Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

A, ευτυχώς, γιατί έβαλα και για τις χώρες http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=mk_sss_dp_1?ie=UTF8&nodeId=200039400&pop-up=1 και δεν έχει αλλάξει τίποτα...

Συγγνώμη για τον πανικό, η αληθεια είναι ότι έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου... Μεγάλη εξάρτηση τελικά!!!!!

μα αυτο δεν λεμε....το διαβασα σε 3 σημεια

τα καταργησε τα δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα !!!! μεχρι χτες ισχυε.....

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_492868_top_fre?nodeId=1204872

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To βρήκα.... Τι θα κάνουμε τώρα;;;;;;

KIDS, συγγνώμη για το μπερδεμα, εκεί που διαβασα πριν, ήταν η ελλάδα ακόμα μέσα και τώρα δηλαδή ακόμα την γράφει: Super Saver Delivery on Amazon.co.uk

Super Saver Delivery is currently available for customers ordering items to the UK and many international destinations.

Destination Eligible Items Minimum Spend Threshold

UK All items except Gift Certificates and non-FBA marketplace items.

Add-on Items are eligible as long as you are ordering at least £20 of eligible products. No minimum spend

Eligible European Destinations

(Belgium, Denmark, Luxembourg, Netherlands, Andorra, Finland, Gibraltar, Greece, Iceland, Ireland, Italy, Liechtenstein, Norway, Portugal, San Marino, Spain, Sweden, Vatican city and Poland.)

a0Nsp3.png

Τέλεια. ...

Ξεκινατε ομαδες για ομαδικές παραγγελίες

............

Τι Να πω..... αναμενόμενο ηταν με τα τοσα κ τοσα που γίνονταν δεν συμφέρει πια.

Μένει να δούμε μόνο πως λειτουργούν τα μεταφορικά, δεν προλαβαίνω τώρα, είναι σταθερό ποσό ή προστίθεται ποσό μεταφορικών ανά προϊόν.... Ουφ... και ξαναουφ και πάλι ουφ, ουφ, ουφ.....

a0Nsp3.png

Κρίμα, πολύ κρίμα. Πλέον προσωπικά θα το σκέφτομαι να παραγγείλω ενώ μέχρι τώρα ήμουν τακτικότατη όπως και όλες μας. Σκέφτομαι να στείλω παράπονα. Θα ακολουθήσει καμία;

Δεν είναι τρομερό το ποσό αλλά είναι επιβάρυνση πως να το κάνουμε. Έχω μια σκούπα κι έναν ατμοκαθαριστή στο καλάθι και βγάζει 11.30 λίρες μεταφορικά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Κρίμα, πολύ κρίμα. Πλέον προσωπικά θα το σκέφτομαι να παραγγείλω ενώ μέχρι τώρα ήμουν τακτικότατη όπως και όλες μας. Σκέφτομαι να στείλω παράπονα. Θα ακολουθήσει καμία;

Δεν είναι τρομερό το ποσό αλλά είναι επιβάρυνση πως να το κάνουμε. Έχω μια σκούπα κι έναν ατμοκαθαριστή στο καλάθι και βγάζει 11.30 λίρες μεταφορικά.

Σε μεγάλα αντικείμενα η επιβάρυνση μπορεί να μην είναι μεγάλη, αλλά σε ψιλοπράγματα που είναι ευκαιρίες λογικά με τα μεταφορικά θα πάψουν να είναι ευκαιρίες.

Για τα παράπονα θα στείλω και εγώ... ψώνιζα μόνο από τις προσφορές του άμαζον γιατί εδώ σε φυσικά καταστήματα το πορτοφόλι μου δεν σήκωνε.

Το Javari ακόμη έχει free μεταφορικά.

VmC1p2.png

Παιδιά βοήθεια!!! Πάω να περάσω πράγματα από άμαζον που κανονικά έχουν δωρεάν μεταφορικά και δεν μου βγάζει δωρεάν. Δοκίμασα μωρομάντηλα, βιβλία ό,τι παίρνω δηλαδή συνήθως, τίποτα. Μπορεί κάποια να δοκιμάσει με ό,τι θέλει να μου πει αν συμβαίνει μόνο σε μένα;;;;;;

Δυστυχως!!!ουτε εγω μπορω.....

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=1204872

Which European countries are currently eligible for FREE Super Saver Delivery?

FREE Super Saver Delivery on eligible orders over £25 is currently available to Belgium, Denmark, Finland, Gibraltar, Iceland, Republic of Ireland, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal and Sweden. FREE Super Saver Delivery to Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT).

r1OMp3.png KcCbp3.png

Είμαι για παράπονα, απλά δεν προλαβαίνω σήμερα... Αν και δεν νομίζω να γίνει τίποτα, θυμάστε που λέγαμε να μην ζητάμε αντικατάσταση χαμένων από το άμαζον αλλά να ψάχνουμε στα ταχυδρομεία... αν και δεν νομίζω να ήταν μόνο αυτό....

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Πλακα μας κανουν;11 λιρες;;;Τι ειναι αυτα που διαβαζω μολις ανοιξα το ιντερνετ!!!Ειμαι και απο το κινητο και δεν μπορω να το ψαξω....Αλλαξε και για αλλες χωρες ή μονο Ελλαδα;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Πλακα μας κανουν;11 λιρες;;;Τι ειναι αυτα που διαβαζω μολις ανοιξα το ιντερνετ!!!Ειμαι και απο το κινητο και δεν μπορω να το ψαξω....Αλλαξε και για αλλες χωρες ή μονο Ελλαδα;

Άλλαξε και άλλες χώρες Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City.

Εμένα για ένα σετ πλαστικά μπωλ 30 λιρών μου έβγαλε μεταφορικά 7.50 λίρες...

VmC1p2.png

Άλλαξε και άλλες χώρες Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City.

Εμένα για ένα σετ πλαστικά μπωλ 30 λιρών μου έβγαλε μεταφορικά 7.50 λίρες...

Αρα λογικα δεν εγινε επειδη τα ελτα χανουν τα πακετα κλπ.Κατι αλλο θα παιζει...

Πολλα ειναι τα μεταφορικα στο γαλλικο δεν ειναι λιγοτερα ή αλλαξε κι εκει;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...