Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κοριτσια το Tesco με ποια κουριερ στελνει????

Γιατι μου τα αργησανε κ υποψιαζομαι οτι καθηστερουν αυτοι απο εδω....

Πειτε οποια ξερει να παρω μηπως προλαβω να μου τα φερουν σημερα πλιιιιζ!!

:D:D

τις δύο πρώτες φορές μου τα είχε φέρει σε τρεις μέρες η asc.. την τελευταία φορά, που τα έψαχνα και εγώ, τα έφερε η γενική ταχυδρομική.. τυχαιο? δεν νομίζω....:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τους άλλους, η ελλάδα όπως γνωρίζουμε πολύ καλά βρίσκεται σε άλλο πλανήτη!

Η dpam.com είχε μέχρι πέρυσι δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα με αγορές άνω των 100ε και πού και πού έβαζε κι εντελώς δωρεάν μεταφορικά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τώρα τα έκοψε.Για την υπόλοιπη Ευρώπη όμως τα κάνει.

βέβαια αν αγοράσεις dpam από εδώ έχουν τριπλάσιες τιμές εμ βέβαια κορόιδα ψάχνουν...Το ίδιο δεν έκανε και το μαδερ;;; μόλις είδαν ότι παίρνουμε από το αγγλικό με τιμές τίποτα έκοψαν την αποστολή στην Ελλάδα τελείως.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια το Tesco με ποια κουριερ στελνει????

Γιατι μου τα αργησανε κ υποψιαζομαι οτι καθηστερουν αυτοι απο εδω....

Πειτε οποια ξερει να παρω μηπως προλαβω να μου τα φερουν σημερα πλιιιιζ!!

:D:D

γενικη ταχυδρομικη..συνηθως το μεσημερι.. :P

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις,

τους πηρα τηλ αλλα λενε δεν εχουν τπτ στο ονομα μου... πολυ στεναχωρεθηκααα :cry:

Απο προηγουμενη Παρασκευη εχουν φυγει μαμωτο, γιατι δεν ηρθανε????

i0967wbvenhz372s.png

Καλησπερα!Εκανα την παραγγελια που ηθελα απο το αμαζον για την παγωτομηχανη και σημερα γυρισα αργα στο σπιτι και ειδα ενα σημειωμα απο ups.Μου εχουν αφησει λεει το δεμα σε καποια γειτονισσα.Γραφει το ονομα της αλλα εγω δεν την ξερω.Τωρα πια απο αυριο θα ψαξω να βρω ποια ειναι στην πολυκατοικια.Επειδη δεν εχω ξαναπαραλαβει απο ups.....ετσι παραδιδουν;;Αν δεν εισαι σπιτι το αφηνουν οπου να ναι;Πρεπει τηνεπομενη φορα να μεινω σπιτι ολη μερα την πιθανη μερα παραδοσης για να παραλαβω;Πως γινεται;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλησπερα!Εκανα την παραγγελια που ηθελα απο το αμαζον για την παγωτομηχανη και σημερα γυρισα αργα στο σπιτι και ειδα ενα σημειωμα απο ups.Μου εχουν αφησει λεει το δεμα σε καποια γειτονισσα.Γραφει το ονομα της αλλα εγω δεν την ξερω.Τωρα πια απο αυριο θα ψαξω να βρω ποια ειναι στην πολυκατοικια.Επειδη δεν εχω ξαναπαραλαβει απο ups.....ετσι παραδιδουν;;Αν δεν εισαι σπιτι το αφηνουν οπου να ναι;Πρεπει τηνεπομενη φορα να μεινω σπιτι ολη μερα την πιθανη μερα παραδοσης για να παραλαβω;Πως γινεται;

οχι βεβαια..να κανεις παραπονα!κιαν δεν πιασουν τοπο στο τοπικο να παρεις στα κεντρικα.

αν δεν εισαι εκει ειναι υποχρεωμενοι να το παρουν πισω κ να ξαναρθουν.

σοφο θα ηταν βεβαια να παρουν τηλ πριν.αλλα κ να μην εχουν τηλ δεν το αφηνουν οπου να ναι.

απο αμαζον εχει τηλ παντα επανω.

Που πρεπει να παρω τηλεφωνο;Το γραφει καπου;Γιατι αν παρω αυτον που το παρεδωσε δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω ακρη.Μου ειπε η οικιακη βοηθος της γειτονισσας οτι περασανε δυο φορες και δεν μς βρηκαν (φυσικα αφου χθες γυρισα αργα).Νομιζα οτι παιρνουν τηλ πρωτα...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Τηλέφωνο δεν είναι υποχρεωμένοι να πάρουν, ούτε κι εσύ είσαι υποχρεωμένη να μη βγαίνεις απ το σπίτι. Είναι όμως υποχρεωμένοι να μην παρατάνε τα δέματα ούτε σε αυλές, ούτε στους γείτονες. Μπες στο site της Ups και βρες το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών. Και αν όντως το παρέλαβε κάποιος γείτονας, θα έπρεπε να στο έχει ήδη παραδώσει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Και εμένα εχουν κανει το ιδιο δυο φορές από την Ups. Την πρωτη φορά με πηρε ο κουριερ τηλ και του είπα οτι θα αργήσω να γυρίσω οπότε θα κανονιζα νεο ραντεβού. Με ρωτησε αν είναι να το αφήσει σε καποιον στην πολυκατοικια και του είπα όχι γιατί ηταν μεσημέρι. Παρόλαυτά, το αφησε.

Τη δευτερη φορά είδα από τη δουλεια οτι το δεμα μου είχε ηδη παραδοθεί στο γειτονα. Ουτε τηλ ουτε τίποτα. Παλι μεσημέρι, παλι ξυπνησαν ατομο για να παραδώσουν.

μαλλον το εχουν σύστημα.

[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/fd592803ce.png[/img][/url]
[url=http://www.tickerclub.com/][img]http://www.tickerclub.com/cache/20a16dcd50.png[/img][/url]

καλησπερα

ψαχνω αυτο το μαξιλαρακι που περναει γυρω απο τον λαιμο του παιδιου για να κοιμαται στο αμαξι....

εχω ελπιδα λετε να βρω κατι που να μην ιδρωνει τοσο πολυ η ολα ιδια ειναι???

αυτο το ειδατε?

http://www.e-jumbo.gr/

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

pasxalitsa έχει και στα τζάμπο αλλά εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε. Τώρα που έχει κλείσει τα 4 και κάθεται σε booster seat ψάχνω τα μαξιλαράκια ζώνης γιατί παραπονιέται συχνά πως την κόβει η ζώνη. Στα πρακτικερ έχει σίγουρα. Το αναφέρω σε περίπτωση που μπορεί να βοηθηθεί κάποια.

Ναι, το e shop του τζάμπο έχει κάποιο διάστημα που λειτουργεί. Θα ήθελα να βάλουν και τα υπόλοιπα είδη στο μέλλον(οικιακός εξοπλισμός κ.λπ) γιατί προς το παρόν έχει μόνο παιχνίδια, σχολικά και είδη πάρτυ.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...