Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

ε, να δηλώσω τότε διεύθυνση παράδοσης στο τελωνείο του κήπου....!!! κάπου εκεί πάνω στη γέφυρα για να πας απέναντι.... tragik!!!!

Οπως δεν καταλαβαινω το ιταλικο που μας χρεωνει οσο την Φινλανδια και την Ισλανδια και ειμαστε διπλα τους.Ουφφφ τελος παντων οσο το ψαχνω τοσο πιο πολυ χαλιεμαι:|

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κομμένες λοιπόν από το free super saver delivery οι εξής χώρες

Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City

Αν εξαιρέσετε την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία, οι υπόλοιπες ΔΕΝ είναι κράτη μέλη της Ε.Ε.

Μήπως έχει κάποια σχέση αυτό ?

Σκέψεις κάνω, δεν ξέρω κάτι ούτε είμαι σίγουρη.

Μου κάνει εντύπωση όμως η επιλογή των χωρών .................

Προτείνω να στείλουμε την ίδια ώρα όσες περισσότερες μπορούμε μέιλ στο ΑΜΑΖΟΝ, να τους κατακλύσουμε.

Επίσης προτείνω ο τρόπος μας να είναι πιεστικός και δεικτικός, με τακτ αλλά απαιτητικος.

Τι λέτε ?

ΟΚ το ΑΜΑΖΟΝ ιδιωτική εταιρεία είναι, έχει καθε δικαίωμα να αλλάζει τους όρους συναλλαγής του.

Όμως τόσο χρόνια έχουμε αφήσει αρκετά χρήματα, κάτι μπορούμε να πουμε παραπάνω.

Ίσως να στελνουμε μέιλς την ιδια ώρα διάφορες ώρες μέσα στην ημέρα ?

Επίσης έχετε υπόψη σας ότι είναι ανοικτή σχετική συζήτηση στο ΑΜΑΖΟΝ.

BOftp3.png PzWNp3.png

Εγώ πάντως έστειλα μειλ με παράπονα το πρωι, μου απάντησαν οτι λυπούνται που είμαι απογοητευμένη απ την αλλαγή και πως προώθησαν το μειλ μου στο αντίστοιχο τμήμα.

Όχι, δεν θα πάψω να ψωνίζω. Έτσι κι αλλιώς δεν κάνω περιττές αγορές γιατί απλά δεν μπορώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τονίσω τη δυσφορία μου.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κομμένες λοιπόν από το free super saver delivery οι εξής χώρες

Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City

Αν εξαιρέσετε την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία, οι υπόλοιπες ΔΕΝ είναι κράτη μέλη της Ε.Ε.

Μήπως έχει κάποια σχέση αυτό ?

Σκέψεις κάνω, δεν ξέρω κάτι ούτε είμαι σίγουρη.

Μου κάνει εντύπωση όμως η επιλογή των χωρών .................

Προτείνω να στείλουμε την ίδια ώρα όσες περισσότερες μπορούμε μέιλ στο ΑΜΑΖΟΝ, να τους κατακλύσουμε.

Επίσης προτείνω ο τρόπος μας να είναι πιεστικός και δεικτικός, με τακτ αλλά απαιτητικος.

Τι λέτε ?

ΟΚ το ΑΜΑΖΟΝ ιδιωτική εταιρεία είναι, έχει καθε δικαίωμα να αλλάζει τους όρους συναλλαγής του.

Όμως τόσο χρόνια έχουμε αφήσει αρκετά χρήματα, κάτι μπορούμε να πουμε παραπάνω.

Ίσως να στελνουμε μέιλς την ιδια ώρα διάφορες ώρες μέσα στην ημέρα ?

Επίσης έχετε υπόψη σας ότι είναι ανοικτή σχετική συζήτηση στο ΑΜΑΖΟΝ.

Ωχ εχεις δικιο.:shock:

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ πάντως έστειλα μειλ με παράπονα το πρωι, μου απάντησαν οτι λυπούνται που είμαι απογοητευμένη απ την αλλαγή και πως προώθησαν το μειλ μου στο αντίστοιχο τμήμα.

Όχι, δεν θα πάψω να ψωνίζω. Έτσι κι αλλιώς δεν κάνω περιττές αγορές γιατί απλά δεν μπορώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τονίσω τη δυσφορία μου.

Θα στειλω κι εγω αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα ασχοληθουνε οσα κι αν στειλουμε...:evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Και εγώ έστειλα πριν κανένα μισάωρο μέιλ με παράπονα... τί να πω ελπίζω να πιάσουν τόπο.

chatzico Συμφωνώ με την ιδέα σου άσχετα με το ότι ήδη έστειλα δεν έχω πρόβλημα να στείλω ξανά!

VmC1p2.png

Θα συντάξω ένα μνμ αργότερα απόψε, αν θέλετε σας το βάζω εδώ και όποια θέλει το τσιμπάει και το στέλνουμε ?

Τι λέτε να είμαστε έτοιμες για αποστολή κατά τις 11 ?

Βολεύει ?

BOftp3.png PzWNp3.png

Θα συντάξω ένα μνμ αργότερα απόψε, αν θέλετε σας το βάζω εδώ και όποια θέλει το τσιμπάει και το στέλνουμε ?

Βολεύει ?

Ok ;)

3231580x15ta1yz3w.gif

και εγώ μέσα είμαι αν αντέξω βέβαια γιατί με το νεογέννητο και τα 3 παιδιά γενικά δεν ξέρω αν θα αντέξω.Αλλά το μειλ θα το στείλω όσες φορές θέλετε γιατί και εγώ ψώνιζα συνέχεια

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Βολεύει ?

Βρίσκω υπεροχη αυτήν την ιδέα! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορει να γίνει!

23:00 λοιπόν θα στείλω κ΄εγώ!

Μεγαλη απογοήτευση...

Βολεύει ?

Κι εγώ μέσα!

Αν θες βαλε το μνμ εδω γιατι τα αγγλικα μου είναι φτωχά :oops::oops:

Dear Sirs, I have been a dedicated customer of yours since .......

Ever since, you were always the first to look when I wanted to do some shopping. In most cases, I did my shopping exclusively from you.

I always referred to you as the more reliable shopping source, always fast in dispatching and in solving problems of usually minor importance when they came up.

Free Super Saver Delivery was of course a mighty reason for choosing you. In most cases I ended up buying more as your shopping terms were unbeatable.

Needless to say I totally disapprove of your recent change in terms according to which Free Super Saver Delivery is no longer available for my country. Your attitude is sudden, mindless and not explained to your valued customers.

You should definitely know that customers from countries excluded will absolutely lower their shopping from you. Don't you care about this ?

How come you continue sending in Free Super Saver Dellivery to neighbor countries and have left out ours ????

When I first read your announcement I realized that apart from Greece, Spain and Italy, all other excluded countries are not E.U. country members. Do you think this is a fair attitude to customers who valued you no matter the crisis hitting us ?

I would definitely appreciate some straightforward answers.

If you care at all.

Τι λέτε ? Ακούω διορθώσεις, προτάσεις κλπ

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...