Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Βρε κορίτσια έχω στείλει 2 μέηλ σε αυτόν τον πωλητή για 2 ζευγάρια γυαλάκια για να μου κάνει combine shipping και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

http://www.ebay.co.uk/itm/Julbo-Looping-3-Kids-Sunglasses-for-ages-2-4yrs-NEW-many-colours-available-/230817714691?pt=UK_Sunglasses&var=&hash=item35bdced203

Το θέμα είναι ότι δεν τα βρίσκω και από κανέναν άλλο πιο φθηνά...καμιά ιδέα τι γίνεται;

Από αυτόν δεν έχετε πάρει όλες;:confused:

Αυτός ο πωλητής εχει και κατάστημα

http://www.minimoonsailors.co.uk/shop/product.php?xProd=368&xSec=3

Εχει paypal και τα μεταφορικά του για καθε παραγγελία ειναι 5,95 λιρες για απλή αποστολή και 10 για συστημένο

CdWHp2.png

SXf1p3.png94oIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξερω αν εχουν παρει απο εδω τα κοριτσια αλλα μπορω να σου πω οτι εαν πας στο postage and payments θα δεις οτι στελνει το καθε επομενο κομματι +3.95.Δηλαδη 8.95+3,95 συνολο για δυο ζευγαρια;)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά θέλω να κάνω combine shipping αυτό και ένα άλλο από άλλη αγγελία πώλησης για πιο μεγάλη ηλικία, γιαυτό θέλω να το διευκρινίσω. Αν όμως δεν απαντά στα μηνύματα μήπως δεν είναι και πολύ αξιόπιστος; Τι να πω...:(

Ny7xp3.pngqDFsp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

NepRp3.png Είμαι το ίδιο άτομο με την marilyn!

Μόλις παρέλαβα μια παραγγελία από το sportsdirect και η απογοήτευσή μου δε περιγράφεται..

Αυτή η μπλούζα http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-large-logo-applique-hoody-ladies-664419 στα σημεία που ήταν διπλωμένη (ότι φαινόταν έξω από τη σακούλα της δηλαδή), μπροστά στο στήθος, στους ώμους και στα μανίκια, είναι ξεβαμμένη από τον ήλιο.. χάλια.. το φούξια φαίνεται ροζ σε αυτά τα σημεία.. Μάλλον ήταν σε βιτρίνα καταστήματος..

Και.. αυτά τα παπούτσια http://www.sportsdirect.com/reebok-easy-tone-trend-2-ladies-trainers-239127 εκτός ότι είναι στενά και έπρεπε να πάρω το 5.5 και όχι το 4.5, το ένα από τα δύο παπούτσια, στη σόλα, στο σημείο που φαίνεται το άσπρο χρώμα, είναι κίτρινο!!! χάλια.., κιτρινισμένο από κάποια βιτρίνα και αυτό ίσως?

Και ρωτώ τώρα εγώ.. τι κάνουμε από δω και πέρα; Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τις αλλαγές τους.. ποιος πληρώνει μεταφορικά πήγαινε - έλα; απ'οτι βλέπω πάντως προς το παρόν υπάρχουν και τα δύο. Είχα διαβάσει και παλιότερα ότι δεν απαντάνε στα e-mails και με έχουν ζώσει τα φίδια!!!

Χαντζικο,help.. αν μπορούσες να με βοηθήσεις με το κείμενο στα αγγλικά θα σου ήμουν πραγματικά υπόχρεη!!!!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Μόλις παρέλαβα μια παραγγελία από το sportsdirect και η απογοήτευσή μου δε περιγράφεται..

Αυτή η μπλούζα http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-large-logo-applique-hoody-ladies-664419 στα σημεία που ήταν διπλωμένη (ότι φαινόταν έξω από τη σακούλα της δηλαδή), μπροστά στο στήθος, στους ώμους και στα μανίκια, είναι ξεβαμμένη από τον ήλιο.. χάλια.. το φούξια φαίνεται ροζ σε αυτά τα σημεία.. Μάλλον ήταν σε βιτρίνα καταστήματος..

