Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα τί κάνεις; Χαθήκαμε...:)

Ευχαριστημένη με το service?

Ναι, απολυτα! Δεν το περιμενα. Πηρα τηλ γιατι εκανα την παραγγελια αλλα ημουν καχυποπτη( :P ) να ρωτησω που βρισκεται, και η κοπελα ευγενικη πολυ. Ειχα κανει παραγγελια το σαββατο και παρασκευη ηταν στο νησι. Μου ειπαν οτι θα βαλουν και αλλα πραγματα εν καιρω, δεν θα μεινουν σε αυτα που εχει το σαιτ. Εγω πηρα πραγματακια για το παρτυ του μικρου.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τελευταιο.

Εκανα μόλις αιτηση για replacement του ελαττωματικού zoku (σημερα ειχε stock το αμαζον από zoku) και μου ρθαν 2 μαιλ. Σας τα παραθέτω με χρονική σειρά

1ο μαιλ ==> ειχε τις οδηγιες για εκτύπωση απο ταμπελάκια κ πως να κάνω το πακέτο επιστροφής

2ο μαιλ==> Από το customer service που έλεγε << Hello, I'm very sorry to hear you received the item in that condition. I've placed a new order, for the same item and it'll be sent as soon as possible to the same address. When sending a replacement for an damaged item, we usually request that you return the original. However, as the cost of returning this parcel will be prohibitively expensive, please keep the original item with our compliments. Perhaps you'd like to donate it to a charity, if you feel it would be appropriate to do so. There'll be no additional charge for the replacement order.

Warmest regards,

Prajin P.

Δηλαδή, μου λένε οτι δεν ειμαι υποχρεωμένη να το στείλω πίσω το ελλατωματικο καθως τα κόστη επιστροφής θα ναι μεγάλα. Παράλληλα θα μου στείλουν καινουργιο (για αντικατασταση) του ελαττωματικού χωρίς καμία απολύτως χρεωση.

ΣΩΣΤΑ;;;;;;;;;;;;

Κορίτσια τελευταιο.

Εκανα μόλις αιτηση για replacement του ελαττωματικού zoku (σημερα ειχε stock το αμαζον από zoku) και μου ρθαν 2 μαιλ. Σας τα παραθέτω με χρονική σειρά

1ο μαιλ ==> ειχε τις οδηγιες για εκτύπωση απο ταμπελάκια κ πως να κάνω το πακέτο επιστροφής

2ο μαιλ==> Από το customer service που έλεγε << Hello, I'm very sorry to hear you received the item in that condition. I've placed a new order, for the same item and it'll be sent as soon as possible to the same address. When sending a replacement for an damaged item, we usually request that you return the original. However, as the cost of returning this parcel will be prohibitively expensive, please keep the original item with our compliments. Perhaps you'd like to donate it to a charity, if you feel it would be appropriate to do so. There'll be no additional charge for the replacement order.

Warmest regards,

Prajin P.

Δηλαδή, μου λένε οτι δεν ειμαι υποχρεωμένη να το στείλω πίσω το ελλατωματικο καθως τα κόστη επιστροφής θα ναι μεγάλα. Παράλληλα θα μου στείλουν καινουργιο (για αντικατασταση) του ελαττωματικού χωρίς καμία απολύτως χρεωση.

ΣΩΣΤΑ;;;;;;;;;;;;

Οπως το λες.Θα σου στειλουν αλλο και επειδη δεν συμφερουν τα μεταφορικα θα κρατησεις και το πρωτο.;)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Οπως το λες.Θα σου στειλουν αλλο και επειδη δεν συμφερουν τα μεταφορικα θα κρατησεις και το πρωτο.;)

Να σου πω δεν το διευκρινιζεις κιολας καλυτερα;;Ρωτα να εισαι σιγουρη τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

oχι κορίτσι. μόλις του έστειλα μυνημα για δειυκρίνησεις. ελπίζω να το έστειλα στο σωστο μαιλ

Ωραια!;)Εγω μια φορα που ηθελα να κανω επιστροφη ηταν δικο μου το λαθος και τελικα δεν πηρα πισω τιποτα.Το κρατησα(ενα εσωρουχο ηταν)και το χαρισα και πηρα με αλλη παραγγελια το αλλο νουμερο.Δεν συνεφερε οικονομικα να το στειλω πισω ηταν πιο φτηνο απο τα μεταφορικα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπέρα!

Σκεφτόμουν τις προάλλες πόσο με έχει εξυπηρετήσει οικονομικά και πρακτικά η αγορά παπουτσιών από την προηγούμενη χρονιά. Πέρυσι πέτυχα εξαιρετικά πεδιλάκια από άμαζον σε φοβερές τιμές. Και αυτό συνέβη γιατί κάποιες κοπέλες έβαλαν κάποια λινκ σχετικά.

Όσες κοπέλες ανακαλύψετε την "πτωση" των τιμών στο άμαζον βάλτε σας παρακαλώ ένα λινκ γιατί φέτος με τις υποχρεώσεις μας δυστυχώς δεν βλέπω να πετυχαίνω τίποτα.:oops:

Καλό απόγευμα

τελικα μου το διευκρίνησαν κ πάλι , οτι οντως δεν ειμαι υποχρεωμένη να το στείλω πίσω καθως τα έξοδα επιστρφοής θα ναι μεγάλα και οτι θα μου στείλουν καινουργιο (χωρίς επιβάρυνση)

τελικα μου το διευκρίνησαν κ πάλι , οτι οντως δεν ειμαι υποχρεωμένη να το στείλω πίσω καθως τα έξοδα επιστρφοής θα ναι μεγάλα και οτι θα μου στείλουν καινουργιο (χωρίς επιβάρυνση)

το ψιλοφαντάστηκα πως κάτι τέτοιο θα σου έγραφαν, πολύ καλά νέα κορίτσι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...