Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Απο pharmacy4u με αντικαταβολη εχει χρεωση παραπανω;Δεν εχω χρηματα στη προπληρωμενη μου και ελεγα να κανω παραγγελια με αντικαταβολη.

οχι δεν εχει

αλλα ετοιμασου για μαυρη ταλαιπωρια με την παραγγελια.

την τελευταια φορα μου την εσπασε χωρις προειδοποιηση σε 4 παραγγελιες τι οποιες τις εστειλε σε διαστημα 2 εβδομαδων και επρεπε να εχω συνεχεια χρηματα πανω μου μηπως εμφανιστει κανενας !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι δεν εχει

αλλα ετοιμασου για μαυρη ταλαιπωρια με την παραγγελια.

την τελευταια φορα μου την εσπασε χωρις προειδοποιηση σε 4 παραγγελιες τι οποιες τις εστειλε σε διαστημα 2 εβδομαδων και επρεπε να εχω συνεχεια χρηματα πανω μου μηπως εμφανιστει κανενας !!!!!

Α ωραια.Και δεν πηρα απο το iherb για να μην καθυστερησει πολυ.Δυστυχως δεν βρισκω αλλου αυτο που θελω οποτε....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Με οποιοδήποτε ιντερνετικό φαρμακείο, η καλύτερη επιλογή είναι η άμεση επικοινωνία μαζί τους. Κι εμένα σε διαφορετικά φαρμακεία που έχω αγοράσει προϊόντα,πολλές φορές δεν ήταν κάτι διαθέσιμο οπότε τους ενημέρωνα να μου τα στείλουν όλα μαζί (ή όχι) και να με ενημερώσουν είτε με email ή και τηλεφωνικά.Από το pharmacy4u δεν έχω αγοράσει κάτι να έχω γνώμη για την επικοινωνία τους.

Με οποιοδήποτε ιντερνετικό φαρμακείο, η καλύτερη επιλογή είναι η άμεση επικοινωνία μαζί τους. Κι εμένα σε διαφορετικά φαρμακεία που έχω αγοράσει προϊόντα,πολλές φορές δεν ήταν κάτι διαθέσιμο οπότε τους ενημέρωνα να μου τα στείλουν όλα μαζί (ή όχι) και να με ενημερώσουν είτε με email ή και τηλεφωνικά.Από το pharmacy4u δεν έχω αγοράσει κάτι να έχω γνώμη για την επικοινωνία τους.

Εχεις απόλυτο δίκιο

εγω μόνο απο pharmacy4u ψωνίζω γιατι είναι το φθηνότερο, 1 φορά μου είχαν καθυστερησει την παραγγελία αλλά τελικά τα έφεραν. Απο τότε πάντα τηλεφωνώ πριν για να βεβαιωθώ οτι είναι διαθέσιμα, οπότε σε 3 εργασιμες παραλαμβάνω. Αν κατι δεν ειναι διαθεσιμο και το βιάζομαι θα κοιταξω να το πάρω απο αλλου

Διαφημίσεις

Καλησπερα

στο bookdepository πληρωνετε με paypal?

παντως απ οτι εριξα μια ματια (μιλωντας για παιδικα βιβλια παντα) δεν βρηκα πολυ καλες τιμες.δεν κανει μεγαλες εκπτωσεις οπως το αμαζον με πανω απο 20%

σε αυτο ειναι τα περισσοτερα λιγο πιο ακριβα απο αμαζον δυστυχως...

υπαρχουν ομως και μερικα στις ιδιες η λιγο χαμηλοτερες τιμες

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Είδατε τη μειωση των μεταφορικών στο sportsdirect; Αό 14,99 πήγε 10 ευρω. Κατι είναι και αυτό. Άντε και εις κατώτερα!!! :D

Worldwide Delivery Costs

Below is the list of countries Etail currently deliver to and the current minimum delivery charges. These amounts are provided as estimates only and additional charges may be incurred dependent upon the size weight and value of the goods. The actual delivery charges will be calculated for you on the checkout pages prior to acceptance of your order. If your country does not appear on this list please contact Customer Services

Europe

Austria 4,99 ? Belgium 4,99 ? Bfpo 7,19 ? Bulgaria 10,00 ? Cyprus 13,19 ? Czech Republic 7,00 ? Denmark 4,99 ? Estonia 7,00 ? Finland 4,99 ? France 4,99 ? Germany 4,99 ? Gibraltar 4,99 ? Greece 10,00 ? Guernsey 4,99 ? Hungary 7,00 ? Ireland 4,99 ? Italy 4,99 ? Jersey 4,99 ? Latvia 7,00 ? Lithuania 7,00 ? Luxembourg 4,99 ? Malta 13,19 ? Netherlands 4,99 ? Poland 7,00 ? Portugal 4,99 ? Romania 10,00 ? Slovakia 7,00 ? Slovenia 7,00 ? Spain 4,99 ? Sweden 4,99

kGUSp3.png aMgOp3.png

Αν και το εχω ξαναγραψει www.parapharmacie.gr και www.pharmacy2go.gr παραλαβη ΠΑΝΤΑ την επομενη μερα και αριστη επικοινωνια

απο pharmacy2go ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη.

Και βαζει συχνα καλες προσφορες.

Διαφημίσεις

http://www.pharmacybay.gr/?section=product&rel=5595

Τυχαία έπεσα πάνω του και δε μπορω να μην το σχολιάσω!!!!!

16,44 αρχική τιμή???????? 7 ευρώ το πήρα από φαρμακειο της γειτονιάς μου!!!

Ποιο 1+1 δώρο? το πληρώνεις και κανονικά το 2ο... Η προσφορά ειναι εντελώς πλασματική!!!!!!

http://www.parapharmacie.gr/index.php?id_product=988&controller=product

http://www.pharmacy4u.gr/myrtle-insect-repellent-milk-150ml-p-4097.html

http://www.pharmacybay.gr/?section=product&rel=5595

Τυχαία έπεσα πάνω του και δε μπορω να μην το σχολιάσω!!!!!

16,44 αρχική τιμή???????? 7 ευρώ το πήρα από φαρμακειο της γειτονιάς μου!!!

Ποιο 1+1 δώρο? το πληρώνεις και κανονικά το 2ο... Η προσφορά ειναι εντελώς πλασματική!!!!!!

http://www.parapharmacie.gr/index.php?id_product=988&controller=product

http://www.pharmacy4u.gr/myrtle-insect-repellent-milk-150ml-p-4097.html

Απίστευτο!!Η κοροϊδία!!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...