Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ. Έχω ψωνίσει από εκεί αλλά τώρα δεν έχει κάτι τέτοιο που ψάχνω.

Ευχαριστημένη από ποιότητα και χρόνους παράδοσης;

στενό ή αερινο?σοβαρό ή πιο ανάλαφρο?Βαλε καμια φωτό στο περιπου τι ψαχνεις

σε τετοιο στυλ πχ

http://www.asos.com/Lipsy-VIP/Lipsy-VIP-Prom-Dress-with-Embellished-Shoulder/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2735898&cid=8799&Rf-300=1944&Rf-400=407,13901&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Pink#ctl00_ContentMainPage_mainImage2

Θεϊκό!...Ε βέβαια όσες είμαστε κορμάρες τέτοια κοιτάμε. Εμείς οι γεματούλες...αχ!...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ταμαράκι ευχαριστημένη είμαι, πέρσι είχα παραγγείλει εγώ το είχα προτείνει πρώτη αν θυμάμαι καλά. Το ένα φόρεμα μου είχε πέσει μεγάλο, της ανιψιάς μου το άλλο έπεσε κοντό αλλά οκ είναι 1.78 λογικό μου φάνηκε.

Το φορεματάκι που σου αρέσει είανι φανταστικό αλλά θα είναι πολύ κοντό για να κυνηγάω όλη νύχτα 2 ζουζούνια:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ταμαράκι ευχαριστημένη είμαι, πέρσι είχα παραγγείλει εγώ το είχα προτείνει πρώτη αν θυμάμαι καλά. Το ένα φόρεμα μου είχε πέσει μεγάλο, της ανιψιάς μου το άλλο έπεσε κοντό αλλά οκ είναι 1.78 λογικό μου φάνηκε.

Το φορεματάκι που σου αρέσει είανι φανταστικό αλλά θα είναι πολύ κοντό για να κυνηγάω όλη νύχτα 2 ζουζούνια:)

Δε ξέρω το 'υψος σου αλλά το μοντέλο που το φοράει είναι 1,79 :cool::cool: και φοράει το size 8

Αν δεν είσαι 1,8 και δεν φοράς το 8 αλλά μεγαλύτερο είναι νορμάλ το μήκος

Εγω με 1,60 και 10 νούμερο μου ειναι τα φορεματα της συγκεκριμένης μαρκας λίγο πάνω απο το γόνατο. Βεβαια αν το συγκεκριμενο ήταν τελειως μακρυ θα μου άρεσε πολύ περισσότερο . Ολα τα λεφτα ειναι το πάνω μερος!

1.74 είμαι ada και βάζω 12άρι προς το παρόν (είμαι σε δίαιτα, μπορεί να πέσω σε νούμερο ως τότε). Αλλά ένα φόρεμα ακόμη και ως το γόνατο δεν θα είναι πρακτικό για μένα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι όντως πανέμορφο και αν είχε μάκρος θα ήταν υπέροχο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλα εχω μεινει αφωνη. Εκανα παραγγελια απο ΑΜΑΖΟΝ την οποια μου την σπασαν σε 2 επιμερους τις οποιες και τις 2 τις παρελαβα μια εβδομαδα μετα ταυτοχρονως .....τη μία από τα ΕΛΤΑ και την αλλη απο τη UPS !!!!! μπραβο στα ΕΛΤΑ

βεβαια ακομα δεν εχω καταλαβει πως υπολογιζει τα μεταφορικα

μια παραγγελια με παπουτσια βιβλια τσαντες κλπ και πληρωσα 5 λιρες και ενα βιβλιο που εχω βαλει στο καλαθι μου ζηταει 13,38 λιρες !!!!!!!!!!!

εγω τελικα το προβλημα που ειχα απο αμαζον το ελυσα πληρωνοντας με κανονικη πιστωτικη...ισως δεν δεχονται πια προπληρωμενες...

δεν σκοπευω να παραγγειλω πια τωρα με τα μεταφορικα...:cool:

εχετε εμπειρια απο φορητο γιογιο?

ψαχνω κατι δοκιμασμενο και καλο...καμια προταση?

ευχαριστω!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

1.74 είμαι ada και βάζω 12άρι προς το παρόν (είμαι σε δίαιτα, μπορεί να πέσω σε νούμερο ως τότε). Αλλά ένα φόρεμα ακόμη και ως το γόνατο δεν θα είναι πρακτικό για μένα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι όντως πανέμορφο και αν είχε μάκρος θα ήταν υπέροχο.

επειδη ψαχνω και εγω ενα φορεμα για γαμο..στην αναζητηση μου βρηκα αυτο το σαιτ..http://www.perfectdress.gr/categories/2/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 μπορει να βρεις κατι που να σου αρεσει.. :D

επειδη ψαχνω και εγω ενα φορεμα για γαμο..στην αναζητηση μου βρηκα αυτο το σαιτ..http://www.perfectdress.gr/categories/2/%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 μπορει να βρεις κατι που να σου αρεσει.. :D

Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγω τελικα το προβλημα που ειχα απο αμαζον το ελυσα πληρωνοντας με κανονικη πιστωτικη...ισως δεν δεχονται πια προπληρωμενες...

δεν σκοπευω να παραγγειλω πια τωρα με τα μεταφορικα...:cool:

εχετε εμπειρια απο φορητο γιογιο?

ψαχνω κατι δοκιμασμενο και καλο...καμια προταση?

ευχαριστω!

εχω παρει αυτο και το χρησιμοποιω ακομα στην μεγαλη μου οταν βγαινουμε εξω.πολυ πρακτικο,διπλωνει,και πιανει μικρο χωρο, και το βαζεις οπου θελεις.

http://www.ebay.co.uk/itm/TRAVEL-PORTABLE-POTTY-TRAINER-FOLDING-TOILET-TRAINER-SEAT-BRAND-NEW-IN-BOX-/321049082973?pt=UK_Baby_Potty_Training&hash=item4ac0043c5d

ειναι καθισμα φορητο,οχι γιογιο,αλλα πολυ πρακτικη λυση.

Πολύ όμορφο! Εγώ θέλω οπωσδήποτε τιράντα ή έστω κάτι να εμποδίζει την άμεση πρόσβαση γιατί η μικρή θα ορμήσει σίγουρα στο τζιτζί;)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...