Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Εμένα κάνει τα ψώνια και βγάζει βόλτες τον μικρό. Όταν θα ξεκινήσω δουλειά θα γίνει το χάος....

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μεγάλη απάτη το air fryer, το πήρε και καλά για να μαγειρεύει και φυσικά δεν έκανε ποτέ τίποτα...

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω αν παραγγειλω από το sportsdirect μεχρι το βραδυ, θα εχω παραδοση μεχρι το Σαββατο?

χμμ.. δε νομίζω..

Εγώ χθες έβαλα μια παραγγελία και δεν έχει φύγει ακόμη..

τη προηγούμενη φορά έφυγαν Δευτέρα και έφτασαν Παρασκευή..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι πολύ μικρά βρε κορίτσια τα μικρά σας γιας γυαλιά ηλίου...μετά τα 3 έτη συνήθως συστήνουν οι οφθαλμίατροι...μη τα ταλαιπωρείτε άδικα τόσο μικρά....

εχεις δικιο, και σε καταστημα οπτικων μου ειπαν οτι γενικα απο 2,5 χρονων και πανω συστηνεται να φορανε γυαλια, αλλα η παιδιατρος μας επειδη δεν φοραμε καπελο (μου βγηκε ανταρτης τι να κανω, το φυτευει στο πατωμα!!) ηταν καθετη λογω πολυ ανοιχτοχωμου ματιου

βεβαια μαλλον εγω με βλεπω να τα φοραω στο τελος και ας λεει οτι θελει η παιδιατρος :tongue::tongue::tongue::tongue:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

...η παιδιατρος μας ηταν καθετη λογω πολυ ανοιχτοχωμου ματιου

Και σε μας το ιδιο. Δεν ξερω αν φταινε τα ανοιχτα ματια αλλα απο τον πρωτο χρονο φορεσα γυαλια και στις δυο.

Παντως οτι ειχε πισω απο το κεφαλι λαστιχο, το χαρηκε ο σκουπιδοντενεκες :(

Διαφημίσεις

έκανα προχθές παραγγελία στο sportsdirect και ακόμα δεν έχει φύγει..

Να ανησυχήσω; Σας έχει συμβεί και εσάς; Τη προηγούμενη φορά έφυγε την επόμενη μέρα και νωρίς νωρίς..

μπορεί απλά να μην έχουν ενημερώσει εμένα όταν με ενημέρωσαν είχαν ήδη φύγει 2 μέρες και την άλλη μέρα το πρωί ήταν και σπίτι μου

Λες; Μακάρι να είναι έτσι και να παραλάβω κι εγώ Δευτέρα - Τρίτη!!

μολις παρρηγειλα, 32,75$ ολα τα παρακατω!!!

Για οποιον θελει να παραγγειλει πρωτη φορα εκπτωτικος κωδικος TTV483

r1OMp3.png KcCbp3.png

είναι πολύ μικρά βρε κορίτσια τα μικρά σας γιας γυαλιά ηλίου...μετά τα 3 έτη συνήθως συστήνουν οι οφθαλμίατροι...μη τα ταλαιπωρείτε άδικα τόσο μικρά....
εχεις δικιο, και σε καταστημα οπτικων μου ειπαν οτι γενικα απο 2,5 χρονων και πανω συστηνεται να φορανε γυαλια, αλλα η παιδιατρος μας επειδη δεν φοραμε καπελο (μου βγηκε ανταρτης τι να κανω, το φυτευει στο πατωμα!!) ηταν καθετη λογω πολυ ανοιχτοχωμου ματιου

βεβαια μαλλον εγω με βλεπω να τα φοραω στο τελος και ας λεει οτι θελει η παιδιατρος :tongue::tongue::tongue::tongue:

Και σε μας το ιδιο. Δεν ξερω αν φταινε τα ανοιχτα ματια αλλα απο τον πρωτο χρονο φορεσα γυαλια και στις δυο.

Παντως οτι ειχε πισω απο το κεφαλι λαστιχο, το χαρηκε ο σκουπιδοντενεκες :(

στα πρόχειρα

Γυαλιά στα παιδιά μας

Στην περίπτωση των γυαλιών ηλίου να μην ξεχνάμε τα παιδιά, τα οποία λόγω των δραστηριοτήτων τους, περνούν πολύ περισσότερο χρόνο εκτεθειμένα στον ήλιο.

Τα παιδιά από την ηλικία των 6 μηνών μπορούν να φορούν γυαλιά ηλίου.

Τα καταστήματα οπτικών έχουν γυαλιά ηλίου κατάλληλα για τις τρυφερές αυτές ηλικίες, ώστε να εφαρμόζουν σωστά στο πρόσωπό τους και να είναι ανθεκτικά κι ελαφριά.

Από την ηλικία του 1 έτους και άνω πρέπει να πείσουμε τα παιδιά μας να φορούν γυαλιά ηλίου. Το πειστικότερο επιχείρημα είναι βέβαια 2 γονείς που συνηθίζουν να φορούν τα γυαλιά ηλίου τους.

Γυαλιά ηλίου: μυστικά και tips για σωστή επιλογή

Ανάλογα με τη χρήση που πρόκειται να κάνουμε υπάρχει και η κατάλληλη απόχρωση του φακού:

· Οι αποχρώσεις του καφέ είναι ιδανικές για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας.

· Οι γκρίζοι και γκριζοπράσινοι φακοί καλύπτουν τις περισσότερες χρήσεις, προσφέρουν καλή σκίαση, χωρίς να αλλοιώνουν τα χρώματα.

· Οι κίτρινοι φακοί είναι κατάλληλοι για χειμερινά σπορ, κυνήγι.

