Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

κορίτσια, μου ρθε αυτο το μύνημα από "Service Paypal" <[email protected]>

τι λέτε ειναι ύποπτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αγαπητέ πελάτη,

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας επιλύω έναs θέμα με το λογαριασμό σας. Να μας δώσει χρόνο για να

συνεργαστούν για αυτό, έχω προσωρινά περιορίσαμε τι μπορείτε να κάνετε με σας

λογαριασμό μέχρι το ζήτημα έχει επιλυθεί.

Κατανοούμε ότι μπορεί να είναι απογοητευτικό να μην έχουν πλήρη πρόσβαση σε σας

λογαριασμό. Θέλουμε να συνεργαστούμε με σας για να λάβετε υπόψη σας πίσω σε κανονικό, ως

το συντομότερο δυνατό.

Ποιο είναι το πρόβλημα;

Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσει στην επιβεβαίωση σας

ταυτότητα.

Περίπτωση ταυτότητας: PP-234-456-765

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Λήψη του συνημμένου και επιβεβαιώστε το λογαριασμό σας

Δική σας ειλικρινά.

είμαι σίγουρη ότι ειναι spam, καταρχας φαίνεται γιατί τα γραφει ακαταλαβίστικα, σαν να έχει προέλθει το κείμενο από μετάφραση.

Και κατά δεύτερον από τον αποστολέα. Η πευπαλ το γράφει κ το ξαναγράφει στις οδηγίες στη σελίδα της ότι ουδέποτε θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας περνώντας ξανά τα στοιχεία της κάρτας σας παρά μόνο όταν θα μπείτε στο λογαριασμό σας πρώτα κ ποτέ με μειλ.

What is Phishing?

'Phishing' is a form of web forgery designed to steal your identity, usually for financial gain.

It works by using false pretences to get you to disclose sensitive personal information, like credit and debit card numbers, account passwords, or bank account details.

One of the most common phishing scams involves sending a fraudulent email that appears to be from a trusted company or brand. This email then directs you to a fake version of a well-known website and records any information you enter, such as your password, financial details and more.

PayPal is committed to helping shut down these sites and ensure that you're able to spot phishing immediately. We make it our job to keep your identity as safe as possible, online.

Τι είναι το Phishing;

«Phishing» είναι μια μορφή της πλαστογραφίας web σχεδιαστεί για να κλέψουν την ταυτότητά σας, συνήθως για οικονομικό κέρδος.

Λειτουργεί χρησιμοποιώντας ψεύτικα προσχήματα για να σας πάρει για να αποκαλύψει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως αριθμοί πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, κωδικών πρόσβασης του λογαριασμού, ή στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού.

Μία από τις πιο κοινές απάτες phishing περιλαμβάνει την αποστολή ενός e-mail δόλιου που φαίνεται να είναι από μια αξιόπιστη εταιρεία ή εμπορικό σήμα. Αυτό το email σας κατευθύνει στη συνέχεια σε μια πλαστή έκδοση της γνωστής ιστοσελίδας και καταγράφει όλες τις πληροφορίες που εισάγετε, όπως ο κωδικός πρόσβασής σας, οικονομικά στοιχεία και πολλά άλλα.

PayPal έχει δεσμευτεί να βοηθήσει να κλείσουν αυτά τα sites και να εξασφαλίσει ότι είστε σε θέση να εντοπίζουν phishing αμέσως. Κάνουμε τη δουλειά μας για να κρατήσει την ταυτότητά σας όσο το δυνατόν ασφαλέστερο, σε απευθείας σύνδεση.

However, we will only ever ask you to enter personal details on the secure PayPal website, after you have safely logged in to your PayPal account.

Ωστόσο, εμείς θα σας ζητήσει ποτέ να εισάγετε τα προσωπικά στοιχεία σχετικά με την ασφαλή PayPal ιστοσελίδα, αφού έχετε συνδεθεί με ασφάλεια στο λογαριασμό σας στο PayPal.

