Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Μια συμβουλή για κροκς θέλω γιατί δεν έχουμε ξαναπάρει. Τα δίδυμα φοράνε νούμερο 23 εδώ κι ένα μήνα περίπου. Διάβαζα που λέγατε παλιότερα ότι τα κροκς έχουν φαρδιά γραμμή, να τους πάρω το 23/24 ή θα τους είναι τεράστιο;

Καλημέρα!!! Το καλύτερο θα ήταν να τα προβάρετε σε κάποιο κατάστημα ή έστω αν έχει κάποια μανούλα το νούμερο, να σου μετρήσει το εσωτερικό.

Από εμπειρία θα σου πω ό,τι θα πέσει μεγάλο το 23/24. Πέρσι φορούσε ο γιος μου το 27 και του πήρα το 27/28. Του ήταν τεράστια! Φέτος φοράει 28-29 και του κάνουν επιτέλους!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κανονικη φορμα.προπερσι φοραγε και geox και froddo το ιδιο νουμερο και εχει λεπτο ποδι...
Τα καλοκαιρινά froddo έχουν την ίδια φόρμα με τα umi. Αντιστοιχούν σε περίπου ένα νούμερο μεγαλύτερο από τα garvalin, primigi σύμφωνα με αυτά που έχω αγοράσει.

Τhanks :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κορίτσια καλημέρα! Μια συμβουλή για κροκς θέλω γιατί δεν έχουμε ξαναπάρει. Τα δίδυμα φοράνε νούμερο 23 εδώ κι ένα μήνα περίπου. Διάβαζα που λέγατε παλιότερα ότι τα κροκς έχουν φαρδιά γραμμή, να τους πάρω το 23/24 ή θα τους είναι τεράστιο;

Καλημερα,

το καθε σχεδιο crocs εχει διαφορετικη γραμμη. Τα κλασικα εχουν πολυ ανετη φορμα. Τα baya εχουν κανονικη.

Κοιταξε στη σελιδσα των crocs.

Καλησπέρα! Έχει παραλάβει καμία trunki από άμαζον να μου πει πως τις στέλλουν, απλό ταχυδρομείο ή ταχυμεταφορές/κούριερ; Επιτέλους θα παραγγείλω, αλλά πιέζομαι με τον χρόνο και δεν ξέρω αν θα παραλάβω εγκαίρως... Τους έστειλα μνμ αλλά δεν μπορούν να μου πουν λέει εκ των προτέρων, αλλά συνήθως φεύγουν τα ίδια αντικείμενα με τον ίδιο τρόπο....

a0Nsp3.png

Καλησπέρα! Έχει παραλάβει καμία trunki από άμαζον να μου πει πως τις στέλλουν, απλό ταχυδρομείο ή ταχυμεταφορές/κούριερ; Επιτέλους θα παραγγείλω, αλλά πιέζομαι με τον χρόνο και δεν ξέρω αν θα παραλάβω εγκαίρως... Τους έστειλα μνμ αλλά δεν μπορούν να μου πουν λέει εκ των προτέρων, αλλά συνήθως φεύγουν τα ίδια αντικείμενα με τον ίδιο τρόπο....

Se 3 μέρες παρέλαβα με UPS

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Το καλύτερο θα ήταν να τα προβάρετε σε κάποιο κατάστημα ή έστω αν έχει κάποια μανούλα το νούμερο, να σου μετρήσει το εσωτερικό.

Από εμπειρία θα σου πω ό,τι θα πέσει μεγάλο το 23/24. Πέρσι φορούσε ο γιος μου το 27 και του πήρα το 27/28. Του ήταν τεράστια! Φέτος φοράει 28-29 και του κάνουν επιτέλους!

Καλημερα,

το καθε σχεδιο crocs εχει διαφορετικη γραμμη. Τα κλασικα εχουν πολυ ανετη φορμα. Τα baya εχουν κανονικη.

Κοιταξε στη σελιδσα των crocs.

