Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια θα κανω παραγγελια στο iherbs πρωτη φορα για αντηλιακό για την μικρη μου και θα ηθελα να ρωτησω ποσο ειναι τα μεταφορικα τους και αν τα στελνουν γρηγορα. Ευχαριστω πολυ.

fgjv1ucccm3cnpsv.png

ouhlp3.png

Κορίτσια θα κανω παραγγελια στο iherbs πρωτη φορα για αντηλιακό για την μικρη μου και θα ηθελα να ρωτησω ποσο ειναι τα μεταφορικα τους και αν τα στελνουν γρηγορα. Ευχαριστω πολυ.

Εχω παραγγειλει 2 φορες και παρελαβα με ταχυδρομειο σε 7-10 μερες.

Τα μεταφορικα ειναι 4 δολλαρια με οριο βαρους 1814γρ http://www.iherb.com/info/international.

Να χρησιμοποιησεις και καποιον εκπτωτικο κωδικο.

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ενδιαφέρομαι να αγοράσω καθισματάκι αυτοκινήτου για το ανηψάκι μας, το οποίο θα γεννηθεί τέλος Οκτώβρη. Ψάχνω στο άμαζον και έχω μπερδευτεί... θέλω να πάρω ένα καλό που θα το χρησιμοποιήσουν όσο γίνεται περισσότερο. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Τουλάχιστον αν γίνεται να μου δώσετε μια κατεύθυνση για το τί εξαρτήματα(?) ή προδιαγραφές πρέπει να έχει.

VmC1p2.png

Eυχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση. Ψαχνω για κωδικο αλλα δεν μου εχουν στειλει τιποτα. Που θα βρω και ακομα, ερχονται με απλο ταχυδρομιο?

με απλο ταχυδρομειο παρελαβα και τις 2 φορες.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις τον κωδικο που μου εστειλαν, για οποιον θελει να παραγγειλει πρωτη φορα, TTV483

Καλες αγορες!!!

Ριξε και μια ματια http://www.iherb.com/Trial-Pricing

r1OMp3.png KcCbp3.png

Παιδιά βοήθεια!!! Πάω να περάσω πράγματα από άμαζον που κανονικά έχουν δωρεάν μεταφορικά και δεν μου βγάζει δωρεάν. Δοκίμασα μωρομάντηλα, βιβλία ό,τι παίρνω δηλαδή συνήθως, τίποτα. Μπορεί κάποια να δοκιμάσει με ό,τι θέλει να μου πει αν συμβαίνει μόνο σε μένα;;;;;;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Which European countries are currently eligible for FREE Super Saver Delivery?

FREE Super Saver Delivery on eligible orders over £25 is currently available to Belgium, Denmark, Finland, Gibraltar, Iceland, Republic of Ireland, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal and Sweden. FREE Super Saver Delivery to Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT).

το ειχα παθει εγω πριν καποιο καιρο. Μαλλον ειχε κολλησει το συστημα

A, ευτυχώς, γιατί έβαλα και για τις χώρες http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=mk_sss_dp_1?ie=UTF8&nodeId=200039400&pop-up=1 και δεν έχει αλλάξει τίποτα...

Συγγνώμη για τον πανικό, η αληθεια είναι ότι έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου... Μεγάλη εξάρτηση τελικά!!!!!

a0Nsp3.png

Which European countries are currently eligible for FREE Super Saver Delivery?

FREE Super Saver Delivery on eligible orders over £25 is currently available to Belgium, Denmark, Finland, Gibraltar, Iceland, Republic of Ireland, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal and Sweden. FREE Super Saver Delivery to Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT).

Ωχ! Αυτό που το βρήκες;;;;;

a0Nsp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...