Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα μου το διευκρίνησαν κ πάλι , οτι οντως δεν ειμαι υποχρεωμένη να το στείλω πίσω καθως τα έξοδα επιστρφοής θα ναι μεγάλα και οτι θα μου στείλουν καινουργιο (χωρίς επιβάρυνση)

Τελεια!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπερα κορίτσια... Θα ήθελα την εξής βοήθεια.. Που μπορω να στείλω mail "παραπόνων";

Έιχα μια παραγγελία στο amazon στις 12/5 με πωλητές : το amazon

και δυο άλλους..

Παρέλαβα τμηματικά τα πάντα ΕΚΤΟΣ από ενα ..αντικείμενο

(Dispatched from and sold by Classikool® Cake Stands, Baking & Party)

Είχα ημερομηνία πιθανή από 17-23/5 ! Φτάσαμε 4/6. !!!

Πως πρέπει να κινηθώ;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα κ πάλι!

Έστειλα μνμ στον πωλητή αλλά δεν έχω λάβει καμια απάντηση!

Με το Αμαζον πως μπορω να επικοινωνήσω; Δεν βρίσκω κατι σχετικο..

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ πάλι!

Έστειλα μνμ στον πωλητή αλλά δεν έχω λάβει καμια απάντηση!

Με το Αμαζον πως μπορω να επικοινωνήσω; Δεν βρίσκω κατι σχετικο..

Ευχαριστώ πολύ!!!!

για δοκίμασε εδώ http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_gw_most_ccs?nodeId=502564

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Καλησπέρα!

Σκεφτόμουν τις προάλλες πόσο με έχει εξυπηρετήσει οικονομικά και πρακτικά η αγορά παπουτσιών από την προηγούμενη χρονιά. Πέρυσι πέτυχα εξαιρετικά πεδιλάκια από άμαζον σε φοβερές τιμές. Και αυτό συνέβη γιατί κάποιες κοπέλες έβαλαν κάποια λινκ σχετικά.

Όσες κοπέλες ανακαλύψετε την "πτωση" των τιμών στο άμαζον βάλτε σας παρακαλώ ένα λινκ γιατί φέτος με τις υποχρεώσεις μας δυστυχώς δεν βλέπω να πετυχαίνω τίποτα.:oops:

Καλό απόγευμα

Πώς τα καταφέρνετε και πετυχαίνετε το νούμερο και τη φόρμα (συνδυασμός ευρυχωρίας-μήκους)!! Εμάς από τα 5 ζευγάρια που μας έκαναν "δώρο για αργότερα" μέσα σε 2 χρόνια, το ένα φορέθηκε, το άλλο πολύ λίγο και με το ζόρι, και τα άλλα τρία καθόλου. Φοβάμαι ότι αν προσπαθούσα να πάρω παπούτσια αδοκίμαστα από το internet και μάλιστα για του χρόνου, θα ήταν ο πιο σίγουρος τρόπος να χάσω λεφτά... :(

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

Εγώ εξακολουθώ να υποθέτω πως κάθε σεζόν αλλάζει ένα νούμερο. Επίσης μπορείς να μετράς το πατουσάκι και να ζητάς να σου μετρήσουν το εσωτερικό της σόλας.

Εγώ αν εξαιρέσω τα umi που είναι τεράστια σαν φόρμα και τα kickers που δεν κάθισαν καθόλου καλά στο πόδι της, έχω σωθεί με τις αγορές για την επόμενη σεζόν. Τώρα ψάχνω χειμερινές μπότες. Κάποιες συγκεκριμένες για την ακρίβεια.

YqE6p2.png

IqItp3.png

εξαρταται και το παιδι

για Β πλεον δε παιρνω η σπασνια η αν ξερω το ειδος του παπουτσιου

για Α ανετα +2 νουμερα τον χρονο

επισης προτιμω κλειστο παπουτσι που καποτε θα φορεθει, το καλοκαιρινο ειναι πιο ρισκυ

και παλι μαρκες που ξερω

Διαφημίσεις

Θυμίστε μου τα froddo εχουν μεγαλη φόρμα; Τωρα φοραμε 5 στα geox και 5.5 στα primigi. 22 δηλαδη. Το 7,5 θα το φορεσουμε λετε απο Χριστούγεννα;

κανονικη φορμα.προπερσι φοραγε και geox και froddo το ιδιο νουμερο και εχει λεπτο ποδι...

Τα καλοκαιρινά froddo έχουν την ίδια φόρμα με τα umi. Αντιστοιχούν σε περίπου ένα νούμερο μεγαλύτερο από τα garvalin, primigi σύμφωνα με αυτά που έχω αγοράσει.

Όποια φοράει παπούτσι νούμερο 36 έχει βάλει το άμαζον κάτι καταπληκτικά παπούτσια δερμάτινα ισπανικά με το όνομα Pikolinos, τύπου clarks στην σόλα με 30 λίρες τα περισσότερα. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_size_browse-vebi_7?rh=n%3A355005011%2Ck%3Apikolinos%2Cp_n_target_audience_browse-bin%3A363840011%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE%2Cp_n_size_browse-vebin%3A377222011&bbn=355005011&keywords=pikolinos&ie=UTF8&qid=1370697524&rnid=373890011

Κορίτσια καλημέρα! Μια συμβουλή για κροκς θέλω γιατί δεν έχουμε ξαναπάρει. Τα δίδυμα φοράνε νούμερο 23 εδώ κι ένα μήνα περίπου. Διάβαζα που λέγατε παλιότερα ότι τα κροκς έχουν φαρδιά γραμμή, να τους πάρω το 23/24 ή θα τους είναι τεράστιο;

eNortjKzUjI0tzAxN1OyBlwwFb4C3g,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...