Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Άδειασα όλο το καλάθι μου (ακόμα κι από τα saved for later) και τους έστειλα και μήνυμα να διαγράψουν το μέιλ μου από το νιουζλέτερ τους καθώς δεν επιθυμώ να ενημερώνομαι πλέον για προσφορές τους εφόσον δεν υπάρχει πια η δυνατότητα δωρεάν αποστολής. Ίσως στο μέλλον να ξαναψωνίσω από εκείνους αν με συμφέρει.

Τους έβαλα και στα ανεπιθύμητα να μην γεμίζω με νέα μείλ κάθε τρεις και λίγο.

(Βρε λέτε να διαμαρτυρήθηκαν από τα ΕΛΤΑ για τον όγκο δουλειάς, λέτε? χαχαχαχαχα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνώμη αλλά σας βρίσκω υπερβολικές μερικές ναι μεν απογοητευμένες αλλά υπερβολικές.Δεν έχει τύχει ποτέ τόσα χρόνια να πάρετε κάτι πραγματικά σε πολύ καλή τιμή; Αν τα βάλετε κάτω θα δείτε ότι έχετε κερδίζει τόσα που σε πολύ καλές προφορές ακόμα και με μεταφορικά συμφέρει. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα ιντερνετικά καταστήματα έχουν κάποια χρέωση μεταφορικών.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

συγνώμη αλλά σας βρίσκω υπερβολικές μερικές ναι μεν απογοητευμένες αλλά υπερβολικές.Δεν έχει τύχει ποτέ τόσα χρόνια να πάρετε κάτι πραγματικά σε πολύ καλή τιμή; Αν τα βάλετε κάτω θα δείτε ότι έχετε κερδίζει τόσα που σε πολύ καλές προφορές ακόμα και με μεταφορικά συμφέρει. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα ιντερνετικά καταστήματα έχουν κάποια χρέωση μεταφορικών.

Εννοειται αμα συμφερει σε σχεση με αλλο καταστημα ηλεκτρονικο ή μη θα ψωνισω.Ομως εχω την εντυπωση οτι σε ιδιες τιμες θα βρω κι αλλου.Η αληθεια ειναι οτι μαλλον δεν θα πολυσυμφερει πλεον.Οπως πχ για τα βιβλια που επαιρνα δεν προκειται να ξαναπαρω αφου αλλου τα ιδια τα βρισκω χωρις μεταφορικα.

Παντως κριμα.Απο οσο θυμαμαι τελος του 2010 μπηκαν τα δωρεαν μεταφορικα.Αντε σε δυομιση χρονια παλι!:rolleyes:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ θα ξαναψωνίσω γιατί όταν κάνουν εκπτώσεις στα παπούτσια πχ οι τιμές σε σχέση με εδώ είναι τιμές κόστους. Απλά τώρα θα τα παίρνω δέκα ευρώ πάνω, πάλι θα είναι πολύυυυυ φθηνότερα από εδώ. Από ότι είδα πάντως στα ογκώδη και ακριβά αντικείμενα (ακριβά εννοώ από 100 λίρες και πάνω) συμφέρει περισσότερο από ότι στα μικρά.

Αυτό που με στεναχώρησε πιο πολύ τελικά είναι η μαύρη Παρασκευή που θα έχει μεταφορικά φέτος...

VmC1p2.png

Κοιτάξτε, είναι αμφίδρομο, είχε καλές προσφορές, αλλά έτσι ψωνίζαμε και περισσότερο. Δηλ. πολλά πράγματα μπορεί και να μην τα είχα πάρει αν δεν τα είχα βρει στο άμαζον. Οι πάγιες αγορές μου ήταν βιβλία και μωρομάντηλα, αυτά δεν συμφέρουν με μεταφορικά. Αν ήταν όπως το παλιό ιταλικό άμαζον πχ. που είχε για ορισμένα κομμάτια δεδομένα μεταφορικά, παίρνεις όσα πιο πολλά μπορείς διαιρείς και βγαίνει καλή και πάλι η τιμή, αν με την ποσότητα αυξάνονται τα μεταφορικά, βγαίνει πχ. το κάθε βιβλίο μία ή δύο λίρες πιο ακριβά, ε δεν συμφέρει μετά να το πάρω από το άμαζον. Τα βρίσκω αλλού ή βρίσκω κάποιες προσφορές αλλού και ξαναχρησιμοποιώ την κάρτα της δανειστικής μας βιβλιοθήκης που την είχα βάλει στα αζήτητα τον τελευταίο χρόνο... Δύο πακέτα μωρομάντηλα έχουν 11 λίρες μεταφορικά, δεν λέει.. Αλλά φυσικά έχω ψωνίσει με μεταφορικά και από το γερμανικό και από το ιταλικό άμαζον, αν συνεχίσει να συμφέρει θα συνεχίζουμε να ψωνίζουμε φαντάζομαι... Και θα κάνουμε ό,τι κάναμε και προ άμαζον, βόλτες στα στοκ και ψάξιμο... Απλά είναι τεράστια ευκολία το άμαζον... Ε, να μην λυπηθούμε και λίγο;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, έχεις δίκιο, δεν διαγράφουμε πλήρως το άμαζον από τις επιλογές μας, απλώς δεν θα αποτελεί πια μία από τις πρώτες μου επιλογές. Εννοείται πως αν συμφέρει και θα προτιμάται. Όμως δεν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να παίρνω τα μέιλ τους για πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν. Δηλαδή εννοώ πως ούτως ή άλλως το νιουζλέτερ τους για εμένα είχε καταντήσει κουραστικό καθώς στα προτεινόμενα μόνο προσφορές δεν έστελναν. Τελευταία δε, καναν εκπτωτικό κωδικό για πράγματα που ήταν πανάκριβα και αργά ή γρήγορα θα έπεφτε ακόμα χαμηλότερα η τιμή τους.

