Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το tesco έβγαλε -50%. Να πάρω τώρα ρουχάκια για του χρόνου ή θα ξαναβγάλει μεγαλύτερη έκπτωση;:confused:

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

:evil:καλημερα

εχει καμια προβλημα να πληρωσει αμαζον με προπληρωμενη πειραιως?

ειχα μια παραγγελια πριν τα μεταφορικα αλλα η καρτα δεν ειχε λεφτα την γεμισα και εδω και 2 εβδομαδες προσπαθω να πληρωσω και ολο το απορριπτει.επικοινωνησα με πειραιως ειπαν πως εχουν καποιο προβλημα στην επικοινωνια αλλα επισημη απαντηση δεν εχω παρει...προσπαθησα να πληρωσω με την καρτα του αδερφου μου αλλα τιποτα...

καμια ιδεα??

ενω ελεγα τα καλυτερα για την πειραιως μετα απο αυτο αλλαξα γνωμη....:evil:

το ασχημο ειναι οτι οσες φορες εχουμε επικοινωνησει ολο μας λενε οτι θα μας παρουν πισω αλλα ποτε δεν γινεται...απαραδεκτοι!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

:evil:καλημερα

εχει καμια προβλημα να πληρωσει αμαζον με προπληρωμενη πειραιως?

ειχα μια παραγγελια πριν τα μεταφορικα αλλα η καρτα δεν ειχε λεφτα την γεμισα και εδω και 2 εβδομαδες προσπαθω να πληρωσω και ολο το απορριπτει.επικοινωνησα με πειραιως ειπαν πως εχουν καποιο προβλημα στην επικοινωνια αλλα επισημη απαντηση δεν εχω παρει...προσπαθησα να πληρωσω με την καρτα του αδερφου μου αλλα τιποτα...

καμια ιδεα??

ενω ελεγα τα καλυτερα για την πειραιως μετα απο αυτο αλλαξα γνωμη....:evil:

το ασχημο ειναι οτι οσες φορες εχουμε επικοινωνησει ολο μας λενε οτι θα μας παρουν πισω αλλα ποτε δεν γινεται...απαραδεκτοι!

Δεν είχα ποτέ θέμα. Δηλαδή δεν σου δέχεται την κάρτα;

Έχετε προτάσεις για ιντερνετικά μαγαζιά με είδη βάφτισης (για κοριτσάκι); Βαφτίζω τέλη Σεπτεμβρίου!!! Αν υπάρχει άλλο θέμα παρακαλώ να μου το πείτε...

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=79

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

female ρίξε μια ματιά εδώ

πήρα και εγώ για την δική μας βάφτιση και για την βάφτιση που θα είμαι νονά αυτό και αυτό και έμεινα πολύ ευχαριστημένη και με την ποιότητα και με την ραφή και το πως πέφτει πάνω μου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

female ρίξε μια ματιά εδώ

πήρα και εγώ για την δική μας βάφτιση και για την βάφτιση που θα είμαι νονά αυτό και αυτό και έμεινα πολύ ευχαριστημένη και με την ποιότητα και με την ραφή και το πως πέφτει πάνω μου.

συγγνωμη που"επεμβαινω" στην κουβεντα σας,αλλα ειδα δεν μπορω να μην σχολιασω,πολυ οραια κομματια αυτο το site! εγω ξετρελαθηκα με αυτο:

http://www.clothingattesco.com/dresses/ice-blossom-halterneck-maxi-dress/invt/by311064/&bklist=icat,4,shop,catgwomens,womens-dresses

το εχει σε δυο χρωματα,ποιο πιστευετε ταιριαζει καλυτερα σε βαφτιση το φθινόπωρο;λευκο ή λιλα;

Διαφημίσεις

και τα δύο για εμένα με μια μικρή προτίμηση παραπάνω στο άσπρο και μου άρεσε επίσης και αυτό αλλά πήρα τα πιο πάνω κάποια στιγμή που τα είχε -25% σε περίπτωση που δεν μου έπεφταν καλά να μην χάλαγα και τόσα χρήματα.Αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένη.

Επίσης αν βάλεις ύψος βάρος στήθος κτλ σου δείχνει με μοντέλο πως θα σου κάνει και προτείνει νούμερο με βάση αυτό πήγα και έπεσε τζαστ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

και τα δύο για εμένα με μια μικρή προτίμηση παραπάνω στο άσπρο και μου άρεσε επίσης και αυτό αλλά πήρα τα πιο πάνω κάποια στιγμή που τα είχε -25% σε περίπτωση που δεν μου έπεφταν καλά να μην χάλαγα και τόσα χρήματα.Αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένη.

Επίσης αν βάλεις ύψος βάρος στήθος κτλ σου δείχνει με μοντέλο πως θα σου κάνει και προτείνει νούμερο με βάση αυτό πήγα και έπεσε τζαστ

κι εγω προς το λευκο κλεινω,θα πηγαινει με οτι χρωματα τελικα αποφασισουμε με τις νονες για θεμα,στολισμο κτλ.δεν το ηξερα αυτο με το μοντελο,θα το κανω να δουμε.ευχαριστω πολυ!:)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, κάτι πιο επίσημο ήθελα. Είναι βραδινή η βάφτιση. Επίσης θα ήθελα καλό ύφασμα. Τα tesco τα φοβάμαι λίγο σε ποιότητα και ραφή.

Kira εγώ θα προτιμούσα το λιλά. Μου κάνει πιο φθινοπωρινό και επίσης είναι πολύ ιδιαίτερο και όμορφο χρώμα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, κάτι πιο επίσημο ήθελα. Είναι βραδινή η βάφτιση. Επίσης θα ήθελα καλό ύφασμα. Τα tesco τα φοβάμαι λίγο σε ποιότητα και ραφή.

Kira εγώ θα προτιμούσα το λιλά. Μου κάνει πιο φθινοπωρινό και επίσης είναι πολύ ιδιαίτερο και όμορφο χρώμα!

κοιταξε και εδω,σε αυτο το site ,ειναι απο κινα,αλλα εχει ψωνισει φιλη μου και ηταν πολυ ευχαριστημενη .

http://superbweddingdress.com/sort.asp?sort_id=5

υπαρχει και αυτο:

http://www.wholesale-weddingdress.com/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...