραπέσει κάπου) να με ειδοποιήσουν. Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να κάνω κάτι άλλο...

Σκέφτομαι μήπως εκ παραδρομής δόθηκε πουθενά αλλού και τώρα κάποιος άλλος χαίρεται τα σαμπουάν του παιδιού μου...

Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?

Περίμενα δυο δέματα από το iherb και μετά από 2.5 βδομάδες ήρθαν όντως δυο ειδοποιητηρια από τα ΕΛΤΑ. Όταν πήγε ο πεθερός μου να τα παραλάβει (εργάζομαι σε άλλη πόλη) δεν βρήκαν πουθενά το ένα από αυτά. Επικοινώνησα και με το κέντρο διανομής και με την προϊσταμένη των ΕΛΤΑ, οι άνθρωποι -ευγενέστατοι στην επικοινωνία μας- έψαξαν αλλά δεν βρέθηκε το δέμα μου. Τους είπα σε περίπτωση που κάποια στιγμή βρεθεί (μήπως έχει παραπέσει κάπου) να με ειδοποιήσουν. Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να κάνω κάτι άλλο...

Σκέφτομαι μήπως εκ παραδρομής δόθηκε πουθενά αλλού και τώρα κάποιος άλλος χαίρεται τα σαμπουάν του παιδιού μου...

Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?

OXI αλλα νομιζω πως αν χαθει θα πρεπει να σε αποζημιωσουν απο τα ελτα

τα Μαγιόπαιδα

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας

όσο αφορά στο δέμα μου που χάθηκε απο Αμαζον!

Τελικα (το Αμαζον) ανέλαβε κ μου επέστρεψε όλο το πόσο κ τα μεταφορικά!

Να είσαστε καλά !!!

Να ρωτήσω κατι τώρα ..λίγο χαζό;;; Μου λέτε ενα παράδειγμα χρήσης αυτού του φορητού γιογιό;;; Δεν μπορω να καταλάβω που/πως χρησιμοποιείται!

Κ στον γιο μου που σταμάτησε εντελώς τις πάνες 22 μηνών και στην μπέμπα μου που επίσης καθάρισε τώρα , 20 μηνών, δεν νομίζω οτι χρειαστηκαμε κατι τεοιο ποτε! Αν θελουμε "τουαλέτα" κ είμαστε έξω, στον δρόμο, στο αμάξι, στην ύπαιθρο, ή έστω κ μέσα σε σούπερ μάρκετ/καφε/κατάστημα , βγαίνουμε στα δεντράκια για τσισάκια κ τα σηκώνω εγώ ..ψηλά! Το γιογιό αυτό εσείς το βάζετε στο πεζοδρόμιο ή μέσα στην κοινόχρηστα τουαλέτα; Εγώ σιχαίνομαι να πηγαινω τα μωρά μου εκεί...

Το τοποθετείτε κ στο αμάξι στα ταξίδια σας;

Συγνώμη για τις ..απορίες μου!

Ευχαριστώ!

και αν ηθελαν κακακια τα σηκωνες ψηλα για οση ωρα χρειαζοταν ή αντεχαν αυτα σκυμενα με τα γονατακια λυγισμενα?και ολο το πιτσιλισμα στα ρουχα και στα ποδια τους και τα κακακια τα αφηνουμε στο χωμα, δρομο κτλ? εγω λοιπον και σε κοινοχρηστη τουαλετα το εχω βαλει, στο διαδρομο της και , στο δρομο και οπου εχει χρειαστει. το pottete εχω και εγω και ειμαι κατευχαριστημενη!αν κανεις και τριτο παιδι να το δοκιμασεις!

Διαφημίσεις

και αν ηθελαν κακακια τα σηκωνες ψηλα για οση ωρα χρειαζοταν ή αντεχαν αυτα σκυμενα με τα γονατακια λυγισμενα?και ολο το πιτσιλισμα στα ρουχα και στα ποδια τους και τα κακακια τα αφηνουμε στο χωμα, δρομο κτλ? εγω λοιπον και σε κοινοχρηστη τουαλετα το εχω βαλει, στο διαδρομο της και , στο δρομο και οπου εχει χρειαστει. το pottete εχω και εγω και ειμαι κατευχαριστημενη!αν κανεις και τριτο παιδι να το δοκιμασεις!

Πωωωω πωωωω νεύρα! Λυπάμαι!!!

Ρώτησα χωρίς ίχνος ειρωνίας για να καταλάβω την χρήση του,

δεν προσέβαλα το ...φορητό γιογιό ΣΟΥ!

ΑΠΛΏΣ ΡΏΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΩ κ εγώ..

Πωωωω πωωωω νεύρα! Λυπάμαι!!!

Ρώτησα χωρίς ίχνος ειρωνίας για να καταλάβω την χρήση του,

δεν προσέβαλα το ...φορητό γιογιό ΣΟΥ!

ΑΠΛΏΣ ΡΏΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΩ κ εγώ..

καλημερα

βρε κοριτσι δεν νομιζω πως νευριασε....ας σταματησει η κουβεντα εδω παρακαλω γιατι εγω την ξεκινησα και δεν θελω να εξελιχθει σε καυγα..

σας ευχαριστω ολες για τις γνωμες σας...

οταν αγορασω κατι θα πω κι εγω το feedback μου..ευχαριστω και παλι:D

τα Μαγιόπαιδα

Αν και εκτός θέματος και χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον ήθελα να ρωτήσω το κουβαλάτε μαζί σας και όταν βγάινετε βόλτα με τα πόδια? Πώς τα καταφέρνετε? Και ξαναλέω ρωτάω γιατί εμείς το έχουμε πάρει αλλά το έχουμε χρησιμοποιήσει μόνο μία φορά και το έχω σίγουρα πάνω από ένα χρόνο. Αλλά δεν την παλεύω να κουβαλάω μπουκαλάκια για νερό, μωρομάντηλα, κανένα μπισκότο και να έχω και το γιογιό μαζί. Ήδη όποιος πιάνει την τσάντα μου θεωρεί ότι κουβαλάω πέτρες, αυτό θέλει έτσι κι αλλιώς την τσαντούλα του. Πολύ θα ήθελα να μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί και εγώ όταν χρειαστεί τις σηκώνω στα χέρια και από κάτω βάζουμε ανοιχτή μία σακούλα την οποία πετάμε μετά στον κάδο, αλλά κοντεύω να πάω από τη μέση μου.:evil: Για πείτε λοιπόν να μαθαίνουμε και εμείς ή μιλάτε αποκλειστικά για βόλτα με αυτοκίνητο ή με καρότσι?:confused::?

Λοιπον μετα απο μια βδομαδα χρήσης μονο τα καλυτερα έχω να πω για το pottete. Εμας μας βολεψε πολύ για τα κακα βασικα. Καλως η κακως ο μικρος μου αν δεν κανει κακα το πρωι μετα σιγουρα θα κανει εξω. Προσωπικα ειχα αγανακτήσει. Γιατι οκ οταν ειμασταν στις κουνιες που ε ει δεντρα αλλα τυχαινε να ειμαστε στα μαγαζια κ δεν ηξερα τι να τον κανω.

Mpouki εγω προσωπικα εχω καροτσι με την μικρη και κουβαλαω ουτως η αλλως ολοκληρη προικα μαζι. Δεν ξέρω αν είναι βολικο να το κουβαλας στην τσάντα. Μαλλον εξαρτάται απο το αν το χρησιμοποιες συχνα ή όχι.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...