Και.. αυτά τα παπούτσια http://www.sportsdirect.com/reebok-easy-tone-trend-2-ladies-trainers-239127 εκτός ότι είναι στενά και έπρεπε να πάρω το 5.5 και όχι το 4.5, το ένα από τα δύο παπούτσια, στη σόλα, στο σημείο που φαίνεται το άσπρο χρώμα, είναι κίτρινο!!! χάλια.., κιτρινισμένο από κάποια βιτρίνα και αυτό ίσως?

Και ρωτώ τώρα εγώ.. τι κάνουμε από δω και πέρα; Δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τις αλλαγές τους.. ποιος πληρώνει μεταφορικά πήγαινε - έλα; απ'οτι βλέπω πάντως προς το παρόν υπάρχουν και τα δύο. Είχα διαβάσει και παλιότερα ότι δεν απαντάνε στα e-mails και με έχουν ζώσει τα φίδια!!!

Χαντζικο,help.. αν μπορούσες να με βοηθήσεις με το κείμενο στα αγγλικά θα σου ήμουν πραγματικά υπόχρεη!!!!

Εχουν απαράδεκτο customer service η μαλλον για να το πω καλυτερα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ SERVICE... δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ειχα παθει ακριβως το ιδιο και τελικα τα λουστηκα.... ειναι απαραδεκτοι με εχουν νευριασει τοοοοοσο πολυ που αποφασισα να μην ξαναψωνίσω απο εκει κι ας τα πληρώνω πιο ακριβά αλλού!

εμένα δεν μου έχει κάτσει καμία στραβή αλλά αν θυμάσαι και στην ταμαρ δεν είχαν στείλει κάποια κομμάτια σύνολο 45 ευρώ πράγματα και της βγάλανε την πίστη μέχρι να τα γυρίσουν και όχι όλα και αυτό μέσω κεις στο πειπαλ όχι από μόνοι τους δεν απαντούσαν σε μηνύματα εννοείται και γενικά πολύ δυσκολεύτηκε της πήρε δίμηνο σχεδόν της κοπέλας να βγάλει άκρη και πάλι δεν πήρε όλα τα χρήματα πίσω...

Επίσης εις γνώση σου ψωνίζεις από στοκατζίδικο οπότε και αυτό είναι πιθανό στοκ κομμάτια πουλάνε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Προχθές ζήτησα από φίλο να προσθέσει στην παραγγελία του στο sportsdirect κάποια δικά μου πράγματα. Ένα ζευγάρι παπούτσια ενώ εμφανιζόταν κανονικά, δεν ήταν σε στοκ και πριν σταλεί η παραγγελία, έστειλαν μειλ πως δεν υπάρχει. Χθες, τοποθέτησα δική μου παραγγελία και έστειλα μειλ να βεβαιωθώ πως τα παπούτσια υπάρχουν. Μου απάντησαν άμεσα. Σήμερα περιμένω να φύγουν, ευελπιστώ πως Δευτέρα θα παραλάβω και χωρίς παρατράγουδα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

εμένα δεν μου έχει κάτσει καμία στραβή αλλά αν θυμάσαι και στην ταμαρ δεν είχαν στείλει κάποια κομμάτια σύνολο 45 ευρώ πράγματα και της βγάλανε την πίστη μέχρι να τα γυρίσουν και όχι όλα και αυτό μέσω κεις στο πειπαλ όχι από μόνοι τους δεν απαντούσαν σε μηνύματα εννοείται και γενικά πολύ δυσκολεύτηκε της πήρε δίμηνο σχεδόν της κοπέλας να βγάλει άκρη και πάλι δεν πήρε όλα τα χρήματα πίσω...

Επίσης εις γνώση σου ψωνίζεις από στοκατζίδικο οπότε και αυτό είναι πιθανό στοκ κομμάτια πουλάνε.

Συγνώμη αλλά για αυτό που λες για το στοκ, δε συμφωνώ γιατί δε γράφει πουθενά ότι τα προιόντα τους πιθανόν να έχουν ελάττωμα, οπότε δε το δέχομαι!

Απλά έχουν χαμηλές τιμές. Και στο αμαζον έχουν χαμηλές τιμές αλλά αν υπάρξει πρόβλημα, λύνεται αμέσως!

πολύ ενδιαφέροντα.

έχω πολύ καιρό να ψωνίσω από αμερική και χρειάζομαι ενημέρωση.

