Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπερα,

Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω υλικά για χειροποίητα κοσμήματα και σανδάλια;

http://www.dioni-art.gr βρήκα αυτό αλλά ψάχνω κάποιο που να έχει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές, μήπως έχετε κάτι υπόψιν σας ;;; στο e-bay πως να τα ψάξω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις παρέλαβα μια παραγγελία από το sportsdirect και η απογοήτευσή μου δε περιγράφεται..

.................

Χαντζικο,help.. αν μπορούσες να με βοηθήσεις με το κείμενο στα αγγλικά θα σου ήμουν πραγματικά υπόχρεη!!!!

Το είδα μόλις τώρα, συγγνώμη μωρέ.

Ελπίζω να βγάλεις άκρη γρήγορα !!

BOftp3.png PzWNp3.png

για μπείτε λίγο στο sportsdirect... βλέπετε ότι βλέπω κι εγώ??? Κατάλαβαν ότι είχαν ίδιες τις τιμές σε ευρώ και λίρα και το άλλαξαν;;; Εμένα μου το βγάζει πάντως! Μόλις επιλέγεις το ευρώ, δε μενει πια ίδια η τιμή αλλά.. φτάνει στο θεό!!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

για μπείτε λίγο στο sportsdirect... βλέπετε ότι βλέπω κι εγώ??? Κατάλαβαν ότι είχαν ίδιες τις τιμές σε ευρώ και λίρα και το άλλαξαν;;; Εμένα μου το βγάζει πάντως! Μόλις επιλέγεις το ευρώ, δε μενει πια ίδια η τιμή αλλά.. φτάνει στο θεό!!!!!

Εγώ που το έχω πάντα στο ευρώ, δεν βλέπω καμία τιμή στον Θεό... πχ t shirt του συζύγου 2,39 ευρώ (όσο την αγόρασα προ ημερών) - 1,99 λίρες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εγώ που το έχω πάντα στο ευρώ, δεν βλέπω καμία τιμή στον Θεό... πχ t shirt του συζύγου 2,39 ευρώ (όσο την αγόρασα προ ημερών) - 1,99 λίρες

Δε κατάλαβες τι εννοώ μάλλον.. εγώ μέχρι προχθές, ότι τιμή έβλεπα σε λίρα, την έβλεπα και σε ευρώ. π.χ. παπούτσι αθλητικό 20 λίρες - 20 ευρώ, ενώ από χθες οι 20 λίρες γίνονται 24 ευρώ!!!! Το είχαμε πει πολλές φορές ότι δεν άλλαζε η τιμή από τη λίρα στο ευρώ!

κορίτσια καλησπέρα ,χρειάζομαι την βοήθεια σας έκανα μια παραγγελια από το pharmacy4u στις 26/4 παρέλαβα τα 3/4 της παραγγελίας στις 21/5 μετά από δικό μου τηλ.το θέμα είναι ότι έχω πληρώσει με παυπαλ,πότε είναι η τελευταία ημερομηνία για να ανοίξω case?

muJsp2.png

kv5Xp2.png

Διαφημίσεις

αυτά τα pharmacy4u στις καθυστερήσεις είναι πρώτα, εγω εκανα παραγγελία 4αντηλιακα(2ενηλικων+2παιδικά) στις 3/5 και μετά από τηλεφωνημα στις 20/5που τους ειπα ότι θα αναγκαστώ να ακυρώσω την παραγγελία αν δεν μου τα στείλουν ως 22/5, μου τα εστειλαν τελικά 22/5, ευτυχώς η δική μου ήταν με αντικαταβολή, το ίδιο συνέβη με φίλη μου η οποία έκανε παραγγελία περίπου 100ευρώ(ήταν μαζί και συγγενών της) και ακόμα δεν έχει παραλάβει.....!

Ναι αυτό άλλαξε αλλά οκ, δε μιλάμε για τεράστιες διαφορές. Την ισοτιμία βλέπουμε πλέον. Όσο χαρήκαμε, χαρήκαμε

Πως και το αποφασισαν ετσι ξαφνικα; Πραγματικα όσο χαρηκαμε χαρηκαμε, γιατι ενταξει με τα ρουχα μπορει να μην βλεπεις τεραστια διαφορα αλλά σε άλλα π.χ ποδηλατα ειναι αρκετη η διαφορά. Ευτυχως προλαβα την Πεμπτη και πηρα ποδηλατο στα 80 ευρω ενω τωρα ειναι στα 96. Εννοειται ότι και παλι οι τιμες χαμηλες ειναι απλά ειχαμε καλομαθει.

kGUSp3.png aMgOp3.png

Πως και το αποφασισαν ετσι ξαφνικα; Πραγματικα όσο χαρηκαμε χαρηκαμε, γιατι ενταξει με τα ρουχα μπορει να μην βλεπεις τεραστια διαφορα αλλά σε άλλα π.χ ποδηλατα ειναι αρκετη η διαφορά. Ευτυχως προλαβα την Πεμπτη και πηρα ποδηλατο στα 80 ευρω ενω τωρα ειναι στα 96. Εννοειται ότι και παλι οι τιμες χαμηλες ειναι απλά ειχαμε καλομαθει.

και στα παπούτσια επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά στη τιμή!! Και σε μια μεγάλη παραγγελία υπάρχει διαφορά στο σύνολο, όσο φθηνά κ να είναι ανά τεμάχιο! περίπου 20 ευρώ πάνω στα 100 και 40 στα 200!!!!!

Μήπως να κάνουμε ομαδικά παράπονα από την Ελλάδα; Άτιμη λίρα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...