Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ναι, το Αμαζον πλέον μας προτρέπει να κάνουμε μεγάλες παραγγελίες. για ένα ρολόι που είχα στο καλάθι μου θέλουν 5,50 λίρες. άλλαξα την ποσότητα σε 10 κ τα μεταφορικά πήγαν 6.80.

πάντως εμένα μου φαίνεται σαν προμοσιον.μας έκαναν αρκισμενους πελάτες,μας έκαναν να κοιτάμε με μανία το αμαζονοκαλαθο, να είναι η πρώτη μας επιλογή στο ψάξιμο και τσαααακ παρτην τώρα..ορκισμενε πελάτη εδω θ γυρίσεις !!

Σε πάνες ή μωρομάντηλα ενώ το ένα πάει στις 8 λίρες και ,μετά ανεβαίνει ανά 3.7 σχεδόν με μέγιστη παραγγελία τα 5 τεμ.

Εγώ το έριξα σε online chat παραπόνων ,την έπιασα αδιάβαστη και της έφαγα κάνα 7λέπτο χαλαρά ...αναγνωρίζοντας στο τέλος ότι δεν φταίει αυτή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εν ολίγοις "χέ...ρετώ σας τον πλάτανο" άμα θέλετε ψωνίζετε. Όπως μόλις διάβασα πολλοί είναι δυσαρεστημένοι, θα μειωθούν οι πωλήσεις τους αλλά προφανώς αυτό είναι κάτι που ήδη το έχουν υπολογίσει. Εν καιρώ θα δείξει πως θα πάει το πράγμα.

Μέχρι τότε εμείς απλώς θα ψάχνουμε την πιο συμφέρουσα λύση.

Λοιπόν, για όσες ψώνιζαν μεταχειρισμένα βιβλία, έχω νέα!!! Επειδή πάντα κοιτούσα αυτά με δωρεάν μεταφορικά δεν ήξερα τι γίνεται με τα άλλα!! Κάποιοι από τους πωλητές που στέλλουν βιβλία σε τιμή 0,01 λίρες, στέλλουν και ελλάδα, τα ακριβότερα πχ. φιλολογικά που κοίταζα μπορεί να έχουν με δωρεάν μεταφορικά 4 και λίρες. Έβαλα ένα με 0,01 και βγαίνει 4 λίρες με μεταφορικά, το ίδιο πράγμα δηλαδή καμιά φορά και πιο φθηνό. ΑΛΛΑ δεν υπάρχει κάλυψη fulfilled by amazon, τα στέλλει ο ίδιος ο πωλητής. Δεν το παρουσιάζω ως εναλλακτική, γιατί είναι διαφορετική περίπτωση, απλά είναι και αυτή μια δυνατότητα αν κάποιος χρειάζεται κάποιο γενικά ακριβό βιβλίο.

a0Nsp3.png

Λοιπόν, για όσες ψώνιζαν μεταχειρισμένα βιβλία, έχω νέα!!! Επειδή πάντα κοιτούσα αυτά με δωρεάν μεταφορικά δεν ήξερα τι γίνεται με τα άλλα!! Κάποιοι από τους πωλητές που στέλλουν βιβλία σε τιμή 0,01 λίρες, στέλλουν και ελλάδα, τα ακριβότερα πχ. φιλολογικά που κοίταζα μπορεί να έχουν με δωρεάν μεταφορικά 4 και λίρες. Έβαλα ένα με 0,01 και βγαίνει 4 λίρες με μεταφορικά, το ίδιο πράγμα δηλαδή καμιά φορά και πιο φθηνό. ΑΛΛΑ δεν υπάρχει κάλυψη fulfilled by amazon, τα στέλλει ο ίδιος ο πωλητής. Δεν το παρουσιάζω ως εναλλακτική, γιατί είναι διαφορετική περίπτωση, απλά είναι και αυτή μια δυνατότητα αν κάποιος χρειάζεται κάποιο γενικά ακριβό βιβλίο.

Υποθετω οτι οπως στο ebay;Μονο που δεν θα εχει paypal:(

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Γιατί τι έγινε; (καλά εγω τα χω όλα κλειδωμένα αλλά λέμε...)

Γιατί ο οποιοσδήποτε μπαίνει παίρνει φώτος οι φίλοι των φίλων σου κτλ κτλ

Καλαμαρακι εγω δεν προλαβα να γραψω ακομα αλλα να ρωτησω πως κλειδωνουν ολ'αυτα?

Συγνωμη για το offtopic.

Πας εδώ κ διαβάζεις, εύκολο είναι κ γρήγορο

Και επειδή είναι πολλά πάρε μερικές πηγές για να πάρεις ιδέα , αν και νομίζω ανοίγοντας τις ρυθμίσεις σιγά σιγά θα τα βρεις όλα.

https://www.eff.org/deeplinks/2013/01/how-protect-your-privacy-facebooks-graph-search

http://www.wikihow.com/Protect-Your-Private-Information-on-Facebook

Message From Customer Service

Hello,

I do understand your concern.