· Οι χρωματιστοί φακοί όπως ροζ ή μωβ είναι ιδανικοί όταν έχει συννεφιά, γιατί δεν παρέχουν μεγάλη σκίαση σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας και άρα για το ελληνικό καλοκαίρι δεν βοηθούν.

Αυτά που πρέπει να προσέχουμε στα γυαλιά ηλίου που αγοράζουμε για τα παιδιά είναι:

Καλή εφαρμογή στο πρόσωπό τους

Γυαλιά με καλή προστασία (κατηγορία 3) από την υπεριώδη ακτινοβολία

Γυαλιά κατασκευασμένα από άθραυστα υλικά, ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά από τραυματισμούς

Να μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά – αλλά και οι ενήλικοι – πρέπει όταν βρίσκονται στον ήλιο να χρησιμοποιούν και καπέλο με γείσο για ολοκληρωμένη κάλυψη από την ηλιακή ακτινοβολία.

πηγή http://www.miopia.gr/
Τα νήπια θα πρέπει να φορούν πάντοτε μεγάλο καπέλο και γυαλιά ηλίου ειδικά κατασκευασμένα για παιδιά. Οι φακοί θα πρέπει να είναι ασφαλείας, οι σκελετοί από συμβατικά για το πρόσωπο και μεγάλης αντοχής υλικά στο σωστό μέγεθος.

Τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, θα πρέπεινα φορούν γυαλιά ηλίου με πλήρη απορρόφηση τόσο στην UVA όσο και στην UVB και ταυτόχρονη ανθεκτικότητα στη θραύση, όπως οι φακοί polycarbonate. Για τα παιδιά που φορούν διορθωτικά γυαλιά, η καλύτερη λύση είναι η κατασκευή διορθωτικών γυαλιών ηλίου.

πηγή http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&articleID=12243&ct=85

Θα συμφωνήσω με την ανναγκριγκ

Αυτό είχα μάθει κ εγώ πως πρέπει από ενός χρονών να της φοράω οπωσδήποτε μαζί με καπέλο να της γίνουν δεύτερο δέρμα { ο παιδίατρος με ενημέρωσε κ ο οφθαλμίατρος μου τα επιβεβαίωσε , πρώτον λόγω ανοιχτού χρώματος ματιών κ δεύτερον λόγω χώρας διαμονής ηλιόλουστη κατά το περισσότερο χρόνο, κ γιατί ξοδεύουμε χρόνο έξω δεν είμαστε εσώκλειστες να μη μας βλέπει ο ήλιος ούτε τηρούμε ευλαβικά το 11-4 που ο ήλιος είναι κάθετα κ είναι ότι χειρότερο.

Και έτσι είδα διάφορες εικόνες που μου έδειξε τι μπορεί να πάθει το μάτι των παιδιών από την έκθεση στον ήλιο χωρίς γυαλιά ηλίου....

Και αφού φοράω εγώ που είμαι ενήλικας με μεγαλύτερο οργανισμό/αντοχές κ σκούρο χρώμα ματιών κ με ενοχλεί ο ήλιος πάρα πολύ είναι δυνατόν να μην ενοχλεί κ να μη φοράω στη μικρή μου??

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω αν παραγγειλω από το sportsdirect μεχρι το βραδυ, θα εχω παραδοση μεχρι το Σαββατο?

Την επόμενη εργάσιμη αν σε λένε Mumsofia.:tongue:

Σε μια βδομάδα αν σε λένε Chatzico:rolleyes::rolleyes:

BOftp3.png PzWNp3.png

Την επόμενη εργάσιμη αν σε λένε Mumsofia.:tongue:

Σε μια βδομάδα αν σε λένε Chatzico:rolleyes::rolleyes:

..ενώ αν σε λένε georgiailias περιμένεις μέρες ολόκληρες για να φύγει από κει η παραγγελία!!!! :evil::evil::evil:

έκανα μια τη Τρίτη και σήμερα γράφει ready to ship και άλλη μία σήμερα το πρωί και γράφει επίσης ready to ship!!

Καμιά άλλη τόσο.. τυχερή???

Αν κάποια ενδιαφέρεται για την πρέσα σιδερώματος ΕΛΝΑ, σε τιμή που δεν παίζεται και από την ίδια την αντιπροσωπεία τους, όπως βλέπω από τη διεύθυνση που γράφουν, στα 199ε.

(επειδή είχαμε singer πριν την ΕΛΝΑ, την θεωρώ πολύ καλύτερη)

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/Elnagr/21607205?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_138&a=1656

κορίτσια, μου ρθε αυτο το μύνημα από "Service Paypal" <[email protected]>

τι λέτε ειναι ύποπτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αγαπητέ πελάτη,

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας επιλύω έναs θέμα με το λογαριασμό σας. Να μας δώσει χρόνο για να

συνεργαστούν για αυτό, έχω προσωρινά περιορίσαμε τι μπορείτε να κάνετε με σας

λογαριασμό μέχρι το ζήτημα έχει επιλυθεί.

Κατανοούμε ότι μπορεί να είναι απογοητευτικό να μην έχουν πλήρη πρόσβαση σε σας

λογαριασμό. Θέλουμε να συνεργαστούμε με σας για να λάβετε υπόψη σας πίσω σε κανονικό, ως

το συντομότερο δυνατό.

Ποιο είναι το πρόβλημα;

Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσει στην επιβεβαίωση σας

ταυτότητα.

Περίπτωση ταυτότητας: PP-234-456-765

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Λήψη του συνημμένου και επιβεβαιώστε το λογαριασμό σας

Δική σας ειλικρινά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...