ευχαριστώ πολύ !

QnL8p2.png

Τι να σου πω όταν πας σε στοκατζίδικα εδώ δεν έχεις στο νου σου να κοιτάξεις μπας και είναι και ελαττωματικά;

Το άμαζον όμως δεν είναι στοκατζίδικο. Και επίσης το άμαζον είναι άμαζον...

υ.γ. δεν λέω ότι έχεις άδικο γιατί από το μήνυμά σου νομίζω ότι κατάλαβες ότι σε κατηγορώ ότι εσύ φταις επουδενί δεν εννοώ αυτό.

Τι να σου πω όταν πας σε στοκατζίδικα εδώ δεν έχεις στο νου σου να κοιτάξεις μπας και είναι και ελαττωματικά;

Το άμαζον όμως δεν είναι στοκατζίδικο. Και επίσης το άμαζον είναι άμαζον...

υ.γ. δεν λέω ότι έχεις άδικο γιατί από το μήνυμά σου νομίζω ότι κατάλαβες ότι σε κατηγορώ ότι εσύ φταις επουδενί δεν εννοώ αυτό.

όχι, όχι σε καμία περίπτωση δε σε κατηγορώ. για ποιο λόγο άλλωστε; εγώ έγραψα το πρόβλημα μου και περιμένω τις απαντήσεις σας μήπως κ βγάλω άκρη!

Απλά πίστευα ότι δε στέλνουν ότι να 'ναι αλλά μάλλον έκανα λάθος γιατί ειδικά η μπλούζα κάνει μπαμ ότι έχει πρόβλημα..

Οπότε τι κάνω; Στέλνω email και ζητάω επιστροφή και αντικατάσταση ή επιστροφή προιόντων και refund;

Και σε περίπτωση που για τα παπούτσια ζητήσω και διαφορετικό νούμερο, τι γίνεται άραγε;

ουφ... τι μπλέξιμο!

Διαφημίσεις

ρώτησε πρώτα αν θα χρεωθείς τα μεταφορικά για να τα στείλεις πίσω και να στα ξαναστείλουν αν δεν συμφέρει σε σχέση με αυτά που πήρες και το κόστος τους καλύτερα ζήτα επιστροφή χρημάτων

...

Oι σοβαρες επιχειρησεις οφειλουν να αναφερουν οταν ενα προιον εχει (ή ενδεχεται να εχει) αποχρωματισμους ή αλλα ελαττωματα.

Δεν υπαρχει δικαιολογια επειδη ειναι Outlet.

Γενικα με το Sportsdirect εχω σταματησει να ασχολουμαι απο τοτε που ανακαλυψα οτι το customer service ειναι τραγικο (ή οπως σωστα ειπε η φιλη μας πιο πανω, ανυπαρκτο)

μόλις το έστειλα εξηγώντας το πρόβλημα μου και ποιος πληρώνει τα έξοδα σε περίπτωση αλλαγής. Για να δούμε πότε θα απαντήσουν και τι θα μου πουν..

Και αυτό που σου επιτρέπουν μόνο ένα μικρό κειμενάκι να γράψεις.. τι βλακεία!!! έγραφα κ έσβηνα για να χωρέσουν τα κυριότερα!

ευχαριστώ, αλλά κάνοντας το trial δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής...

βγάζει ένα σύνολο και στο τέλος κάτω κάτω λέει οτι δεν έχει tax το είδος...

http://www.amazon.co.uk/Hush-Puppies-Casual-H3381904M-Toddler/dp/B00B2FWXRU/ref=sr_1_4?s=shoes&ie=UTF8&qid=1369311314&sr=1-4&keywords=hush+puppies

Θέλω να πάρω αυτο το παπουτσάκι!!! Αλλά έχει μονο 21,5 δεν εχει 21 που φοράει η κορη μου!! Τι φόρμα έχουν??? Απο μια αναζήτηση είδα οτι αρκετές τα έχετε πάρει!!!

Δευτερο επιλογή το umi

http://www.amazon.co.uk/Umi-Adeline-Casual-320122-690-Toddler/dp/B008KNJLDG/ref=sr_1_4?s=shoes&ie=UTF8&qid=1369311161&sr=1-4

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...