If customers from Greece wish to purchase the items then you can find our current international delivery rates on our help page:

www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=11072981

As I can't speculate on future offers, Iʼm unable provide any additional information on this issue.

However, I will pass your message on to the appropriate department who will be glad to review your feedback. Customer feedback such as yours helps us to continue improving the selection and service we provide. We appreciate the time you've taken to write to us.

One of our aims is to provide a convenient and efficient service and I realise that we have not met that standard in this case. I hope that you will allow us another opportunity to serve you in the future. Please accept our apologies.

We look forward to seeing you again soon.

Warmest regards,

Kirubhananthan R.

Απαντηση στο δευτερο μεηλ που τους εστειλα.Καλα κρασια!Δεν ασχολουμαι αλλο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Και το δικό μου μεηλ ήταν τυπικότατο.Τους απάντησα,δεν κρατήθηκα αλλά μέχρι εκεί.Δεν θα πεθάνω και χωρίς το άμαζον.Και η λογική πως μας έκαναν amazoncholics δεν μου αρέσει καθόλου (ίσως γιατί μέσα μου ξέρω πως όντως το έκαναν).Οκ λοιπόν.Τέρμα η εξάρτηση.Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές..δεν μπορεί..Είμαι ακόμα θυμωμένη πάντως αν και ίσως είναι μια ευκαιρία να πάψω να κάνω τόσες αγορές λόγω αυξομείωσης τιμών στο καλάθι.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Message From Customer Service

Hello,

I'm sorry to hear that you're unhappy about the change in delivery charge to Greece.

Please be informed that as previously informed FREE Super Saver Delivery to Greece on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT).

You can find our current international delivery rates on our help page:

www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=11072981

As I can't speculate on future offers, Iʼm unable provide any additional information on this issue.

Also, I have checked the previous correspondence and I am sorry for the incorrect response provided by my colleague regarding the Prime membership.

Currently, we are offering Prime deliveries to United Kingdom delivery addresses only.

I'm sorry that you disapprove of these features; however, this is how the ordering system works at the moment. There are possibilities that these features may be changed in future. Rest assured that I have brought this to the attention of the appropriate department within Amazon.co.uk for consideration.

We truly value this kind of feedback, as it helps us continue to improve our website and provide a better service to our customers.

You have been a valued customer of ours and I hope that you will give us another opportunity to prove the quality of our service to you in the future.

We look forward to seeing you again soon.

Warmest regards,

Karthick A

Και 'μενα μου έστειλαν απάντηση στο δεύτερο μειλ.

Κανένα νέο όπως βλέπετε. Παραδέχεται πως ο προηγούμενος μου έλεγε άκυρα πράγματα και θα μεταβιβάσει τη δυσαρέσκειά μου.

Εν κατακλείδι φέξε μου και γλίστρησα... :tongue:

VmC1p2.png

Διαφημίσεις

http://www.vitacenter.gr/

το ξέρουμε;

Τεσταρα καποια προιοντα και εξακολουθει και το www.e-farmacy.gr να είναι πιο φτηνο...

αν το δοκιμασεις πες το μας γιατι τα προιοντα στα διαδικτυακα φαρμακεια δεν ειναι τα ιδια παντα

δοκιμαστε το healthzone.gr! πολυ καλες τιμες και πολυ εξυπηρετικοι!

πεμπτη πρωι εκανα την παραγγελια, πεμπτη μεσημερι με πηραν τηλ να την επιβεβαιωσουν και δευτερα πρωι ηρθε η παραγγελια μου(ειμαι επαρχια)

α! την 1η φορα που παρηγγειλα επειδη δεν ειχαν το συγκεκριμμενο υγρο για τους φακους που παιρνω μου τηλεφωνησαν να με ενημερωσουν, και αν ηθελα να βαλω καποιον αλλον!!

E2dQp2.png

3XaBp2.png

Παιδια αυτο το http://www.play.com που αναφερεται καπου στο discussion στο amazon το εχει χρησιμοποιησει κανεις;Απο το λιγο που το κοιταξα γραφει δωρεαν μεταφορικα(στην Ελλαδα εως 30 λιρες ομως)

3231580x15ta1yz3w.gif

Τεσταρα καποια προιοντα και εξακολουθει και το www.e-farmacy.gr να είναι πιο φτηνο...

αν το δοκιμασεις πες το μας γιατι τα προιοντα στα διαδικτυακα φαρμακεια δεν ειναι τα ιδια παντα

Τι εννοείς?Δεν ειναι γνήσια ή είναι άλλου εργοστασίου?

Παιδια αυτο το http://www.play.comπου αναφερεται καπου στο discussion στο amazon το εχει χρησιμοποιησει κανεις;Απο το λιγο που το κοιταξα γραφει δωρεαν μεταφορικα(στην Ελλαδα εως 30 λιρες ομως)

Έχω κάνεις πολλές αγορές από εκεί και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...