Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

pasxalitsa έχει και στα τζάμπο αλλά εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε. Τώρα που έχει κλείσει τα 4 και κάθεται σε booster seat ψάχνω τα μαξιλαράκια ζώνης γιατί παραπονιέται συχνά πως την κόβει η ζώνη. Στα πρακτικερ έχει σίγουρα. Το αναφέρω σε περίπτωση που μπορεί να βοηθηθεί κάποια.

Ναι, το e shop του τζάμπο έχει κάποιο διάστημα που λειτουργεί. Θα ήθελα να βάλουν και τα υπόλοιπα είδη στο μέλλον(οικιακός εξοπλισμός κ.λπ) γιατί προς το παρόν έχει μόνο παιχνίδια, σχολικά και είδη πάρτυ.

Δεν ξερω αν εννοεις αυτο

http://www.amazon.co.uk/Diono-Universal-Seatbelt-Pillow-Grey/dp/B005NMP5R8/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1370258216&sr=1-1&keywords=Diono+Seatbelt+Pillow

το εχω παραγγειλει για τα ανηψια μου

καλο ειναι

εμποδιζει το κεφαλακι να πεφτει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας μανούλες!Είμαι νέα στην παρέα σας αλλά δεν είμαι μαμά(ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα μ' αυτό).Είμαι όμως θεία και νονά!Βρήκα τυχαία αυτό το θέμα ψάχνοντας στο google και σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ γιατί μου ανοίξατε τα μάτια για τις ιντερνοαγορές για τις οποίες δεν είχα ιδέα...Πριν σας βρω παρήγγειλα ένα ποδηλατάκι ισορροπίας για τον ανιψιό μου το οποίο αυτή τη στιγμή είναι καθ'οδόν...Είναι της strider και επειδή αυτή τη στιγμή έχουν σε έκπτωση τα ποδηλατάκια τους είπα να σας το αναφέρω μήπως κάποιος ενδιαφέρεται και θα σας γράψω και ένα σχόλιο όταν με το καλό το παραλάβω.

http://www.strider-shop.com

Καλησπερα κορίτσια... Θα ήθελα την εξής βοήθεια.. Που μπορω να στείλω mail "παραπόνων";

Έιχα μια παραγγελία στο amazon στις 12/5 με πωλητές : το amazon

και δυο άλλους..

Παρέλαβα τμηματικά τα πάντα ΕΚΤΟΣ από ενα ..αντικείμενο

(Dispatched from and sold by Classikool® Cake Stands, Baking & Party)

Είχα ημερομηνία πιθανή από 17-23/5 ! Φτάσαμε 4/6. !!!

Πως πρέπει να κινηθώ;

Ευχαριστώ!

κορίτσια κ πάλι τα φωτα σας.

μ'ολις αγορασα από αμαζον αγγλίας (με πωλητη το ίδιο το αμαζον) την παγωτομηχανή ZOKU DUO QUICK POP MAKER.

Ανοιγοντας την συσκευασίας είχε κάποια ελάχιστα υγρα (σταγονες) επάνω, μέσα στις τρυπες και στο πάτο. κοιταξα μην εχει σπάσει αλλά δεν φαινεται κατι τουλάχιστον εξωτερικα.

Το ψαξα στο σαιτ της εταιρείας λέει στα FAQs στην κατηγορία '' The Quick Pop™ Maker container is broken, and the liquid inside is everywhere'' ότι The refrigerant liquid is non-toxic, but do not try to use The Quick Pop™ Maker any longer. It should be discarded immediately.

α) θέλω να μάθω πρώτα αν εχει όντως πρόβλημα

Πως το με ποιον επικοινωνω;; αφου ο πωλητης ειναι το άμαζον-που θα ξέρει

β) ειχε καμία σας παρόμοια εμπειρία;;

Διαφημίσεις

κορίτσια κ πάλι τα φωτα σας.

μ'ολις αγορασα από αμαζον αγγλίας (με πωλητη το ίδιο το αμαζον) την παγωτομηχανή ZOKU DUO QUICK POP MAKER.

Ανοιγοντας την συσκευασίας είχε κάποια ελάχιστα υγρα (σταγονες) επάνω, μέσα στις τρυπες και στο πάτο. κοιταξα μην εχει σπάσει αλλά δεν φαινεται κατι τουλάχιστον εξωτερικα.

Το ψαξα στο σαιτ της εταιρείας λέει στα FAQs στην κατηγορία '' The Quick Pop™ Maker container is broken, and the liquid inside is everywhere'' ότι The refrigerant liquid is non-toxic, but do not try to use The Quick Pop™ Maker any longer. It should be discarded immediately.