Το να ζητήσω να με διαγράψουν από το νιουζλέτερ τους είναι μία καλή ευκαιρία να δείξω πως ενοχλούμαι από την τόσο ξαφνική αλλαγή τους. Θα μπορούσαν να ενημερώσουν "μέχρι τότε δωρεάν μεταφορικά".Ναι, μπορεί να κερδίσαμε τόσο καιρό από τα δωρεάν μεταφορικά τους αλλά δεν ξεφεύγω από το σκεπτικό "ψάχνω και αγοράζω οικονομικότερα".

Απλώς τώρα θα ψάχνουμε περισσότερο.

τώρα μιλάς πιο ήρεμα.Και έτσι πρέπει να ψάχνουμε και ότι μας συμφέρει είτε είναι το άμαζον είτε οτιδήποτε άλλο.Και εννοείται ότι ούτε εμένα μου άρεσε που έκοψαν τα δωρεάν μεταφορικά αλλά αργά ή γρήγορα θα το πα΄ρουν το μήνυμα μόλις δουν πόσο θα μειωθούν τα έσοδά τους από ελλάδα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Ένα πράγμα δεν μου κάθεται καλά. Η Ιταλία και η Ισπανία είχαν τα δικά τους άμαζον....

Ναι, αλλά τουλάχιστον στο ιταλικό που παρακολουθούσα στα βιβλία, δεν είχαν τις ίδιες τιμές, κάποια ήταν πιο φθηνά κάποια πιο ακριβά... Εκείνοι όμως συνεχίζουν να έχουν δωρεάν μεταφορικά από το Ιταλικό άμαζον πχ. http://www.amazon.it/gp/help/customer/display.html/ref=footer_shiprates?ie=UTF8&nodeId=200522630, το ιταλικό άμαζον καλύπτει και το Σαν Μαρίνο και το Βατικανό φυσικά. Φαντάζομαι ότι και οι άλλες χώρες καλύπτονται από κάποιο άλλο άμαζον, άραγε η Ανδόρρα από το Ισπανικό;

Edit, όχι η Ανδόρρα δεν καλύπτεται από το ισπανικό

a0Nsp3.png

Ναι, αλλά τουλάχιστον στο ιταλικό που παρακολουθούσα στα βιβλία, δεν είχαν τις ίδιες τιμές, κάποια ήταν πιο φθηνά κάποια πιο ακριβά... Εκείνοι όμως συνεχίζουν να έχουν δωρεάν μεταφορικά από το Ιταλικό άμαζον πχ. http://www.amazon.it/gp/help/customer/display.html/ref=footer_shiprates?ie=UTF8&nodeId=200522630, το ιταλικό άμαζον καλύπτει και το Σαν Μαρίνο και το Βατικανό φυσικά. Φαντάζομαι ότι και οι άλλες χώρες καλύπτονται από κάποιο άλλο άμαζον, άραγε η Ανδόρρα από το Ισπανικό;

Edit, όχι η Ανδόρρα δεν καλύπτεται από το ισπανικό

Το γερμανικο το Λιχτενσταιν αλλα Νορβηγια κι αυτη νομιζω δεν εχει δωρεαν αποστολη απο καποιο αλλο αμαζον.Απορω πως γινεται η Τουρκια να εχει λιγοτερα μεταφορικα απο εμας...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Το γερμανικο το Λιχτενσταιν αλλα Νορβηγια κι αυτη νομιζω δεν εχει δωρεαν αποστολη απο καποιο αλλο αμαζον.Απορω πως γινεται η Τουρκια να εχει λιγοτερα μεταφορικα απο εμας...

ε, να δηλώσω τότε διεύθυνση παράδοσης στο τελωνείο του κήπου....!!! κάπου εκεί πάνω στη γέφυρα για να πας απέναντι.... tragik!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...