Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, κάτι πιο επίσημο ήθελα. Είναι βραδινή η βάφτιση. Επίσης θα ήθελα καλό ύφασμα. Τα tesco τα φοβάμαι λίγο σε ποιότητα και ραφή.

...

Καλησπερα,

θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις για τα Κινεζικα αφου φοβασαι ποιοτητα και ραφη.

Πολλες φορες εγφραψαν εδω κοπελες οτι ειχαν θεμα με τα νουμερα και την ποιοτητα. Δες και εδω που ειναι πολυ καλα ποιοτικα.

http://www.asos.com/

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Annagrig ευχαριστώ, έχω ψωνίσει από το asos πολλές φορές, συνήθως δεν έχει φορέματα όπως θα το ήθελα για την βάφτιση αλλά θα ρίξω μια ματιά.

Ada σε ευχαριστώ και εσένα. Θα το κοιτάξω και αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπέρα!

Στο cheapsmells δεν ισχύει πλέον το free delivery άνω των 50 λιρών;

Ενώ μπαίνω στις πληροφορίες για τα μτφ και λέει κανονικά free, μετά στο καλάθι μου βγάζει μόνο priority delivery με 9,5 περίπου ευρώ. Τι γίνεται;;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλησπέρα!!Ψάχνω φόρεμα δικό μου για την βάφτιση της κόρης μου μακρύ ή κοντό δεν με πειράζει αλλά όχι μαύρο χρώμα. Καμιά πρόταση?

Για δεs εδω αν βρειs κατι!! εχει καποια για την περισταση που θέλειs

θα έρθει γρηγορα αν κανειs την παραγγελία αμεσα!

Παρέλαβα σε 10 μέρεs. Αν γραφτειs στο newsletter θα έχειs έκπτωση 15% .

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

Στο cheapsmells δεν ισχύει πλέον το free delivery άνω των 50 λιρών;

Ενώ μπαίνω στις πληροφορίες για τα μτφ και λέει κανονικά free, μετά στο καλάθι μου βγάζει μόνο priority delivery με 9,5 περίπου ευρώ. Τι γίνεται;;

Επειδή τα αρώματα τα στέλνουν μόνο με courier υπάρχει η αντίστοιχη χρέωση. Μόνο για τα αρώματα ισχύει αυτό. Με acs παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

:evil:καλημερα

εχει καμια προβλημα να πληρωσει αμαζον με προπληρωμενη πειραιως?

ειχα μια παραγγελια πριν τα μεταφορικα αλλα η καρτα δεν ειχε λεφτα την γεμισα και εδω και 2 εβδομαδες προσπαθω να πληρωσω και ολο το απορριπτει.επικοινωνησα με πειραιως ειπαν πως εχουν καποιο προβλημα στην επικοινωνια αλλα επισημη απαντηση δεν εχω παρει...προσπαθησα να πληρωσω με την καρτα του αδερφου μου αλλα τιποτα...

καμια ιδεα??

ενω ελεγα τα καλυτερα για την πειραιως μετα απο αυτο αλλαξα γνωμη....:evil:

το ασχημο ειναι οτι οσες φορες εχουμε επικοινωνησει ολο μας λενε οτι θα μας παρουν πισω αλλα ποτε δεν γινεται...απαραδεκτοι!

ναι με οτι αλλες αγορες εχω κανει δεν εχει προβλημα....

εχει αγορασει καμια απο αμαζον μετα την αλλαγη των μεταφορικων και με ποια καρτα? αν μπορειτε ενημερωστε με για να ξερω τελικα τι να κανω...

2 πραγματα ειναι και τα θελω οπωσδηποτε !!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ναι με οτι αλλες αγορες εχω κανει δεν εχει προβλημα....

εχει αγορασει καμια απο αμαζον μετα την αλλαγη των μεταφορικων και με ποια καρτα? αν μπορειτε ενημερωστε με για να ξερω τελικα τι να κανω...

2 πραγματα ειναι και τα θελω οπωσδηποτε !!!

Αγόρασα κανονικά από το amazon μετά την αλλαγή, με πιστωτική Πειραιώς (κανονική, όχι προπληρωμένη)

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

Επειδή τα αρώματα τα στέλνουν μόνο με courier υπάρχει η αντίστοιχη χρέωση. Μόνο για τα αρώματα ισχύει αυτό. Με acs παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα.

Αλήθεια;;;

Τώρα τελευταία πρέπει να γίνεται αυτό...πέρσι που είχα παραγγείλει μια χαρά με ελτα μου ήρθαν! Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!:)

Μάλλον τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο τις τελευταίες μέρες...

δείτε τι μου απάντησαν μόλις τώρα σε ερώτηση που έκανα για τα μτφ.

"Dear .....,

Further to your email we are sorry to inform you that unfortunately due to International Aviation regulations we are currently unable to ship perfume, pressurised aerosols and nail vanish to your location at this time. We can ship all other item on our website to your location. To view only the items that can be shipped to your area, please select your location in the ʽDelivery toʼ box on the top right hand-side of our Website.

We are working to find a viable alternative for delivery to all International locations but currently cannot say when we will be able to find one.

If we can be of any further assistance please do not hesitate to contact us."

:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλο μηνα!

στο ebay που μπορω να δω το feedback που εχουν αφησει οι αλλοι για το προιον που μπορει να θελω να αγορασω???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ταμαρακι παρελαβες αρωμα την προηγουμενη εβδομαδα?

Εδω και κανενα διμηνο μου απαντανε αυτο που εγραψαν και στην marozz.

Edit

τωρα το ειδα οτι στελνουν αρωματα με κουριερ. Παλι καλα. Μεχρι προτινος δεν εστελναν καθολου

Κοριτσια καλο μηνα!

στο ebay που μπορω να δω το feedback που εχουν αφησει οι αλλοι για το προιον που μπορει να θελω να αγορασω???

απ οσο ξερω δεν γινετε..διαβασε πρωτα τα αρνητικα να δεισ αν λενε κατι γ το προιον κ μετα τα ουδετερα.αν δεν βρεισ κατι εκει τουλαχιστον ξερεις οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα.

Για δεs εδω αν βρειs κατι!! εχει καποια για την περισταση που θέλειs

θα έρθει γρηγορα αν κανειs την παραγγελία αμεσα!

Παρέλαβα σε 10 μέρεs. Αν γραφτειs στο newsletter θα έχειs έκπτωση 15% .

Ευχαριστώ πολύ. Έχω ψωνίσει από εκεί αλλά τώρα δεν έχει κάτι τέτοιο που ψάχνω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...