α) θέλω να μάθω πρώτα αν εχει όντως πρόβλημα

Πως το με ποιον επικοινωνω;; αφου ο πωλητης ειναι το άμαζον-που θα ξέρει

β) ειχε καμία σας παρόμοια εμπειρία;;

Με το amazon επικοινωνεις.Λογικα θα το αντικαταστησουν.Μαλλον υγρο απο τον καδο θα ειναι.

Νομιζω πως πας εκει που δειχνει τις παραγγελιες στο replace item.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

δεν μπορει να το αντικαταστησει γιατί ειναι Out of stock.Μονο refund Μπορει να μου κάνει αλλά δεν θέλω.

Λες να το δοκιμάσω αν δουλεύει;;και αν δεν δουλέυει να το επιστρ'έψω μέσα σε 30 μέρες απο την αγορά του;;

μπορώ να το κάνω αυτό;;; ή δεν επιτρέπεται αν το δοκιμάσω αν δουλευει;;;

δεν μπορει να το αντικαταστησει γιατί ειναι Out of stock.Μονο refund Μπορει να μου κάνει αλλά δεν θέλω.

Λες να το δοκιμάσω αν δουλεύει;;και αν δεν δουλέυει να το επιστρ'έψω μέσα σε 30 μέρες απο την αγορά του;;

μπορώ να το κάνω αυτό;;; ή δεν επιτρέπεται αν το δοκιμάσω αν δουλευει;;;

Κι εγω τωρα πηρα παγωτομηχανη(αλλης εταιρειας) αλλα γραφει πως αν φυγει υγρο να μην χρησιμοποιηθει.Μηπως να μην την χρησιμοποιησεις καθολου;Πιστευω πως θα δουλευει εφοσον εχει κι αλλο υγρο μεσα αλλα δεν θα το ρισκαρα.Οπως και να το κανεις κατι απο καπου ξεφευγει.Εκτος κι αν σιγουρευτεις οτι δεν ειναι αυτο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπέρα!Θέλω να πάρω έναν αποχυμωτή τέτοιου τύπου http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0007XHGHA/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE ώστε να κάει και χυμό από λαχανικά!έχετε κανέναν δοκιμασμένο;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια... Θα ήθελα την εξής βοήθεια.. Που μπορω να στείλω mail "παραπόνων";

Έιχα μια παραγγελία στο amazon στις 12/5 με πωλητές : το amazon

και δυο άλλους..

Παρέλαβα τμηματικά τα πάντα ΕΚΤΟΣ από ενα ..αντικείμενο

(Dispatched from and sold by Classikool® Cake Stands, Baking & Party)

Είχα ημερομηνία πιθανή από 17-23/5 ! Φτάσαμε 4/6. !!!

Πως πρέπει να κινηθώ;

Ευχαριστώ!

Μίλα πρώτα με τον πωλητή και πες του ότι δεν έχεις παραλάβει ακόμα.

τελικα, θα το επιστρέψω κ θα ζητησω refund.

α) τι εννοει όταν λέει ''Self Return. Take package to post office or other mailing service. You will need to pay for return postage costs of which we will reimburse you up to £8.09''

Εννοει ότι θα μου επιστρέψει μέχρι 8,09λίρες;;

β) Και το πιο σημαντικό ===> το στέλνω απλό ελτα;;;δεν θέλει συστημένο-ωστε να πάρω απόδειξη;;;;

κορίτσια απαντηστε μου στο β

α) τι εννοει όταν λέει ''Self Return. Take package to post office or other mailing service. You will need to pay for return postage costs of which we will reimburse you up to £8.09''

β) Και το πιο σημαντικό ===> το στέλνω απλό ελτα;;;δεν θέλει συστημένο-ωστε να πάρω απόδειξη;;;;

Αν θυμαμαι καλα το στελνεις συστημενο(δεν ειμαι και σιγουρη ας απαντησει καποια με εμπειρια στις επιστροφες).Θυμαμαι οτι τυπωνεις ενα χαρτι που το βαζεις πανω στο πακετο.

Μεχρι 8 λιρες εξοδα αποστολης θα στα επιστρεψουν.Τωρα δεν ξερω αν ειναι παραπανω μηπως σου επιστρεφουν μονο το συγκεκριμενο ποσο;;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Επειδή όλως τυχαίως θα επιστρέψω κάτι στο άμαζον αύριο να σου πω πως ποτέ δεν το στέλνω συστημένο και μια χαρά το παίρνουν.Τους γράφω και ένα συμπληρωματικό μεηλ με τα έξοδα που πλήρωσα και μου τα επιστρέφουν..τόσο απλά!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...