Baya είναι αυτά που μου αρέσουν. Θα δω τι θα κάνω, είναι λίγο δύσκολα να τα πάω και τα δύο μόνη μου να δοκιμάσουν σε φυσικό κατάστημα, θα πρεπει να δω πότε δε θα δουλεύει ο σύζυγος. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και τις δυο σας. Μάλλον αν δεν τα δοκιμάσουμε δε θα τα πάρουμε.

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Ναι, αλλά δεν είναι λίγο πίκρα για τον καταστηματάρχη να τον χρησιμοποιήσεις και μετά να μην αγοράσεις? Άλλο να πας και να μη βρεις κάτι να σου αρέσει και άλλο να ξέρεις από την αρχή ότι θα το πάρεις από το internet... Προτιμώ να πάρω το ρίσκο με τα νούμερα άμα είναι...

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

η δική μου είχε έρθει με συστημένο ΕΛΤΑ πέρσι και άργησε λίγο.. Αν είσαι στην Αθήνα και σε καλή περιοχή, δε νομιζ να αργήσει!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

καλημερα

ερωτηση για αμαζον γιατι εχω μπλεχτει λιγο και οι οδηγιες που εχει το καλαμαρακι δεν με βοηθησαν :rolleyes:

οταν καποιο προιον ειναι Fulfilled by Amazon.

πληρωνω παντα μεταφορικα?

αν κανω καλαθι πανω απο 25 λιρες με προιοντα Fulfilled by Amazon.

μπορω να μην πληρωσω shipping?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα

ερωτηση για αμαζον γιατι εχω μπλεχτει λιγο και οι οδηγιες που εχει το καλαμαρακι δεν με βοηθησαν :rolleyes:

οταν καποιο προιον ειναι Fulfilled by Amazon.

πληρωνω παντα μεταφορικα?

αν κανω καλαθι πανω απο 25 λιρες με προιοντα Fulfilled by Amazon.

μπορω να μην πληρωσω shipping?

Αν κάνεις καλάθι μόνο με fulfilled by amazon σου τα περνάει χωρίς μεταφορικά τυπικά με 25 λίρες, στην πραγματικότητα μόλις πατήσεις τις 20! Ισχύει και για μεταχειρισμένα προϊόντα (πχ. τα βιβλία που λέγαμε παλαιότερα).

Edit: fulfiled by amazon που έχουν δωρεάν μεταφορικά, ε;

a0Nsp3.png

η δική μου είχε έρθει με συστημένο ΕΛΤΑ πέρσι και άργησε λίγο.. Αν είσαι στην Αθήνα και σε καλή περιοχή, δε νομιζ να αργήσει!

Συστημένο ελτά φαντάζομαι θα είναι οι ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ; Πάλι ελέγχεται... Ελπίζω να μην σπάσει ο εξαποδώ το ποδάρι του και μου την στείλουν μόνο με απλό ταχυδρομείο....

a0Nsp3.png

Καλησπέρα κ πάλι!

Έστειλα μνμ στον πωλητή αλλά δεν έχω λάβει καμια απάντηση!

Με το Αμαζον πως μπορω να επικοινωνήσω; Δεν βρίσκω κατι σχετικο..

Ευχαριστώ πολύ!!!!

γεια σας κι απο εμενα! σας διαβαζω πολυ συχνα,και παιρνω οραιες ιδεες για τα ψωνια μου,αν και δεν γραφω και τοσο συχα.

Δεν ξερω αν το εχετε δει,αλλα στο αμαζον,αν πατησεις κατω κατω στο help ,σου βγαζει την σελιδα help και εκει,στα δεξια της ,πατας εκει που λεει contact us.εχεις επιλογες για τηλεφωνο,e mail,ή chat!! οποτε αν επιλεξεις το chat μιλας αμεσα με εκπροσωπο του amazon και λυνεις αμεσα τις αποριες και τα προβληματα σου.το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες,ειτε για λαθος προιοντα,ειτε για επιστροφες,πληροφοριες ,κτλ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...