πηγή https://www.paypal.com/webapps/mpp/phishing

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δλδ του τα φορας κανονικα οπως τα αλλα γυαλακια; χωρις κορδονακι; κατι κανω λαθος, εμενα του δικου μου με το κορδονι του γλυστραει συνεχει, δλδ το κορδονι πεφτει σχεδον στον αυχενα, αλλα του το εχω οσο πιο σφιχτο γινεται, δεν ειναι οτι του ειναι μεγαλα.. Θα το δοκιμσω και σκετα. Ευχαριστω!!

Εμείς το κορδονάκι το πετάξαμε από την πρώτη φορά που τα δοκιμάσαμε!Τα φοράει σκέτα και με εντυπωσιάζει που δεν τα βγάζει!!Μάλιστα πια της τα δίνω στο χέρι και τα βολεύει μόνη της κάνοντας βέβαια δαχτυλιές στο φακό αλλά δεν με αφήνει- φωνάζει μόνη μόνη!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

κορίτσια, μου ρθε αυτο το μύνημα από "Service Paypal" <[email protected]>

τι λέτε ειναι ύποπτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αγαπητέ πελάτη,

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας επιλύω έναs θέμα με το λογαριασμό σας. Να μας δώσει χρόνο για να

συνεργαστούν για αυτό, έχω προσωρινά περιορίσαμε τι μπορείτε να κάνετε με σας

λογαριασμό μέχρι το ζήτημα έχει επιλυθεί.

Κατανοούμε ότι μπορεί να είναι απογοητευτικό να μην έχουν πλήρη πρόσβαση σε σας

λογαριασμό. Θέλουμε να συνεργαστούμε με σας για να λάβετε υπόψη σας πίσω σε κανονικό, ως

το συντομότερο δυνατό.

Ποιο είναι το πρόβλημα;

Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσει στην επιβεβαίωση σας

ταυτότητα.

Περίπτωση ταυτότητας: PP-234-456-765

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Λήψη του συνημμένου και επιβεβαιώστε το λογαριασμό σας

Δική σας ειλικρινά.

μου εχουν ερθει κι εμενα καμια δεκαρια,ολα στα spam και ολα ψευτικα....

Καλησπέρα κοριτσια, καποιο site για να εφοδιαστω για παιδικο παρτυ?

αν πας 2-3 σελιδες πισω θα βρεις καποιες πληροφοριες...

κοριτσια το mytoys προσθετει φπα??? ηταν κατι που εκανε παντα και δεν το ειχα προσεξει??? (βεβαια 1-2 φορες εχω παραγγειλει...απλα κατα καιρους γεμιζω καλαθι και ονειρευομαι :tongue:)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

μου εχουν ερθει κι εμενα καμια δεκαρια,ολα στα spam και ολα ψευτικα....

αν πας 2-3 σελιδες πισω θα βρεις καποιες πληροφοριες...

κοριτσια το mytoys προσθετει φπα??? ηταν κατι που εκανε παντα και δεν το ειχα προσεξει??? (βεβαια 1-2 φορες εχω παραγγειλει...απλα κατα καιρους γεμιζω καλαθι και ονειρευομαι :tongue:)

Πριν 2 χρονια που ειχα αγορασει όχι δε μου ειχε προσθεσει, μονο τα μεταφορικα

Διαφημίσεις

Πριν 2 χρονια που ειχα αγορασει όχι δε μου ειχε προσθεσει, μονο τα μεταφορικα

επειδη θελω και γω να παραγγειλω διαφορα, μηπως ξερετε ποσο χρεωνει μεταφορικα????

(αν ειδα καλα καπου λεει οτι παιζει ρολο το βαρος???)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

επειδη θελω και γω να παραγγειλω διαφορα, μηπως ξερετε ποσο χρεωνει μεταφορικα????

(αν ειδα καλα καπου λεει οτι παιζει ρολο το βαρος???)

16 ευρω ειναι τα μεταφορικα απλα δεν στελνει τα παντα εκτος Γερμανιας.

Καποια πολυ ογκωδη ή πολυ βαρια δεν τα στελνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...